Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPannaEvans wrote:Jejku zazdroszczę remontu. My niestety na razie mieszkamy w dobudówce u teściowej (z własnym wejściem i łazienka) gdzie 12 lat temu miał być gabinet lekarski teścia.
Dlatego jeszcze nie chcieliśmy dziecka, dopiero ogarniamy papierologia do budowy domu.
To co mówisz o pieluchach. Fuuuuj! To nie jest taki majątek.
A powiedz mi czemu wolisz wielorazowe? Nie często spotykam się z takim podejściem.
Są zdrowsze zwłaszcza dla chłopców, bo nie grzeją tak jak pampersy.
A mnie wciągnęło i miałam fun z kupowania. Śliczne są. -
Ja to samo śpię 8h czasem mniej. Ale przychodzi godzina 21 a ja już mam oczy na zapałki, a rano jak tylko się obudzę choć chce iść spać dalej to niedaje rady bo siuski męczą Także po wstaniu niema mowy Abu pójść spać dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 09:26
-
nick nieaktualnyKinga a masz trombofilie? Czemu do immunologa z białkiem i ddimerami a nie hematologa?
Pytam, bo ja sobie hematolog zaklepalam...
Wszystko mnie swędzi w nocy. Ma tak któraś z Was? Nie miałam tak, albo nie pamiętam.
Po 18ej ledwo żyję... nie mam za bardzo jak się zdrzemnąć. Wczoraj miałam chwilę, to kot mnie zaczął ugniatać... -
_Hope_,ale fajnie,ze potrafisz takie rzeczy zrobić,ja się nie brałam nigdy za to ooo a co to za bawełna,nie słyszałam nawet o niej :p
Mikaja,wcale się nie dziwie,ze się stresujesz...ja w przeddzień usg nie spałam prawie,stres po prostu zostaje...Jak już nie będziesz mogła wytrzymać to się zapisz prywatnie dla spokoju w głowie
Kinga27,kochana mocno trzymamy kciuki za Maleństwa sytuacja nie jest kolorowa jak doktor mówił,ale mam nadzieje,ze mniejsze bobo nadrobi.
Wife_of_trucker,witaj! Pamiętaj,ze testy różnie wychodzą,to wszystko zależy kiedy piłaś.
Ja to wczoraj z tego wszystkiego dostałam takiej migreny na noc i bólu brzucha,ze padłam po 22 z córką.Chyba stres po wizycie wyszedł,bo czułam się jak przejechana przez tramwaj -
Sung wrote:Są zdrowsze zwłaszcza dla chłopców, bo nie grzeją tak jak pampersy.
A mnie wciągnęło i miałam fun z kupowania. Śliczne są.
Ja z opowiesci mamy wiem raczej, że odparzają, moga przecieknac jak jest duożo rzadkiej kupki itp.
Pamiętam 10 lat temu jak najstarza bratanica byla uczona nocnika to się jej wtedy zakladało tetrę, była nieprzyjemna po obsikaniu więc po tygodniu sama prosila o nocnik.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Mikaja z tymi objawami roznie bywa.. raz sa, raz nie ma.. ale wiem, ze mimo to jest stres bo sobie czlowiek wkreca rozne rzeczy.
Mi sie udalo na szczescie znalezc lekarza, ktory ma otwarte miedzy swietami a sylwkiem i mam 27.12 termin na prenatalne Wtedy musi maly juz miec te 45mm.
-
mikaja wrote:Mdłości dziś nie mam jednak... nie pomaga mi to. Piersi jedynie bolą.
Brak objawów to nic złego dla ciąży, to chwila wytchnienia dla Ciebie. Moja siostra cale 3 ciąże przechodzila bez objawów.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Sung wrote:Kinga a masz trombofilie? Czemu do immunologa z białkiem i ddimerami a nie hematologa?
Pytam, bo ja sobie hematolog zaklepalam....
Ja jestem po opieką immunologa ze względu na wysokie komórki NK i przyjmowanie sterydów. Te badania właśnie zleciła mi immunolog, bo mam mutację PAI-1 4G ale w heterozygocie. Hematolog nie zaleciła heparyny.Sung lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Wiem, dziewczyny, wiem... jeszcze wczoraj marudziłam, że mi niedobrze przecież Niestety ciężko panować nad emocjami. Wolę jednak się męczyć z nimi niż stresować bez nich.
Na pocieszenie kupiłam sobie z okacji black friday kurtkę ciążową w New Look Ma ściagacze więc można ja i bez ciąży nosić Ew. w ciąży spozywczej -
mikaja wrote:Wiem, dziewczyny, wiem... jeszcze wczoraj marudziłam, że mi niedobrze przecież Niestety ciężko panować nad emocjami. Wolę jednak się męczyć z nimi niż stresować bez nich.
Na pocieszenie kupiłam sobie z okacji black friday kurtkę ciążową w New Look Ma ściagacze więc można ja i bez ciąży nosić Ew. w ciąży spozywczej
Tez tak myślałam w poniedzialek, we wtorek już blagalam wszechświat, żeby tych mdlosci nie miec, jestem mega slaba bez jedzenia.
Ja sobie kupilam UGG klasyczne czarne bo nie miałam żadnych serio ziomowych cieplych butów. Wszytkie kozaki mialam bez futerka. Mam Timberlandy ale w Pl nie w UK i one mnie potrfią obetrzeć.
No i to najlepsze buty jakie kiedykolwiek miałam, mega ciepłe i wygodne, podróby się nie umywają do nich.
Wszystkim polcam, zwlaszcza że w ciąży musi nam być wygodnie.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
PannaEvans UGG slyszlaam, ze super wygodne, ale ja nie moge strwaic tego wygladu wiec ich nigdy nie kupię
Patrycja własnie mnie by się teraz przydało usg w takim bezobjawowym okresie, żeby mieć punkt odniesienia. Może byłoby mi łatwiej. Zobaczę. Poczekam do poniedzialku. Moj brat do nas przylecial i bedzie do wtorku. Ja dzisiaj tylko muszę do 16 wysiedzieć w pracy a potem mam wolne az do srody, to odpocznę i zawsze to zajęcie