Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Hej dziewczyny przepraszam ze nie pisalam ale braklo mi internetu . Ja juz jestem po myślałam ze zemdleje tam na tym fotelu. Doktorka zaczela szukac dziecka chyba z 5 min szukala .. schowal/lub schowala sie tak ze ciezko bylo znalezc. Po czym znalazla i chwile cisza az tu nagle uslyszalam serduszko...
Juz myslam ze jakies puste jajo sie trafilo albo w ogole ciazy nie ma a testy oszukiwaly ..
Moja kruszynka jest na 10+2 ja mam 10+1 to jeden dzien starsza .. nie mam zdj usg ale za dwa tyg dalej ide na usg do bardzo dobrej kliniki z super sprzetem tu troche jestem zawiedziona myslalam ze jednak sprzet bedzie ciut lepszy ale wazne ze widzilam moja fasolcie machala do mnie i bilo jej serduszko .. ma juz 3.56 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 15:22
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Hej dziewczyny przepraszam ze nie pisalam ale braklo mi internetu . Ja juz jestem po myślałam ze zemdleje tam na tym fotelu. Doktorka zaczela szukac dziecka chyba z 5 min szukala .. schowal/lub schowala sie tak ze ciezko bylo znalezc. Po czym znalazla i chwile cisza az tu nagle uslyszalam serduszko...
Juz myslam ze jakies puste jajo sie trafilo albo w ogole ciazy nie ma a testy oszukiwaly ..
Moja kruszynka jest na 10+2 ja mam 10+1 to jeden dzien starsza .. nie mam zdj usg ale za dwa tyg dalej ide na usg do bardzo dobrej kliniki z super sprzetem tu troche jestem zawiedziona myslalam ze jednak sprzet bedzie ciut lepszy ale wazne ze widzilam moja fasolcie machala do mnie i bilo jej serduszko .. ma juz 3.56 cm
Ojeeejku jak dobrze! Tak czekałam na wiadomości od Ciebie
Gratuluję!!!
USG już przez fałdy brzuszne miałaś że ciężko było znaleźć maleństwo?czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Denmark wrote:Ojeeejku jak dobrze! Tak czekałam na wiadomości od Ciebie
Gratuluję!!!
USG już przez fałdy brzuszne miałaś że ciężko było znaleźć maleństwo?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dzięki dziewczyny za mile słowa
Robaczek12, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Hiszpaneczka wrote:a u ciebie jak maluszek jest ciut mniejszy to nie przekładasz badan prenatalnych na później?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Denmark wrote:Ojeeejku jak dobrze! Tak czekałam na wiadomości od Ciebie
Gratuluję!!!
USG już przez fałdy brzuszne miałaś że ciężko było znaleźć maleństwo?Mama Wojtka lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Mama Wojtka wrote:Ja miałam teraz nawet prenatalne dopochwowo (11t5d).
Na pewno łatwiej byłoby tego kolosa znaleźćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 15:50
07.06.2019 synek
Denmark wrote:Okazało się że jednak muszę poczekać jeszcze na wtorek. 11:15 to będzie moja chwila prawdy oby wszystko było dobrze!27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Oleśka11 wrote:Czarnulka, gratulacje! Widzisz, tyle strachu a jednak wszystko ok
U mnie w klinice po 10 tygodniu zawsze robią przez brzuch.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 15:58
Oleśka11, Ariette1983 lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
Shirley wrote:Hej.
Super czarnulka że wszystko ok.
Ja wizytuje jutro...Shirley lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
Czarnulka, super.
U mnie zapadła decyzja o zmianie lekarza. Taka nadzieję pokładałam w Owerkowiczu i lipa, niestety.
Czy któraś z Was odczuwa napinanie się brzuszka? Wczoraj się bardzo czymś zdenerwowałam i zdarza się raz po raz że twardnieje macica- ale nie boli, nic poza tym się nie dzieje. Miałyście tak?synek 2013r
Aniołek 14 tc -
Lena2305 wrote:Czarnulka, super.
U mnie zapadła decyzja o zmianie lekarza. Taka nadzieję pokładałam w Owerkowiczu i lipa, niestety.
Czy któraś z Was odczuwa napinanie się brzuszka? Wczoraj się bardzo czymś zdenerwowałam i zdarza się raz po raz że twardnieje macica- ale nie boli, nic poza tym się nie dzieje. Miałyście tak?
Miałam tak w pierwszej ciąży i mi pomógł aspargin