Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja leginsy tylko po domu.
Najbardziej lubię sukienki, raczej luźniejsze, więc te co mam spokojnie przechodzę zimę i wiosnę. Rajtki ciążowe mam i tak śmigam najczęściej.
Kupiłam jedne spodnie i bluzki wszystkie też będą długo pasować.
Myślę, że dopiero na koniec będę musiała coś dokupić - jakąś letnią sukienkę (za bardzo nie mam) albo szorty czy spódnicę.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Mnie też jest ciągle zimno W domu 23 stopnie a ja w polarowej bluzie i pod spodem sweterek. Najgorzej ze spacerami teraz bo pomimo, że opatulę się od stóp do głów to dalej mi zimno i zaraz ciągnę do domu. Co to będzie jak przyjdzie zima z minusową temperaturą
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Ja jeszcze nie mam odwagi przeglądać wózków, ubrań ciążowych, itp ale na FB co chwilę wyskakuje mi reklama, te dziewczyny w ciąży są takie fit i piękne, ze aż napatrzeć się nie mogę a ciuchy jak pięknie na nich leżą.
Kto wie, może za jakiś czas się skuszę...może po prenatalnych... Oby!
Ma któraś z Was coś od nich?
https://www.selfieroom.pl/pl/p/Sukienka-BLAKE-musztardowa/15061
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 13:00
7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
Jestem po prenatalnych i wygląda na to, że wszystko w porządku Bobas ma 7,14cm już FHR 155 ud/min I coś mu sterczy między nogami, jak nie odpadnie, to będzie chłopak
Magda - mbc, Pimka, Lena1984, Hiszpaneczka, Ariette1983, Robaczek12, Nadinka83, Samsaramsa, Denmark, Oleśka11, asylia, Takana5, Lusi91, Madamee92, Mama Wojtka, bratfrandu, Lorella lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Witam się i ja
Oleśka11 będzie dobrze! Dzidzia ma się dobrze to i reszta się ułoży
Co do spodni ciążowych... Powiem Wam, że weszłam na grupę na fb w moim rejonie (mamy Podbeskidzia) i kupiłam tam używane 3 pary spodni i 3 sukienki w bardzo dobrym stanie za 100 zł gacie rewelacja i wszystko h&m rozumiem, że nie każda z Was może chcieć używane, ale jeśli nie macie z tym problemu - polecam
Co do mnie... Od dwóch dni boli mnie dziwnie podbrzusze jest to takie pulsujace klocie poniżej jajników.. Można powiedzieć, że już na "łonie".. Wizytę mam dopiero za tydzień, ale nie wytrzymam... mój narzeczony też się denerwuje, więc idę dzisiaj dla świętego spokoju..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 13:16
-
Trine91 wrote:dziewczyny, czy Wy macie jakieś sposoby na bezsenność? herbatki, spacer? cokolwiek...
Pan Tadeusz - serio - puszczam sobie z telefonu z youtuba na słuchawkach i zazwyczaj mnie to kołysze do snu... a tak w ogóle to często słucham audiobooków ale już takich normalnych i na nich też zdarza mi się przysnąć - ale Pan Tadeusz - rewelacja - ten wiersz miarowy opisy monotonia, jak znalazł
-
Klara87 wrote:Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Znowu jestem chora, jak kaszlę to aż mnie boli w klatce piersiowej
Dziewczyny, gdzie kupujecie spodnie ciążowe? Możecie coś polecić online?
Ja ostatnio na zalando - tam przynajmiej jest spoko ze zwrotem a wybgór spory i jakoś niezła - bo w tych specjalnych ciążowych to trafiałam albo na dziwne kroje albo dziwną numerację albo słabe materiały
-
Izieth super wieści. Gratuluję
Takana5 rozumiem Twoje obawy. Ja w poprzedniej ciąży tak miałam że skorzystałam z fajnej oferty z neta i kupiłam od jednej babki 3 pary dzinsow ciążowych a 3 dni później dowiedziałam się że serduszko stoi. Teraz z zakupami czekałam do prenatalnych.Izieth, Takana5 lubią tę wiadomość
-
Izieth wrote:Jestem po prenatalnych i wygląda na to, że wszystko w porządku Bobas ma 7,14cm już FHR 155 ud/min I coś mu sterczy między nogami, jak nie odpadnie, to będzie chłopak
Izieth lubi tę wiadomość
-
Mój mąż mnie dzisiaj zadziwił. Do tej pory jak wspominałam żeby do Wrocławia pojechać jeszcze skonsultować się do jakiegoś lepszego gina to twierdził, że to fanaberie i w ogóle baby w ciąży są porąbane (jest farmaceutą i to jego zawodowe spostrzeżenia). Dzisiaj za to że znajomą położną rozmawiał i stwierdziła, że lepiej na 100% być pewnym, że to ciąża dwukosmówkowa (mój gin zbyt przekonujący w tej kwestii nie był). Także po rozmowie zarejestrował mnie sam! Przy okazji zapytam, czy nastawiać się na poród w Oławie, czy jednak lepiej do Wrocławia. Także 20.12 mam wizytę u siebie 21.12 we Wrocławiu.
Shirley, Izieth, Ariette1983 lubią tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Robaczek12 wrote:
Co do mnie... Od dwóch dni boli mnie dziwnie podbrzusze jest to takie pulsujace klocie poniżej jajników.. Można powiedzieć, że już na "łonie".. Wizytę mam dopiero za tydzień, ale nie wytrzymam... mój narzeczony też się denerwuje, więc idę dzisiaj dla świętego spokoju..
Też mam takie pobolewania (u mnie na wysokości jajników i podbrzusza), wczoraj i dzisiaj.
Póki co staram się nie panikować, mam nadzieje, że to po prostu kolejny etam i czekam cierpliwie na poniedziałkową wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 14:32
-
Oleśka11 wrote:Blanka, Ty masz krwiaka, tak? Jakie masz zalecenia od lekarza?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Magda - mbc wrote:Ja jestem z Wrocławia, do kogo idziesz?
Mama Wojtka do centrum zdrowia mama i ja idziesz ? Ten lekarz jest podobno bardzo dobry -
Ja dziś pojechałam do medicoveru zawiść mocz i na pobranie krwi . No i wskoczyłam sobie na wizytę zeby się uspokoić serduszko bije . A na resztę to już muszę poczekać do prenatalnych za tydzień.... Niestety jeśli o wagę chodzi to mam już - 5kg !!! Szkoda , że przed ciąża tak nie schudłam...
Shirley, bratfrandu lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
asylia wrote:Też mam takie pobolewania (u mnie na wysokości jajników i podbrzusza), wczoraj i dzisiaj.
Póki co staram się nie panikować, mam nadzieje, że to po prostu kolejny etam i czekam cierpliwie na poniedziałkową wizytę.