Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Poniedzialek juz niedlugo, dasz rade, choc wiem jak ciezko jest czekac
Ja zjadlam kilka orzechow laskowych na sniadanie (porazka..) i zaraz wszystko wyrzygalam. Lekarka mowila wczoraj, ze to normalne, ale ja nie wiem To jest chore..
-
mikaja wrote:PannaEvans UGG slyszlaam, ze super wygodne, ale ja nie moge strwaic tego wygladu wiec ich nigdy nie kupię
Mi się zawsze bardzo podobały ale nie miałam kasy Tylko ładniejsze są na stopie 37 niż moim 41 :pPCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Patrycja28 wrote:Trzeba sobie zająć myśli czymś żeby nie swirowac i przede wszystkim nie czytać tyle internetow bo wtedy chyba najbardziej się nakrecamy
Patrycja28 lubi tę wiadomość
-
Mi sie te UGG kojarza z takimi paniusiami wypindrzonymi zazwyczaj w podrobach, ktore sie tak zapadaja do srodka, strasznie to wyglada Ale rozumiem, ze oryginalne sa lepszej jakosci i na bank musza byc wygodne ale ja bym takich nie kupila bo mi sie wlasnie z paniusiami kojarza ;P
-
xgirl wrote:Poniedzialek juz niedlugo, dasz rade, choc wiem jak ciezko jest czekac
Ja zjadlam kilka orzechow laskowych na sniadanie (porazka..) i zaraz wszystko wyrzygalam. Lekarka mowila wczoraj, ze to normalne, ale ja nie wiem To jest chore..
Tyle, że ja w poniedziałek nie mam usg. Tak sobie po prostu wyznaczyłam ten poniedziałek Aczkolwiek jak zeświruje w weekend, to sobie usg załatwię w godzinę Mąż niezbyt chętny, bo to nic nie zmieni - no tam na dole nie, ale w mojej głowie i owszem. Zobaczymy. Czekam. -
Patrycja28 wrote:xgirl no właśnie to jest najlepsze co możemy dla siebie zrobić bo jak zaczniemy czytać i doszukiwać się głupot w internecie to zwariujemy a u ciebie oprócz mdłości jest coś jeszcze?
A jak u Ciebie?
Mikaja to co to za termin masz w pon? Kiedy mialas usg? Kiedy nastepne? Sorry tyle tu dziewczyn, ze nie pamietam juz kto ma kiedy;P
-
xgirl wrote:Poza mdlosciami jestem mega slaba. Wyjde na 15 minutowy spacer i musze wracac bo juz mi sie w glowie kreci;P Ale to moze byc tez przez to, ze malo jem i mi energii brakuje.
A jak u Ciebie?
Mikaja to co to za termin masz w pon? Kiedy mialas usg? Kiedy nastepne? Sorry tyle tu dziewczyn, ze nie pamietam juz kto ma kiedy;P
Usg miałam 2 tygodnie temu w sobotę, a kolejne nie wiem, kiedy mam, a poniedziałek, to ja sobie tak sama w głowie ustaliłam. Żeby się czegoś trzymac.
Czekam cały czas na list ze szpitala z terminem prenatalnych Maksymalnie do konca przyszlego tygodnia powinien być, bo połozna była u mnie w niedzielę i mam nadzieję, że w poniedziałek wyslała papiery do szpitala. więc czekam sobie w niepewności... -
Ja prenatalne najwcześniej 10. grudnia mogę mieć - wtedy to będzie 11t1d, ale wolałabym w okolicach od 17.12 więc faktycznie - za miesiąc. Zobaczę, czy wytrzymam. Jak nie, to usg prywatnie. Ale póki nie jest bardzo źle, to bedę to odsuwała w czasie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 10:30
-
xgirl wrote:Poza mdlosciami jestem mega slaba. Wyjde na 15 minutowy spacer i musze wracac bo juz mi sie w glowie kreci;P Ale to moze byc tez przez to, ze malo jem i mi energii brakuje.
A jak u Ciebie?
no ja mdłości, choć wczoraj i dziś już zelżały, ból piersi przy wstawaniu i senność, wczoraj poszłam do pracy zanieść zwolnienie i posiedziałam trochę z szefową, to jak wróciłam poszłam w kime na 2 godziny no i ten wstręt do zapachów i czasem zaboli mnie coś w brzuchu, po stronie jejników, ale niedługo powinna być miesiączka a w okresie kiedy ona powinna się zjawić, to podobno nawet w ciąży odczuwa się jakieś bóle. -
Patrycja dopiero teraz bys miala miec okres? Chyba CI sie cos pokrecilo albo ja zle zrozumialam Na dlugo to zwolnienie?
Mikaja no to na bank sobie poczekasz jescze te 3 tyg.. ja bym nie wytrzymala. -
Patrycja28 wrote:kolejny już okres, grudniowy organizm zanim się przestawi na brak okresu to czasem w jego okolicach przypomina jakimiś bólami
zwolnienie póki co do 20 grudnia, a później zobaczymy -
xgirl wrote:Patrycja dopiero teraz bys miala miec okres? Chyba CI sie cos pokrecilo albo ja zle zrozumialam Na dlugo to zwolnienie?
Mikaja no to na bank sobie poczekasz jescze te 3 tyg.. ja bym nie wytrzymala.
Ja zobaczę, czy wytrzymam Opcje mam, nie muszę czekać, ale nic nie zmienię tak naprawdę, bo co ma być, to będzie. Póki co zjadłam kanpake i w sumie fajne uczucie coś zjeść i nie czuć od razu mdłościWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 10:48
-
Mnie tez cos pociagnie, zakluje, itp. Nie przejmuje sie tym bo tez nie krwawie a te bole nie sa tez mocne wiec ok.
Oja to sie uciesza Moi wiedza juz a tesciowej chcemy w swieta powiedziec. Tylko ona jest mega dziwna i istnieje mozliwisc, ze sie wcale nie ucieszy -
mikaja wrote:Ja zobaczę, czy wytrzymam Opcje mam, nie muszę czekać, ale nic nie zmienię tak naprawdę, bo co ma być, to będzie. Póki co zjadłam kanpake i w sumie fajne uczucie coś zjeść i nie czuć od razu mdłości
Ja tez po rzyganku czuje sie lepiej i nawet budyn robie:p ciekawe co z tego wyniknie -
no właśnie, póki bóle nie są mocne i nie ma plamień to jest ok
no czuję że oszaleją z radości tym bardziej ,że to będzie pierwszy wnuk zarówno moich rodziców jak i teściów my za jednym zamachem i teściom i rodzicom mówimy, a czemu twoja teściowa może się nie ucieszyć?