Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny przez chwilę wariowalam
Nie mogłam się zalogować, ani hasła odzyskać się nie da... Musiałam zacząć od nowa, żeby z Wami być
Więc to ja Robaczek 123 - teraz bez 3
Jak się dzisiaj czujecie? Buziaki dla Was :*Mama Wojtka lubi tę wiadomość
-
Hooney wrote:Na zwykłej wizycie Medicover możesz mieć USG ? Skąd jesteś ? Ja chodzę w Warszawie do Medicover i co miesiąc mam wizyty u ginekologa, który daje skierowania i dopiero wtedy umawiam się na USG
-
Kirsten, super wiadomość.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach !
Ja wizytę mam na Mikołajki i mam nadzieję, że dostanę od Mikołaja dobre wiadomości.
W tej ciąży jestem okropnym leniem.. czytam Was na bieżąco, a rzadko kiedy napiszę. Nawet Synka na spacer mi się nie chce iść. Cały czas mnie mdli, boli żołądek i usypiam na stojąco. Czuję się jak wyrodna matka... -
Czyli jednak to potwierdza ze lux med w Wawie to typowa huta dla plebsu... Tu na wszystko trzeba mieć skierowanie. Nawet na dobór okularów. Pamiętam ze miałam badanie z kroplami potem skierowanie na dobór okularów i miedzy tymi wizytami chyba miesiąc czekania na wolny termin... Masakra.
Ile bym dała za to aby mieć usg na każdej wizycie.... ehh2019 Natalka -
Ja już po wizycie
Wszystko dobrze, serduszko bije, maluch ma 47mm, ladnie urósł od ostatniej wizyty
kamien spadl mi z sercaczarnulka24, Freyja, Robaczek12, Samsaramsa, Nadinka83, Izieth, makalotia, Pimka, Lusi91, Oleśka11, Mama Wojtka, Takana5, _Hope_, Lena1984, Ariette1983, bratfrandu lubią tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Jak zwykle Was podczytuje, ale ciężko mi na dłużej zasiąść do kompa.
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne super wieści. :*
U nas miły i zarazem aktywny weekend. Byliśmy na większym szopingu - kupiliśmy między innymi łóżko dla synka. Aż mi się łezka w oku zakręciła - taki już jest dorosły.
Mdłości mam jakoś od czwartku czy piątku lżejsze. Nadal są, ale lekkie i chwilowe - czyżby zbliżały się lepsze czasy?
Dzisiaj za to pobolewa mnie podbrzusze - jakoś tak niefajnie. Czasem zakłuje, czasem jakoś ciągnie. Mam nadzieje, że to po prostu kolejny etap.
W środę idę na badania, a do wizyty tydzień - tej na NFZ (liczę, że chociaż zerknie na USG - mam tą dużą torbiel na jajniku i mówiła, że będziemy ją obserwować, więc moze chociaż po to odpali )Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 14:47
-
Doriska87 wrote:Czyli jednak to potwierdza ze lux med w Wawie to typowa huta dla plebsu... Tu na wszystko trzeba mieć skierowanie. Nawet na dobór okularów. Pamiętam ze miałam badanie z kroplami potem skierowanie na dobór okularów i miedzy tymi wizytami chyba miesiąc czekania na wolny termin... Masakra.
Ile bym dała za to aby mieć usg na każdej wizycie.... ehh
Ciekawe jak to jest bo w Krakowie byłam w kilku gabinetach i w każdym było USG. Nawet szczerze mówiąc nie przypuszczałam że może nie być, myślałam że to standard. Niby ta sama firma a jednak nie wszędzie tak to wygląda. Faktycznie szkoda.
Hiszpaneczka super wieści! To teraz czekamy na prenatalne, ja mam 6 grudnia -
Hiszpaneczka wrote:Ja już po wizycie
Wszystko dobrze, serduszko bije, maluch ma 47mm, ladnie urósł od ostatniej wizyty
kamien spadl mi z serca -
Robaczek12 wrote:Zazdroszczę tego spokoju, który ogarnął Cię po wizycie ja jeszcze tydzień muszę czekać.. A 3 tygodnie między wizytami to dużo.. Kiedy kolejna wizyta?
za tydzień mam prenatalne a potem wizyte u swojego lekarza
Ja też już po wizycie z usg wychodzi tak samo, jak z ost @, czyli 9t3d serduszka jeszcze nie włączał maluszek mierzy 26,3 mm, prenatalne mam za 3 tygodnie 17.12 i mam brać nadal luteinę
Samsaramsa, Hiszpaneczka, Izieth, Nadinka83, Lusi91, czarnulka24, Robaczek12, Mama Wojtka, Lena1984, Ariette1983, bratfrandu lubią tę wiadomość
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Hiszpaneczka wrote:Czarnulka co u ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 16:09
Blanka85 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny czy Wy też tak mialyscie ze jak byliście przeziębione to od kaszlu i kichania podbrzusze Was bolało?
Jestem ciekawa co zostało z dzisiejszego obiadu. Sole i pieprze i smaku nie czuje. Wróci Moj z pracy to się dowiem ile obiad jest wart -
czarnulka24 wrote:Hej u mnie dobrze , czekam do czwartku na wizyte . Próbuje sie czyms zająć zeby nie myśleć za duzo o tym. A co u Ciebie ? Gratuluję udanej wizyty
oby ten czas szybko zleciał i zebys się uspokoila dobra wiadomosciaczarnulka24 lubi tę wiadomość
Meluśka wrote:Ja też już po wizycie z usg wychodzi tak samo, jak z ost @, czyli 9t3d serduszka jeszcze nie włączał maluszek mierzy 26,3 mm, prenatalne mam za 3 tygodnie 17.12 i mam brać nadal luteinę
U mnie prenatalne 21.12....Meluśka lubi tę wiadomość
-
Robaczek12 wrote:Ja za tydzień mam wizytę u swojego lekarza a prenatalne za 3 tygodnie... Ty już trochę spokojniejsza
i to jak jednak takie usg uspokaja chociaz na chwile
To przed swietami bedziesz miala badanie
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️