Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
miazmija wrote:Ja jestem z Rzeszowa i prenatalne mam u Szajnera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 08:59
Marryy lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Jesli w pro famili to tylko szajner albo Pruchniak .. reszta lekarzy bym nie polecala. Tzw większość lekarzy tez jest fajna ale na pewno sie tak nie zna . Wiem co w bliźniaczej ciazy mialam tam usg co 2 tyg + pobyt kilka dni w szpitalu27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dzięki dziewczyny za kciuki. Ja już podenerwowana z rana Mąż mnie wspiera ze bedzie dobrze bo mam leki ale sama nie wiem..
Brzuch mnie juz tak nie boli ..
A z drugiej strony w ciazy pierwszej i drugiej brzuch mnie bolal caly czas a dziecko juz 2tyg nie żyło zas w blizniaczej bolal do rozwiazania i bylo ok.. tak samo w bliźniaczej prawie objawow nie mialam a w ktorejs ciazy mialam tak samo jeszcze po obumarciu takze nie wiem co myslec ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 09:06
Madamee92 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
Czarnulka, trzymam mocno kciuki
Sama zauważyłaś, że każda ciąża może być inna, więc objawy lub ich brak o niczym nie świadczą. Będzie dobrze, masz przecież leki, trzymaj się tej myśli, musi być dobrzeczarnulka24 lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
czarnulka24 wrote:Dzięki dziewczyny za kciuki. Ja już podenerwowana z rana Mąż mnie wspiera ze bedzie dobrze bo mam leki ale sama nie wiem..
Brzuch mnie juz tak nie boli ..
A z drugiej strony w ciazy pierwszej i drugiej brzuch mnie bolal caly czas a dziecko juz 2tyg nie żyło zas w blizniaczej bolal do rozwiazania i bylo ok.. tak samo w bliźniaczej prawie objawow nie mialam a w ktorejs ciazy mialam tak samo jeszcze po obumarciu takze nie wiem co myslec ehhczarnulka24 lubi tę wiadomość
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Czyli postanowione na połówkowe idę do dr Szajnera
Czarnulka zobaczysz będzie dobrze
A u mnie chyba jakieś zapalenie pęcherza się zaczyna albo zwykle bakterie w moczu w każdym razie piecze przy sikaniu Sok z żurawiny poszedł w ruch.. Woda z cytryna także.... Mam nadzieję że to wystarczy ale w pon zrobię posiew i zobaczymy...czarnulka24 lubi tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Cześć Dziewczyny
Podczytuję Was w zasadzie już od początku, ale jakoś bałam się ujawnić do tej pory Mogę jeszcze do Was dołączyć?
Mieszkam w Krakowie i jestem już mamą 6-letniego synka, drugą ciążę niestety w czerwcu poroniłam.
3 tygodnie chodziłam z obumarłą ciążą, mając cały wachlarz objawów i żyjąc w przekonaniu, że wszystko jest w porządku.
Więc ta diagnoza była dla mnie sporym szokiem. Okazało się, że to była ciąża zaśniadowa, więc nie bardzo miałam na to wpływ.
Po drodze wyszły badania, testy na mutacje, dowiedziałam się więcej o sobie. I teraz dla bezpieczeństwa od początku ciąży jestem już na acardzie i heparynie.
W październiku znów się udało i teraz żyję w ciągłym niepokoju od wizyty do wizyty jak będzie tym razem...
Może po usg prenatalnym trochę odetchnę, ale do niego jeszcze dwa tygodnie. Póki co czekam do wtorkowej wizyty i mam nadzieję, że maluszek wciąż będzie ze mną.
To tak w skrócie o mnie
Trzymam za Was wszystkie kciuki i mam nadzieję, że sama tym razem zostanę już do czerwca...
Czarnulka kciuki za Twoje dzisiejsze usg. Nawet nie wiesz, jak dobrze rozumiem Twoje obawy, ale z całych sił wierzę, że będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 09:52
czarnulka24, Magda - mbc, miazmija, Mama Wojtka, Nadinka83, Robaczek12, Ariette1983, Lorella, Aleksandra_nails, bratfrandu lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Szajner jest bardzo dobry od ciaz bliźniacZych.od pojedynczych tez Na pierwszych prenatalnych bylam u pruchniaka . Fajny lekarz ,ale sam mi polecil szajnera .. Szajner jest bardzi dobrym lekarzem ale troche specyficzny tzw nie wyglada na milego i moze takie wrazenie sprawiac ze jest wredny. Bardzo czesto jak tylko cos podejrzewa nie tak od razu bardania skierowania . Gdyby nie on to moich synow by dzis nir bylo bo to on podjal decyzje zeby zrobic cc bo moga umrzec a ogladalo mnie bardzo dużo lekarzy.
Do Szajnera mam akurat sentyment, bo tylko on jeden zauważył, że moja ciąża ektopowa się powiększa po podaniu metotreksatu i zaraz pęknie jajowód. Dwóch poprzednich lekarzy twierdziło, że "tak ma być", a w jajowodzie miałam obiekt 55mmx30mm, więc swoją drogą jak można uważać że to ok.
Także dzisiaj mogę powiedzieć, że zawdzięczam mu życie.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Violet Flower wrote:Cześć Dziewczyny
Podczytuję Was w zasadzie już od początku, ale jakoś bałam się ujawnić do tej pory Mogę jeszcze do Was dołączyć?
Mieszkam w Krakowie i jestem już mamą 6-letniego synka, drugą ciążę niestety w czerwcu poroniłam.
3 tygodnie chodziłam z obumarłą ciążą, mając cały wachlarz objawów i żyjąc w przekonaniu, że wszystko jest w porządku.
Więc ta diagnoza była dla mnie sporym szokiem. Okazało się, że to była ciąża zaśniadowa, więc nie bardzo miałam na to wpływ.
Po drodze wyszły badania, testy na mutacje, dowiedziałam się więcej o sobie. I teraz dla bezpieczeństwa od początku ciąży jestem już na acardzie i heparynie.
W październiku znów się udało i teraz żyję w ciągłym niepokoju od wizyty do wizyty jak będzie tym razem...
Może po usg prenatalnym trochę odetchnę, ale do niego jeszcze dwa tygodnie. Póki co czekam do wtorkowej wizyty i mam nadzieję, że maluszek wciąż będzie ze mną.
To tak w skrócie o mnie
Trzymam za Was wszystkie kciuki i mam nadzieję, że sama tym razem zostanę już do czerwca...
Czarnulka kciuki za Twoje dzisiejsze usg. Nawet nie wiesz, jak dobrze rozumiem Twoje obawy, ale z całych sił wierzę, że będzie dobrze!
Hej Violet. Współczuję strat. I gratulacje obecnej ciąży. Mam nadzieję ze teraz bedzie wszystko dobrze. Ktory obecnie to tc?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Hej Violet. Współczuję strat. I gratulacje obecnej ciąży. Mam nadzieję ze teraz bedzie wszystko dobrze. Ktory obecnie to tc?
U mnie obecnie 10+2.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Madamee92 wrote:Jest któraś z Was z Wrocławia i zna dr Kucharskiego?
Jutro jadę do niego na prenatalne.Madamee92 lubi tę wiadomość
-
Witam w 11 tygodniu. Dziś byłam na tych wszystkich badaniach z krwi. Masakra,już zapomniałam, że to tyle kosztowało. Za tydzień mam wizytę.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach ! -
Violet Flower wrote:U mnie obecnie 10+2.
Tez mam mutacje 1289ac i pai 1 a dodatkowo ana 1,2,3 i niedoczynnoscWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 10:46
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity