Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusi91 wrote:Gratuluję dobrych wieści z kolejnych badań Jaka to ulga czytać że z kolejnymi fasolkami wszystko ok
Tak swoją drogą czy ktoś jeszcze jest z Rzeszowa i okolic ?
Ja jestem, można powiedzieć że z okolic Rzeszowaczarnulka24 lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Lusi91 wrote:Gratuluję dobrych wieści z kolejnych badań Jaka to ulga czytać że z kolejnymi fasolkami wszystko ok
Tak swoją drogą czy ktoś jeszcze jest z Rzeszowa i okolic ?
W Pl bede poczatkiem stycznia to pewnie tez wybiore sie tam na usg jesli było by wszystko dobrze na jutrzejszej wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 19:08
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Trine91 wrote:haha Twój mąż się chyba ucieszy, bo nam lekarz nie chciał podać płci na prenatalnych, ale stwierdził, że stópki duże to możemy sobie coś dopowiedzieć
Ciekawe czy się sprawdzi. Na dniach jadę na prenatalne, zastanawiam się czy lekarzowi uda się powiedzieć już coś na temat płci. Ale najważniejsze, żeby zdrowe było i wyniki wyszły w porządku. Wierzę, że tak będzie. Po dzisiejszej kontrolnej wizycie odetchnęłam i poczułam się na prawdę wyluzowana.Trine91 lubi tę wiadomość
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Gratuluję udanych wizyt!
Czarnulka – jutro wszystkie będziemy trzymać za Ciebie kciuki. Musi być dobrze!!!Blanka85, Robaczek12, Oleśka11, Madamee92, Mama Wojtka lubią tę wiadomość
[*] Maj 2018, Synek?, 16. tc (poronienie zatrzymane)
[*] Maj 2019, Synek 2600 g 50 cm, 36. tc (odklejenie łożyska)
Nie ma limitu nieszczęść i bólu na jedną rodzinę -
Czarnulka, Maryy ja do Rzeszowa mam 25 km.. A w Pro Familii u kogo robicie bądz robiłyście badania? Na prenatalne się tam nie załapałam ale na polowkowe chciałabym do dr Szajnera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 06:05
czarnulka24 lubi tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Czarnulka mocne kciuki w górę będzie wszystko dobrze.
Dla pozostałych dzisiaj wizytujących również powodzenia.
Ja dzisiaj jadę odebrać klucze do mieszkania pod Wrocławiem i za niedługo ostatecznie tam się wyprowadzamy z Małopolski nie wiem co wtedy z moim lekarzem prowadzącym i moim porodem... We Wrocławiu z mężem będziemy sami ani rodziny ani znajomych...czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję wczorajszych udanych wizyt
Czarnulka trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i czekam na dobre wieści
Pozostałym dziś wizytujacym też życzę powodzenia i czekam na dobre wieści
My wczoraj podjęliśmy decyzję o kupnie domu. Planowaliśmy to za jakiś czas ale wiadomość o blizniakach w drodze jakby to przyspieszyła. Wiec w ostatnim czasie oglądaliśmy różne domy i wczoraj zdecydowaliśmy się na jeden z nichWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 09:13
Mama Wojtka, Izieth, Shirley, Samsaramsa, czarnulka24, Hiszpaneczka, Ariette1983, Lorella lubią tę wiadomość
-
Lusi91 wrote:Czarnulka, Maryy ja do Rzeszowa mam 25 km.. A w Pro Familii u kogo robicie bądz robiłyście badania? Na prenatalne się tam nie załapałam ale na polowkowe chciałabym do dr Szajnera
Ja jestem z Rzeszowa i prenatalne mam u Szajneraczarnulka24 lubi tę wiadomość