Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sobie mojego dwulatka nie wyobrażam na takim badaniu. Mój i tak by nie skumał o co chodzi. Wolę zostawić z dziadkami i iść z mężem.makalotia wrote:Czy któraś z Was się orientuje , czy na USG prenatalne można wejść ze starszym rodzeństwem ( czy. 2 lata) ? Męża ze sobą biorę , ale chciałam też wziąć synka

Jak już to chyba lepiej żeby wpuścić go na chwilę, już po pomiarach żeby lekarz się skupił... Ale zrób jak czujesz
makalotia lubi tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
O Boziu ja 3 tygodni nie wytrzymałam i po dwóch poszłam...Samsaramsa wrote:Violet witaj

Lekarz na kolejną wizytę umówił mnie dopiero za 5tyg na 2.01
Ale już się umówiłam do innego lekarza na 19.12. Mam nadzieję że poznamy już wtedy płeć i w święta będzie można powiedzieć co to rośnie
kolejna wizyta za tydzień
makalotia lubi tę wiadomość

-
To ja już 3 tyg czekam. Jeszcze tydzieńRobaczek12 wrote:O Boziu ja 3 tygodni nie wytrzymałam i po dwóch poszłam...
kolejna wizyta za tydzień 
-
Faktycznie, zapomniałam, że to trochę trwa. Chciałabym żeby synek zobaczył " dzidzię" na monitorze, ale faktycznie, prenatalne to nie jest dobry pomysł.Mama Wojtka wrote:Ja sobie mojego dwulatka nie wyobrażam na takim badaniu. Mój i tak by nie skumał o co chodzi. Wolę zostawić z dziadkami i iść z mężem.
Jak już to chyba lepiej żeby wpuścić go na chwilę, już po pomiarach żeby lekarz się skupił... Ale zrób jak czujesz
-
Teraz miałam 4 tyg przerwy i ciężko było. A przed świętami niestety go nie ma i stąd ta wizyta dopiero po nowym roku. Ale żeby podejrzeć tylko malucha to mogę pójść do kogoś innego a pani doktor ma też dobre opinie na znany lekarz
mam nadzieję że nie będzie robić problemów ze to tylko taka jednorazowa wizyta
-
Na kiblu siedziałam i mnie olsnilo, że czarnulka dzisiaj na wizycie i muszę sprawdzić co u niej.
Czekamy niecierpliwie :*
Ja byłam dzisiaj na badaniach - ale mi krwi upiscili. :o
Czekam na wyniki.
U mnie teraz 3 przerwy między wizytami. Mam nadzieję że babeczka na NFZ się zloyujr i zerknie na USB bo jak nie to kolejne 4 dni czekania (wtedy mam prenatalne).Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 14:39

-
Hej dziewczyny przepraszam ze nie pisalam ale braklo mi internetu . Ja juz jestem po myślałam ze zemdleje tam na tym fotelu. Doktorka zaczela szukac dziecka chyba z 5 min szukala .. schowal/lub schowala sie tak ze ciezko bylo znalezc. Po czym znalazla i chwile cisza az tu nagle uslyszalam serduszko...
Juz myslam ze jakies puste jajo sie trafilo albo w ogole ciazy nie ma a testy oszukiwaly ..
Moja kruszynka jest na 10+2 ja mam 10+1 to jeden dzien starsza .. nie mam zdj usg ale za dwa tyg dalej ide na usg do bardzo dobrej kliniki z super sprzetem tu troche jestem zawiedziona myslalam ze jednak sprzet bedzie ciut lepszy ale wazne ze widzilam moja fasolcie machala do mnie i bilo jej serduszko .. ma juz 3.56 cm
Izieth, Mama Wojtka, Hiszpaneczka, Samsaramsa, Blanka85, Nadinka83, Freyja, Klara87, Magda - mbc, Lorella, Pimka, Robaczek12, miazmija, Marryy, Dooooorka16, Violet Flower, Lusi91, 0202oliwcia, Ariette1983, bratfrandu lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Hej dziewczyny przepraszam ze nie pisalam ale braklo mi internetu . Ja juz jestem po myślałam ze zemdleje tam na tym fotelu. Doktorka zaczela szukac dziecka chyba z 5 min szukala .. schowal/lub schowala sie tak ze ciezko bylo znalezc. Po czym znalazla i chwile cisza az tu nagle uslyszalam serduszko...
Juz myslam ze jakies puste jajo sie trafilo albo w ogole ciazy nie ma a testy oszukiwaly ..
Moja kruszynka jest na 10+2 ja mam 10+1 to jeden dzien starsza .. nie mam zdj usg ale za dwa tyg dalej ide na usg do bardzo dobrej kliniki z super sprzetem tu troche jestem zawiedziona myslalam ze jednak sprzet bedzie ciut lepszy ale wazne ze widzilam moja fasolcie machala do mnie i bilo jej serduszko .. ma juz 3.56 cm
Super! Mam nadzieję że już odgonisz te czarne myśli
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czarnulka cudowne wieści!!!!
))))) ale super
)))) też specjalnie weszłam żeby sprawdzić bo tak myślałam, że jesteś już po !!! Pięknie rośnie
ja jestem tydzień przed Tobą A moje maleństwo ma 3,12 cm. Bądź teraz tylko dobrej myśli i wszystko się uda

Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:Czarnulka cudowne wieści!!!!
))))) ale super
)))) też specjalnie weszłam żeby sprawdzić bo tak myślałam, że jesteś już po !!! Pięknie rośnie
ja jestem tydzień przed Tobą A moje maleństwo ma 3,12 cm. Bądź teraz tylko dobrej myśli i wszystko się uda 
a u ciebie jak maluszek jest ciut mniejszy to nie przekładasz badan prenatalnych na później?
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️