Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z dziećmi cały dzień na podwórku, no mąż szlifował parkiet. Wszystko mnie boli, znowu jakieś skurcze nieprzyjemne, a wróciłam do domu i się okazało, że mąż drzwi nie zamknął i cały dom w pyle 😪Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:No Kate to wygladala zaraz po porodzie jakby nigdy w ciazy nie byla😆
Ale ze te majty tak tragicznie wygladaja to nie wiedzialam...
Dlatego wlasnie ja nie lubie tych siateczkowch jednorazowych, bo czlowiekma wrazenie, ze lata w golym dupskiem To juz chyba lepiej nakupowac jakis tanich i miec typowo na polog albo jako jednorazowki albo normalnie prac.
-
U nas dziś też tak se. Mały pierwszy raz bez drzemki w dzień - nie spał od 7 rano do 21 z czego ostatnie 20 minut mi wrzeszczał, ale usnął.
Zastosowałam się do porad "Super niani' - pamiętam oglądałam to dawniej i dużo zapamiętałam Nie mogę tego nigdzie znaleźć swoją drogą, a obejrzałabym
Młoda się pcha więc spokojnie.
33 tygodni za nami ! Jeszcze tydzień i będzie ta magiczna granica 34. tygodni -
Ja dziś też dzień totalnie do dupy... dużo latania.
Jedno dobre to, że córka ma już wymalowany pokój. W poniedziałek kładą podłogi 👍
W końcu bliżej, jak dalej.
Czuję się już mega ciężko... mroczki przed oczami to prawie norma 😕
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
To ja się muszę wyłamać ze schematu, bo u mnie dzień super na plus Spała u mnie przyjaciółka, młoda przespała całą noc, więc moglysmy się nagadac, potem po 15 przyjechała mama, a ja miałam wychodne 😁 Byłam z koleżanką w restauracji na obiedzie i w kinie. Potem jeszcze wpadłam do Smyka, ale nic ciekawego nie było. Nadal nie wiem jakie łóżeczko. Tak czy siak dzień super 😁
Mikaja, szacun za nóżki ❤️ Moja miała po porodzie dosyć wygięte do środka te nóżki, mówili na nie, że mocno "ułożeniowe", więc nasz ortopeda dziecięcy zalecił kilka prostych ćwiczeń i tyle.
Xgirl co Ty masz z tą wagą? Mój położnik też mi mówi, że jestem bardzo szczupła, ale widział w tym same plusy. Nie podoba Ci się to, jak wyglądasz.. Zapewniam Cię, że jak ktoś ma +20 to też jest średnio zadowolony ze swojego wyglądu. Odpuść i ciesz się, że mała zdrowa, a Ty nie wyglądasz jak kaszalot -
Casjo zazdroszczę fajnego dnia
I zgadzam się co do xgirl. Ja tam bym chciała mieć tyle na plusie a nie te 9 czy 10 czy ile tam mam.
U mnie pępek jeszcze schowany wiec luz. Zobaczymy kiedy wylezie. Ostatnio na samej końcówce dopiero. Może tym razem w ogóle, kto wie -
Mikaja, odcinki Super niani masz na YT 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥