Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
makalotia wrote:Czy któraś z Was się orientuje , czy na USG prenatalne można wejść ze starszym rodzeństwem ( czy. 2 lata) ? Męża ze sobą biorę , ale chciałam też wziąć synka
Jak już to chyba lepiej żeby wpuścić go na chwilę, już po pomiarach żeby lekarz się skupił... Ale zrób jak czujeszmakalotia lubi tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Samsaramsa wrote:Violet witaj
Lekarz na kolejną wizytę umówił mnie dopiero za 5tyg na 2.01
Ale już się umówiłam do innego lekarza na 19.12. Mam nadzieję że poznamy już wtedy płeć i w święta będzie można powiedzieć co to rośniemakalotia lubi tę wiadomość
-
Robaczek12 wrote:O Boziu ja 3 tygodni nie wytrzymałam i po dwóch poszłam... kolejna wizyta za tydzień
-
Mama Wojtka wrote:Ja sobie mojego dwulatka nie wyobrażam na takim badaniu. Mój i tak by nie skumał o co chodzi. Wolę zostawić z dziadkami i iść z mężem.
Jak już to chyba lepiej żeby wpuścić go na chwilę, już po pomiarach żeby lekarz się skupił... Ale zrób jak czujesz -
Teraz miałam 4 tyg przerwy i ciężko było. A przed świętami niestety go nie ma i stąd ta wizyta dopiero po nowym roku. Ale żeby podejrzeć tylko malucha to mogę pójść do kogoś innego a pani doktor ma też dobre opinie na znany lekarz mam nadzieję że nie będzie robić problemów ze to tylko taka jednorazowa wizyta
-
Na kiblu siedziałam i mnie olsnilo, że czarnulka dzisiaj na wizycie i muszę sprawdzić co u niej.
Czekamy niecierpliwie :*
Ja byłam dzisiaj na badaniach - ale mi krwi upiscili. :o
Czekam na wyniki.
U mnie teraz 3 przerwy między wizytami. Mam nadzieję że babeczka na NFZ się zloyujr i zerknie na USB bo jak nie to kolejne 4 dni czekania (wtedy mam prenatalne).Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 14:39
-
Hej dziewczyny przepraszam ze nie pisalam ale braklo mi internetu . Ja juz jestem po myślałam ze zemdleje tam na tym fotelu. Doktorka zaczela szukac dziecka chyba z 5 min szukala .. schowal/lub schowala sie tak ze ciezko bylo znalezc. Po czym znalazla i chwile cisza az tu nagle uslyszalam serduszko...
Juz myslam ze jakies puste jajo sie trafilo albo w ogole ciazy nie ma a testy oszukiwaly ..
Moja kruszynka jest na 10+2 ja mam 10+1 to jeden dzien starsza .. nie mam zdj usg ale za dwa tyg dalej ide na usg do bardzo dobrej kliniki z super sprzetem tu troche jestem zawiedziona myslalam ze jednak sprzet bedzie ciut lepszy ale wazne ze widzilam moja fasolcie machala do mnie i bilo jej serduszko .. ma juz 3.56 cmIzieth, Mama Wojtka, Hiszpaneczka, Samsaramsa, Blanka85, Nadinka83, Freyja, Klara87, Magda - mbc, Lorella, Pimka, Robaczek12, miazmija, Marryy, Dooooorka16, Violet Flower, Lusi91, 0202oliwcia, Ariette1983, bratfrandu lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Hej dziewczyny przepraszam ze nie pisalam ale braklo mi internetu . Ja juz jestem po myślałam ze zemdleje tam na tym fotelu. Doktorka zaczela szukac dziecka chyba z 5 min szukala .. schowal/lub schowala sie tak ze ciezko bylo znalezc. Po czym znalazla i chwile cisza az tu nagle uslyszalam serduszko...
Juz myslam ze jakies puste jajo sie trafilo albo w ogole ciazy nie ma a testy oszukiwaly ..
Moja kruszynka jest na 10+2 ja mam 10+1 to jeden dzien starsza .. nie mam zdj usg ale za dwa tyg dalej ide na usg do bardzo dobrej kliniki z super sprzetem tu troche jestem zawiedziona myslalam ze jednak sprzet bedzie ciut lepszy ale wazne ze widzilam moja fasolcie machala do mnie i bilo jej serduszko .. ma juz 3.56 cm
Super! Mam nadzieję że już odgonisz te czarne myśliczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czarnulka cudowne wieści!!!! ))))) ale super )))) też specjalnie weszłam żeby sprawdzić bo tak myślałam, że jesteś już po !!! Pięknie rośnie ja jestem tydzień przed Tobą A moje maleństwo ma 3,12 cm. Bądź teraz tylko dobrej myśli i wszystko się uda
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:Czarnulka cudowne wieści!!!! ))))) ale super )))) też specjalnie weszłam żeby sprawdzić bo tak myślałam, że jesteś już po !!! Pięknie rośnie ja jestem tydzień przed Tobą A moje maleństwo ma 3,12 cm. Bądź teraz tylko dobrej myśli i wszystko się uda
a u ciebie jak maluszek jest ciut mniejszy to nie przekładasz badan prenatalnych na później?
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️