Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi bardzo często. W związku z tym nawet echo serca robilam. Wszystko jest ok. Kolejny urok ciazy. Ale przez to mam obawy jak sama wychodzę z domu A już totalnie nienawidzę jeździć na czczo na badania. Zawsze wtedy myślę że to się stanie.
-
Emma_ wrote:Niech cię nie trafia, bo ja jestem trzy tygodnie za tobą i nie wiemy też jak to wygląda u mnie po całym dniu chodzenia. Jeśli lekarz na to patrzył i nie stwierdził nieprawidłowości, to tak widocznie musi być. Nie denerwuj się.
Jakby ktos mial ochote sprawdzic wieczorem to bardzo zachecam😆 i dawajcie znac.
Z mdleniem to byl taki okres, ze mialam czesto wrazenie, ze zaraz strace kontakt z rzeczywistoscia i sie wywale. Musialam sie wtedy polozyc. Teraz juz lepiej. To byl okres co mialam mega niskie cisnienie, pewnie to byl powod. -
Mi też się zdarzyło zasłabnąć kiedy musiałam gdzieś postać, nawet przed ciążą, ale dziś zdarzyło mi się to na siedząco, dlatego się trochę zmartwiłam. W ogóle od paru dni jest mi duszno i brakuje mi powietrza, może mała gdzieś uciska.
Xgirl, ☺️ to super! Ja właśnie kiedyś oglądałam się po całym dniu i byłam tam dosłownie cała sina. Też się przeraziłam. Pewnie chodzenie i ucisk dziecka robi swoje.
-
Oja dusznosci tez czasem mam. Kurcze to chyba wszystko normalne... A oddycham juz od jakiegos czasu ciezej i plyciej. Spytaj na nastepnej wizycie. Kiedy masz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 11:10
-
KarolaJJJ wrote:A zebyscie widzialy wypadanie narzadow rodnych😶
-
xgirl wrote:Hmmm nie. A osochosi? :d
Ale potem tak, wszystko jest ok ☺️ -
Emma_ wrote:Mi też się zdarzyło zasłabnąć kiedy musiałam gdzieś postać, nawet przed ciążą, ale dziś zdarzyło mi się to na siedząco, dlatego się trochę zmartwiłam. .
Ja tak miałam na leżąco , zmierzyłam sobie ciśnienie i było bardzo niskie puls też .
Badałaś hemoglobinę , żelazo ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 11:32
-
xgirl wrote:Oja dusznosci tez czasem mam. Kurcze to chyba wszystko normalne... A oddycham juz od jakiegos czasu ciezej i plyciej. Spytaj na nastepnej wizycie. Kiedy masz?
-
Casjo dzieki, dobrze wiedziec🙈😂
Emma ale w sumie to takie typowe co piszesz dla ciazy ale jasne jak co to pisz. Tez ciagle zawracam dupe to gin to poloznej 😆
Karola powodzenia. Masz lezec czy mozesz chodzic?
Te moje bole zebrowe coraz gorsze sa. Znowu tak bolalo, ze myslalam, ze w gacie zrobie. Jak zyc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 14:07
-
W ciąży można zasłabnąć bo jednak serce więcej pompuje. Zwłaszcza jak jesteśmy w bezruchu to układ krążenia inaczej pracuje dlatego nie zaleca się stać w kolejkach czy autobusie właśnie :p jak się ruszamy to już jest całkiem inaczej.
Meh ja dopiero po 6h latania mam czas usiąść na dupie. Jak zwykle soboty intensywne z rana. Dobrze ze poniedziałek wolny go odetchne -
Mnie wczoraj, kiedy leciałam samolotem zrobiło się słabo, a potem wieczorem, więc zrezygnowałam z długiej kąpieli, którą miałam w planach i poszłam spać. Ale ogólnie pierwszy raz się zdarzyło od kiedy jestem w ciąży i to zapewne ze względu na fakt, że spałam jakieś 2 godziny, bo całą noc szukaliśmy paszportu dla kota, który zgubił się nie mam pojęcia gdzie, a o 10 rano lot...