Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama Wojtka wrote:Witaj Violet! Czarnulka, o której godzinie trzymać kciuki?
Mama Wojtka, Madamee92, Violet Flower, Shirley lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Jesli teraz byłoby cos nie tak to pewnie sobie odpuscimy mimo ze bardzo chce jeszcze maluszka .. ale biore wszystkie potrzebne leki i jak one nie pomoga to nie ma juz nadzieji27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:To u mnie 10+1
Tez mam mutacje 1289ac i pai 1 a dodatkowo ana 1,2,3 i niedoczynnoscczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Violet Flower wrote:Będzie dobrze! Ja tak samo wierzę, że u mnie leki pomogą. W końcu tyle ciąż kończy się na tych lekach, że musi być dobrze. Trzymam mocno kciuki o 13:30 i czekam na relację27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:To u mnie 10+1
Tez mam mutacje 1289ac i pai 1 a dodatkowo ana 1,2,3 i niedoczynnosc -
Czy któraś z Was się orientuje , czy na USG prenatalne można wejść ze starszym rodzeństwem ( czy. 2 lata) ? Męża ze sobą biorę , ale chciałam też wziąć synka
-
makalotia wrote:Czy któraś z Was się orientuje , czy na USG prenatalne można wejść ze starszym rodzeństwem ( czy. 2 lata) ? Męża ze sobą biorę , ale chciałam też wziąć synka
-
Nita wrote:Ja nie mogłam wziąć dziecka, więc mąż musiał z nim poczekać na korytarzu. Osoba wykonująca pomiary musi się skupić, a przy dziecku to raczej niemożliwe. Zawołała do gabinetu męża z synkiem jak już skończyła pomiary.
-
makalotia wrote:Czy któraś z Was się orientuje , czy na USG prenatalne można wejść ze starszym rodzeństwem ( czy. 2 lata) ? Męża ze sobą biorę , ale chciałam też wziąć synka
Ja ide tylko z mężem, córkę zostawiamy z teściową. Nie wyobrażam sobie mojego 2 letniego szkraba w gabinecie przez 30-40 minut ( u mnie tyle trwa badanie, lekarz bardzo dokładnie wszystko sprawdza). Raczej po max 10 minutach nie byłaby w stanie wysiedzieć na miejscu , bo to nic ciekawego dla takiego malucha , a lekarz musi sìę skupić więc u nas wizyta z dzieckiem odpada. -
czarnulka24 wrote:Dzieki a powiedz jak u ciebie z objawami ciazowymi nadal masz?
-
Oleśka11 wrote:U mnie można wchodzić z kim się chce, na prenatalne powiedziała że mogę wziąć tyle dzieci ile mam ochotę to chyba od lekarza zależy
Ja nawet nie pytałam ale wydaje mi się, że dla lekarza i dla nas lepiej jak p.doktor będzie skupiony wyłącznie na badaniu -
Violet witaj
Lekarz na kolejną wizytę umówił mnie dopiero za 5tyg na 2.01
Ale już się umówiłam do innego lekarza na 19.12. Mam nadzieję że poznamy już wtedy płeć i w święta będzie można powiedzieć co to rośnieAriette1983, Violet Flower, Robaczek12 lubią tę wiadomość
-
u mnie nie było problemu - co prawda z 4-latką szłam i nie w szpitalu ale prywatnej klinice
-
Nadinka83 wrote:Gratuluję wczorajszych udanych wizyt
Czarnulka trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i czekam na dobre wieści
Pozostałym dziś wizytujacym też życzę powodzenia i czekam na dobre wieści
My wczoraj podjęliśmy decyzję o kupnie domu. Planowaliśmy to za jakiś czas ale wiadomość o blizniakach w drodze jakby to przyspieszyła. Wiec w ostatnim czasie oglądaliśmy różne domy i wczoraj zdecydowaliśmy się na jeden z nich
Cudnie wspaniała decyzja gratuluję!Nadinka83 lubi tę wiadomość