Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane ja tylko na chwilkę właśnie jedziemy na wizytę więc proszę o kciuki, bo standardowo stres jest.. Dobrze że z mężem wizyta tym razem... Gratuluję wczorajszych dobrych wieści.. Odezwę się po wizycie a na spokojnie nadrobię forum jak mąż jutro pojedzie :*
Mama Wojtka, Lorella, Freyja, GreenK, Aleksandra_nails lubią tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Lusi91 wrote:Hej kochane ja tylko na chwilkę właśnie jedziemy na wizytę więc proszę o kciuki, bo standardowo stres jest.. Dobrze że z mężem wizyta tym razem... Gratuluję wczorajszych dobrych wieści.. Odezwę się po wizycie a na spokojnie nadrobię forum jak mąż jutro pojedzie :*
-
Lusi91 wrote:Hej kochane ja tylko na chwilkę właśnie jedziemy na wizytę więc proszę o kciuki, bo standardowo stres jest.. Dobrze że z mężem wizyta tym razem... Gratuluję wczorajszych dobrych wieści.. Odezwę się po wizycie a na spokojnie nadrobię forum jak mąż jutro pojedzie :*
Kciuki! -
Lusi91 wrote:Hej kochane ja tylko na chwilkę właśnie jedziemy na wizytę więc proszę o kciuki, bo standardowo stres jest.. Dobrze że z mężem wizyta tym razem... Gratuluję wczorajszych dobrych wieści.. Odezwę się po wizycie a na spokojnie nadrobię forum jak mąż jutro pojedzie :*Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
kciuki mocne!
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Czarnulka nie znikaj z forum
Doskonale ciebie rozumiem, twój strach, wielka niewiadoma o maluszka, oraz 1000 myśli na minute. Wiem co czujesz i na pewno masz prawo się stresować i mieć rozne pytania, myśli, uczucia itp.Lena1984 lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Już po wszystko dobrze Maleństwo ma 5. 19 cm i cudownie machało nóżkami serduszko ok a to najważniejsze.. Prenatalne odradza ł bo wg niego jest wszystko ok ale sama już nie wiem..... Zbyt dużo czasu już nie zostało...
Samsaramsa, Mama Wojtka, Madamee92, Pimka, Izieth, Lorella, Hiszpaneczka, Lena1984, 0202oliwcia, Klara87, Shirley, bratfrandu, Nadinka83 lubią tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Ja nie robię. Na USG wszystko w porządku, w rodzinie poważniejszych chorób nie było. Wiadomo, że zrobić nie zaszkodzi. Jakbym miała nadmiar gotówki to pewnie bym zrobiła
bratfrandu lubi tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Dziewczyny ale się wkurwilam (sorry za słownictwo). Rozmawiałam dzisiaj z szefową że chce przejść na L4 i ona powiedziała że za 33 dni mam sobie sama opłacić ZUS. Za pierwszy miesiąc zwolnienia nie będę miała płatne i w poprzedniej ciąży też nie miałam ale wtedy ten miesiąc jeszcze pracowałam...
Ja też nie robię dodatkowych badań jeżeli usg wyjdzie dobrze -
Lusi91 wrote:Już po wszystko dobrze Maleństwo ma 5. 19 cm i cudownie machało nóżkami serduszko ok a to najważniejsze.. Prenatalne odradza ł bo wg niego jest wszystko ok ale sama już nie wiem..... Zbyt dużo czasu już nie zostało...
Izieth lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Was też boli brzuch w okolicy pępka i jelit ? Coś jakby skurcze jelit, żołądka i okolic.
Szczególnie po jedzeniu ale nie tylko. Nie boli tylko podczas leżenia ale jak wstanę to od razu;(
Pytałam mojej dietetyk to twierdzi że to rozrastajaca się macica podnosi wszystko do góry, ale żeby aż tak ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 14:05
-
Samsaramsa wrote:Dziewczyny ale się wkurwilam (sorry za słownictwo). Rozmawiałam dzisiaj z szefową że chce przejść na L4 i ona powiedziała że za 33 dni mam sobie sama opłacić ZUS. Za pierwszy miesiąc zwolnienia nie będę miała płatne i w poprzedniej ciąży też nie miałam ale wtedy ten miesiąc jeszcze pracowałam...
Ja też nie robię dodatkowych badań jeżeli usg wyjdzie dobrzeRysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Oleśka11 wrote:Jezu, co to za lekarz co odradza prenatalnego? I skąd niby wie że wszystko w porządku? Zmierzył chociaż fałd karkowy? No, chyba że on lepiej wie za Ciebie jaką decyzję byś podjęła gdyby się okazało, że dziecko ma wady wrodzone... Wrrr, sorry ale aż mnie skręca
Jestem tego samego zdania, z miejsca zmieniłabym lekarza (jeśli oczywiście chodzi o USG prenatalne, które nazywane jest w skrócie "prenatalnym"). Słyszałam o przypadkach, że lekarz odradzał, najgorsze w tym jest to, że pacjentki go słuchały Moją koleżankę zapytał, czy usunie, jak będzie źle, odpowiedziała, że nie, to stwierdził, że nie ma sensu robić Co za ciemnogród
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)