Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamsza wrote:Słyszałam właśnie ze super serial ale nigdzie niemoge znalesc od pierwszego sezonu ☹️ a chciałam sobie z mężem maraton zrobić😊
-
xgirl wrote:Mamy grupe na fb? 😆 Jestescie tam?
Mamy taką tajna ukrytą chces dołączyć? Napisz na priv to Cię dodam
I jakby któraś jeszcze chciała to dawać znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 20:49
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
A nieeee, tu mi wystarczy
Man do was pytanie. Troche to obrzydliwe wiec sorry😆 Zauwazylam wlasnie, ze moja wagina jest lekko otwarta i ze srodka wystaja jakies kawalki ciala🙄 Wiem, ze to chyba normalne bo bylam badana wczoraj od dolu, to by mi lekarka cos powiedziala jakby bylo nie tak. Ma ktoras tak? Czuje tez takie cisnienie od gory (pewnie od brzucha) i mi wypycha wszystko na zewnatrz, bleee masakra🙈 -
Ja też już nic nie widzę,mam naklejone na płytkach lusterko pod prysznicem do golenia 😆😆 mam nadzieję , że do końca ciąży dam radę to robić, nie chciałabym jechać na poród "tam" nieogarnięta i mieć golone krocze przez personel szpitalaurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Casjopea wrote:No to to już w ogóle. Teraz nie oglądam w ogóle, żeby później móc machnac cały sezon w jeden, góra dwa dni 😆 Także proszę nic nie opowiadać!!
Emma_ lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Dobrze, że nie wstawilas foty 😂😂
Nie boli. Ja tego nawet nie czuje, dopiero jak lusterko wzielam to zobaczylam. W sumie na logike brzuch uciska i mi wypycha tkanki jakies na zewnatrz. Ale czemu nikt tak nie ma? Bozeeeee Jak to fatalnie wyglada 😪😪😪 -
xgirl wrote:To badz grzeczna bo inaczej cos mi sie niechcacy napisze 🙊
Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale w ciąży jak kucniesz nad lustrem, to co nieco wyłazi.. Takie ciśnienie 🤪 Ale jeśli masz żylaki sromu to będę się za Ciebie modlić 😖 -
nick nieaktualnyCasjopea wrote:Ech, naprawdę mam nisko ten brzuch. Jak to u Was wygląda, wielorodki? 😁 Mam taki od początku, więc luz, ale młody czasem mnie tak wali po pęcherzu, szyjce i w ogóle wszędzie, czuję go tak nisko, że chyba do czasu porodu któregoś dnia na spacerze w lesie po prostu zgubie macice 🤪