Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena2305 wrote:Czarnulka, super.
U mnie zapadła decyzja o zmianie lekarza. Taka nadzieję pokładałam w Owerkowiczu i lipa, niestety.
Czy któraś z Was odczuwa napinanie się brzuszka? Wczoraj się bardzo czymś zdenerwowałam i zdarza się raz po raz że twardnieje macica- ale nie boli, nic poza tym się nie dzieje. Miałyście tak?
Hahaha ja do Owerkowicza chodzę. Stawianie się brzucha jest normalne. Ostatnio Magne b6 brałam. Skąd jesteś Lena2305?Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Ja wczoraj miałam twardy brzuch. Aż bolał ale to od kichania i smarkania. Dzis jest dużo lepiej ale dzis tyle nie kicham. Aspargin biorę dwa razy dziennie z uwagi na skurcze nóg.
Przeziebienie w ciazy to paskudna sprawa. Oby to było pierwsze i ostatnie -
Czarnulka super wieść Gratulacje ,teraz w końcu możesz uwierzyć w tą fasolkę
Dziewczyny wybaczcie jeśli przegapiłam resztę dobrych wieści ale przespałam pół dnia a wieczorem miałam wizytę u diabetologa, swoją drogą całkiem miła pani dr ...w poniedziałek czeka mnie krzywa cukrowa...nie dobrze mi na samą myśl....
A jutro pełne prenatalne ...mimo że wiem że ostatnio było ok stresik oczywiście jest ...ktoś jeszcze juro wizytuje ze mną ?
O 13:20 proszę o wasze kciukiczarnulka24, Lorella lubią tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Czarnulka, cudowna wiadomość! Bardzo się cieszę
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Mama Wojtka wrote:Ja miałam teraz nawet prenatalne dopochwowo (11t5d).
Na pewno łatwiej byłoby tego kolosa znaleźć
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Lusi91 wrote:Czarnulka super wieść Gratulacje ,teraz w końcu możesz uwierzyć w tą fasolkę
Dziewczyny wybaczcie jeśli przegapiłam resztę dobrych wieści ale przespałam pół dnia a wieczorem miałam wizytę u diabetologa, swoją drogą całkiem miła pani dr ...w poniedziałek czeka mnie krzywa cukrowa...nie dobrze mi na samą myśl....
A jutro pełne prenatalne ...mimo że wiem że ostatnio było ok stresik oczywiście jest ...ktoś jeszcze juro wizytuje ze mną ?
O 13:20 proszę o wasze kciukiRysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Lusi, kciuki! Ale naprawdę nie sądzę żeby miało być coś nie tak
Ja mam konsultację w sprawie krwiaka i odklejenia u innej lekarki w sobotę
Serio jestem zakochana w tym detektorze. Mogłabym słuchać i słuchaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 21:01
Ariette1983 lubi tę wiadomość
-
Mama Wojtka wrote:Co do krzywej cukrowej to przypominam, że można kupić glukozę smakową. Ja piłam cytrynową. Teraz w buteleczkach są też o smaku coli i pomarańczy
Mama Wojtka, Izieth lubią tę wiadomość
-
asylia wrote:Nawet nie wiedziałam, że miałam kiedyś kontakt z różyczką.
Znalazłam info, że jeśli IgG jest dodatnie to powinno sie powtórzyć po jakimś czasie by zobaczyć czy nie rośnie? Miała tak któraś z Was?
u mnie przy rozyczce było tak ze jak badałam było powyżej 400 a ostatnio powyżej 500
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
asylia wrote:Nawet nie wiedziałam, że miałam kiedyś kontakt z różyczką.
Znalazłam info, że jeśli IgG jest dodatnie to powinno sie powtórzyć po jakimś czasie by zobaczyć czy nie rośnie? Miała tak któraś z Was?asylia lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Czy którą z Was boją jeszcze jajniki, albo te okolice?
U mnie czasem się pojawiało coś lekkiego, ale dzisiaj to mnie trochę martwi. Pół dnia czuję, a momentami dość mocno mnie jakby.. kłuje (chociaż tez nie do końca).
Niech już będzie poniedziałek! Chcę zobaczyć co u Misia Haribo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 21:51
-
Oleśka11 wrote:Ja w czasach kiedy robiłam krzywą w pierwszej ciąży to wcisnęłam sobie pół cytryny do szklanki z glukozą i wcale nie było tak źle
Zastanawiam się nad zakupem i nie wiem w jaki zainwestowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 22:05
-
Oleśka11 wrote:Ja w czasach kiedy robiłam krzywą w pierwszej ciąży to wcisnęłam sobie pół cytryny do szklanki z glukozą i wcale nie było tak źle
Też bym to chętnie zrobiła.
Wiem, że w niektórych labach nie pozwalają.
Musze wybadać jak w moim (będę teraz robić w innym). -
Ja jak robiłam przed ciążą krzywa cukrowa to w tym laboratorium dostałam gotowy roztwór do wypicia ciepły bardziej stężony bo nie było 300ml tylko w tym małym kubku plastikowym 200ml nie mogłam dodać cytryny i po wypiciu glukozy nawet nie mogłam tego 100ml czystej wody dopic i te 2h bardzo źle się czułam cały czas ten posmak miałam. Dlatego teraz na pewno pójdę do innego laboratorium bo właśnie wiem że można mieć tą gotowa mieszankę cytrynową i mam nadzieję, że będę ją lepiej tolerować.