Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Dziś miałam USG. Wszystko ok, dziecko ma 6 cm, serce pięknie bije, NT 1,3. Niestety okazało się, że jest małe odwarstwienie kosmówki- 26/6 mm. Mam brać nospę, magnez i dużo się oszczędzać. Trochę mnie to martwi bo tydzień temu tego nie było
czarnulka24, Izieth, Mama Wojtka, Lorella, Ariette1983, bratfrandu lubią tę wiadomość
-
Oleśka, oszczędzaj się i będzie dobrze Ważne, że z dzieckiem w porządku
Ja dzisiaj mam prenatalne, więc bardzo proszę o mocne kciuki, stres już jest. W dodatku wczoraj wieczorem pożegnałam swojego ukochanego pieska i jestem w rozsypce Oby z dzieckiem było w porządku, to jakoś łatwiej będzie przez to przejść.
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Oleśka najważniejsze że z maluchem wszystko ok, a zobaczysz pooszczędzasz się trochę to i z kosmówką będzie ok
Oczywiście kciuki za dzisiejsze wizyty
Bezsenność dopadła i mnie od 3 się wierce i kręcę na łóżku....do tego mega zgaga... Dziś wypróbuje melise przed snem3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Klara87 wrote:Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Znowu jestem chora, jak kaszlę to aż mnie boli w klatce piersiowej
Dziewczyny, gdzie kupujecie spodnie ciążowe? Możecie coś polecić online?
Online hm, nie online - Lidl co jakiś czas ma kolekcje ciążowe i są fajne. Teraz było chyba w październiku i kupiłam sobie dwie pary spodni
-
Trine91 wrote:dziewczyny, czy Wy macie jakieś sposoby na bezsenność? herbatki, spacer? cokolwiek...
tez cierpie na bezsenność, z początkiem ciąży spalam jak zabita i nawet w dzień potrafiłam zrobić 1 lub 2 drzemki a teraz w dzień nie spie a w nocy nie mogę..
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️