Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleśka11 wrote:Od 1 do 2 mm
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Robaczek12 wrote:Klara więc oby jak najszybciej przeszło :*
Tak poza tematem... Jak będzie dziewczynka to prawdopodobnie na wiemy ja Klara
Ładnie To moje imię z bierzmowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 17:14
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Blanka85 wrote:Ok dzięki... hmmm to mój niestety trochę poniżej 1 . Ale róśnie więc założę, że to jest błąd pomiaru i nie będę się stresować... W środę miał 2,65 A dziś czyli 6 dni później 3,12 więc chyba najważniejsze, że różnie.... chociaż troszeczkę wolniej ...
Blanka mój krwiak też mniej więcej tyle- ok 40% wielkości dziecka -
Doriska87 wrote:Dzięki za odpowiedź. Czli np:
ryzyko ZD: 1: ileś tam
ryzyko Turnera: 1: ileś tam
itd.
Dobrze to sobie obrazuję?Doriska87 lubi tę wiadomość
-
Nadinka83 wrote:Robaczek masz na myśli grupe: grupa sprzedazowa dla mam z Podbeskidzia? czy jakaś inna?
Takana5 podpinam się pod pytanie o lekarza w tym rejonie. Mieszkam tu dopiero od 3 miesiecy i ciągle jeżdżę do Katowic do lekarza. Ale zastanawiam się nad zmianą na jakiegoś bliżej i najlepiej pracującego w bielsku w szpitalu wojewódzkimi
Ale jaja! Nadinka, super, że też jesteś nasza! Ja mieszkam jeszcze w Bielsku, powinnam się już dawno przeprowadzić do naszego domu bo budowa prawie skończona ale z racji L4 grzeje dupkę w bloku co by mnie nie kusiło sprzątanie, ustawianie mebli, itp
Nadinka, Robaczek wyczuwam spotkanie na soku pomarańczowym
Chodzę do:
- Piotr Lasatowicz - empatyczny, ma same kobiety w ciąży, grafik zawsze wypchany, pracuje w szpitalu na Wyspiańskiego, przyjmuje na ul. Morsie Oko, bierze 100 zł za wizytę, przyjmuje codziennie.
- Anna Piekarz - bardzo polecana, koleżanki były nią zachwycone i każdą ciąże u niej prowadzą, mega konkretna, skrupulatna, przyjmuje w Bielsku na ul. Sobieskiego w Gyncentrum, wizyta 130 zł, jest w B-B w wybrane dni bo przyjmuje też w Tychach i Katowicach.
Z wojewódzkiego słyszałam o dr Skutil, on przyjmuje w Skoczowie w poradni, ponoć świetny lekarz. Ja będę jednak omijać szpital wojewódzki szerokim łukiem ale jak wyjdzie to się okaże.
7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
Oleśka11 wrote:Mi gin mówiła że najważniejsze jest bicie serca czy jest.
Blanka mój krwiak też mniej więcej tyle- ok 40% wielkości dzieckaAriette1983, Oleśka11 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ale mało płacicie za wizyty!!! Fajnie , że są takie cenniki ja niestety co wizytę mam 300 zł A wizyty do tej pory miałam co tydzień albo co dwa
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Takana5 wrote:Ale jaja! Nadinka, super, że też jesteś nasza! Ja mieszkam jeszcze w Bielsku, powinnam się już dawno przeprowadzić do naszego domu bo budowa prawie skończona ale z racji L4 grzeje dupkę w bloku co by mnie nie kusiło sprzątanie, ustawianie mebli, itp
Chodzę do:
- Piotr Lasatowicz - empatyczny, ma same kobiety w ciąży, grafik zawsze wypchany, pracuje w szpitalu na Wyspiańskiego, przyjmuje na ul. Morsie Oko, bierze 100 zł za wizytę, przyjmuje codziennie.
- Anna Piekarz - bardzo polecana, koleżanki były nią zachwycone i każdą ciąże u niej prowadzą, mega konkretna, skrupulatna, przyjmuje w Bielsku na ul. Sobieskiego w Gyncentrum, wizyta 130 zł, jest w B-B w wybrane dni bo przyjmuje też w Tychach i Katowicach.
znam dr Piekarz, chodziłam tez do niej w Katowicach
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
makalotia wrote:Ja pierwszy raz rodziłam na Kamieńskiego, bo miałam najbliżej i mój lekarz tam pracował. Poród wspominam bardzo ok , ale po porodzie słabo, ze względu na brak miejsc w szpitalu i straszny przerób. Teraz się zastanawiam nad Kamieńskiego i Trzebnicą.
Jakby to była ciąża pojedyncza to na bank bym chciała Oławę. Teraz różnie może być...Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Blanka85 wrote:Ale mało płacicie za wizyty!!! Fajnie , że są takie cenniki ja niestety co wizytę mam 300 zł A wizyty do tej pory miałam co tydzień albo co dwa
300 zł?! Toż to rozbój w biały dzień No ale z drugiej strony lepiej iść, zapłacić i mieć spokojną głowę, że jest ok.
Kurde, to ja na każdej wizycie usg w tej cenie mam.
W klinice mam nawet do 12 tyg za darmo wizyty ale swoje już u nich zostawiłam przy programie 2+1 z IVF.7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
Dlatego się zastanawiam nad Trzebnicą, bo mam najbliżej z nie wrocławskich szpitali. Na cesarki , a rozumiem, że przy bliźniakach będziesz miała cesarkę?, to polecają najbardziej Borowską.
-
Trzebnica ma super opinie. Zresztą na FB jest grupa Halo, gdzie rodzić? Wrocław.
Przy bliźniakach jest możliwy poród sn przy główkowym ułożeniu obojga dzieci. I jeśli się nie mylę, rodząca nie może być pierworódką. Ale ja raczej za to podziękuję. Tym razem kozaka udawać nie będę. Wydaje mi się, że cesarka w tym przypadku będzie bezpieczniejsza.Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Takana5 wrote:Ale jaja! Nadinka, super, że też jesteś nasza! Ja mieszkam jeszcze w Bielsku, powinnam się już dawno przeprowadzić do naszego domu bo budowa prawie skończona ale z racji L4 grzeje dupkę w bloku co by mnie nie kusiło sprzątanie, ustawianie mebli, itp
Chodzę do:
.
Takana ja też od Wojewódzkiego stronie..
A w gyn centrum mam 21.12 prenatalne nie wiem czy wiesz ale w ramach programu jest za darmo
Więc musimy się telefonami wymienić, albo fb i zorganizujemy spotkanie
Dziewczyny a co powiecie na ćwiczenia dla kobiet w ciąży? Jutro planuje dzwonić i umówić się na próbne ćwiczenia -
Blanka85 wrote:Ja dziś pojechałam do medicoveru zawiść mocz i na pobranie krwi . No i wskoczyłam sobie na wizytę zeby się uspokoić serduszko bije . A na resztę to już muszę poczekać do prenatalnych za tydzień.... Niestety jeśli o wagę chodzi to mam już - 5kg !!! Szkoda , że przed ciąża tak nie schudłam...
Może i dobrze że ie schudłaś bo teraz byś już w ogóle za bardzo schudła - a dlaczego tak chudniesz - masz takie mdłości?