Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
makalotia wrote:Też jestem z Wrocławia:)
Mama Wojtka do centrum zdrowia mama i ja idziesz ? Ten lekarz jest podobno bardzo dobry
Ja chodzę do Ginemedica do dra K. Fabijańskiego. On pracuje też w szpitalu, a to był dla mnie priorytet, pomijając oczywiście umiejętność prowadzenia ciąży z moimi chorobami.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Robaczek12 wrote:Witam się i ja
Oleśka11 będzie dobrze! Dzidzia ma się dobrze to i reszta się ułoży
Co do spodni ciążowych... Powiem Wam, że weszłam na grupę na fb w moim rejonie (mamy Podbeskidzia) i kupiłam tam używane 3 pary spodni i 3 sukienki w bardzo dobrym stanie za 100 zł gacie rewelacja i wszystko h&m rozumiem, że nie każda z Was może chcieć używane, ale jeśli nie macie z tym problemu - polecam
Co do mnie... Od dwóch dni boli mnie dziwnie podbrzusze jest to takie pulsujace klocie poniżej jajników.. Można powiedzieć, że już na "łonie".. Wizytę mam dopiero za tydzień, ale nie wytrzymam... mój narzeczony też się denerwuje, więc idę dzisiaj dla świętego spokoju..
Robaczku - krajanko
Nie miałam pojęcia o takiej grupie u nas ale to bardziej wynika z tego, że jeszcze się boję i nie szukam. Cena rewelacyjna, sama za jakiś czas może tam zajrzę
Do którego lekarza chodzisz? Zadowolona jesteś z opieki?Robaczek12 lubi tę wiadomość
7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
Robaczek masz na myśli grupe: grupa sprzedazowa dla mam z Podbeskidzia? czy jakaś inna?
Takana5 podpinam się pod pytanie o lekarza w tym rejonie. Mieszkam tu dopiero od 3 miesiecy i ciągle jeżdżę do Katowic do lekarza. Ale zastanawiam się nad zmianą na jakiegoś bliżej i najlepiej pracującego w bielsku w szpitalu wojewódzkimiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 15:04
Robaczek12, Takana5 lubią tę wiadomość
-
Takana5 wrote:Robaczku - krajanko
Nie miałam pojęcia o takiej grupie u nas ale to bardziej wynika z tego, że jeszcze się boję i nie szukam. Cena rewelacyjna, sama za jakiś czas może tam zajrzę
Do którego lekarza chodzisz? Zadowolona jesteś z opieki?
Ja jestem z Czechowic chodzę do dr Peterki i jestem zadowolona jedynie co to przerażają mnie kolejki do niego, ale jest dobry i warto czekać! Ubrania kupiłam bo się baaaardzo opłacało i szkoda byłoby nie skorzystać nic poza tym nie kupuje... Za wcześnie..
A Ty skąd jesteś? BB?
-
Nadinka83 wrote:Robaczek masz na myśli grupe: grupa sprzedazowa dla mam z Podbeskidzia? czy jakaś inna?
Takana5 podpinam się pod pytanie o lekarza w tym rejonie. Mieszkam tu dopiero od 3 miesiecy i ciągle jeżdżę do Katowic do lekarza. Ale zastanawiam się nad zmianą na jakiegoś bliżej i najlepiej pracującego w bielsku w szpitalu wojewódzkimi
Do mojego lekarza jeżdżą Panie nawet 60,70 km więc to samo mówi za siebie i w dodatku jest niedrogi bo bierze 80 zł za wizytę -
makalotia wrote:Też jestem z Wrocławia:)
Mama Wojtka do centrum zdrowia mama i ja idziesz ? Ten lekarz jest podobno bardzo dobry
Magda, Makalotia, w których szpitalach chciałybyście rodzić?
Blanka85- dobrze, że miałaś taką możliwość. Będziesz miała paliwo na ten tydzieńRysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Ja będę rodzić tam, gdzie pracuje mój gin, czyli na Klinikach. Chyba że zdecyduje się cc to w Medfeminie.
Oczywiście najpierw muszę ustalić z moim reumatologiem i ginekologiem, co tak w ogóle w mojej sytuacji chorobowej będzie najlepsze. Jeśli wyjdzie mi takie zalecone cc lub porod sn, to na Klinikach z moim lekarzem. A jesli sama zapragne cc, to Medfemina na Borowskiej.Mama Wojtka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny na tym etapie ciąży maluszek na dobę ile powinien rosnąć?
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Oleśka11 wrote:Blanka, a miałaś ostatnio na wizycie podane wymiary krwiaka?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Do dziewczyn które robiły test Sanco , Nifty lub inny wolnego plodowego DNA: czy możecie powiedzieć jak wygląda wynik? Tzn czy też jest w formie pradopobieństwa czy jest np. zapis ze dana wada: wykluczona.
Przegladam fora i nadtknełam sie na sprzeczne opinie.
Będę wdzięczna za pomoc.
2019 Natalka -
Klara87 wrote:Dziękuję :*
Robaczek, dostałam Amotax.
Tak poza tematem... Jak będzie dziewczynka to prawdopodobnie na wiemy ja KlaraWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 16:01
Klara87 lubi tę wiadomość
-
Mama Wojtka wrote:Tak, tam. Też dobre rzeczy o nim słyszałam. Niech rzuci okiem to będę spokojniejsza. Ciążę prowadzę u ordynatora w Oławie.
Magda, Makalotia, w których szpitalach chciałybyście rodzić?
Blanka85- dobrze, że miałaś taką możliwość. Będziesz miała paliwo na ten tydzień -
Doriska87 wrote:Do dziewczyn które robiły test Sanco , Nifty lub inny wolnego plodowego DNA: czy możecie powiedzieć jak wygląda wynik? Tzn czy też jest w formie pradopobieństwa czy jest np. zapis ze dana wada: wykluczona.
Przegladam fora i nadtknełam sie na sprzeczne opinie.
Będę wdzięczna za pomoc.