Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Samsaramsa u mnie brzuch podobnie rośnie w dzień a w nocy maleje
Madamee92 trzymam kciuki za wizytę.
Ja w pewnym momencie chciałam detektor tętna ale jakoś ciagle odwlekam zakup. I w końcu sama nie wiem czy go kupię. Każdy jeden zakup ciągle odwlekam na 'po kolejnej wizycie'. Ciesze się ze ostatnio sponaliczenie kupiłam leginsy ciążowe to będę mieć w czym chodzićMadamee92 lubi tę wiadomość
-
Mama Wojtka wrote:Hahaha ja do Owerkowicza chodzę. Stawianie się brzucha jest normalne. Ostatnio Magne b6 brałam. Skąd jesteś Lena2305?
Widziałam właśnie wcześniej że i lekarza mamy tego samego, może się nawet gdzieś tam mijałyśmy na korytarzu Jestem z Oleśnicy, a Ty?
synek 2013r
Aniołek 14 tc -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2020, 12:08
2021:➡️12.02 długi protokół
22.03🎯15 dojrzałych
❄4AA❄3BB❄3BC
🍀29.05 4AA 7dpt-44,05; 10dpt-158,3; 12dpt-447,0; 14dpt-1075,0; 19dpt-7018, 26dpt mamy ❤rośnij Kropelinko🙏Intralipid+Accofil+Atosiban+Neoparin+Embroglue+Metypred
2020: z rozmrożonych oocytów:
4BB❌ 6t2d😥(puste jajo)2BB❌ nieudany😔2/3BC ❌CB😔2/3CB(5doba),3CB(6doba)❌nieudany😔
2018: protokół krótki:🎯12 dojrzałych, 6 zamrożonoDo 5 doby dotrwał tylko 1(3AC)
✅nasz cud urodzony w Dzień Matki❤
O Nas:
♀️Ja
Histeroskopia-CD3 wysokie👎CD56-NK👎 CD138👍
👎niedrożne jajowody👎mthrf hetero,👎IO od IX 2020👍hormony 👍edopoduszka👍AMH-3,14
👍immunologia
♂️On-
👎👍morfologia 2%(2018)-->4%(2020)-->6%(2021);👎ruchliwość- 24,2%👎mthrf homo
👍test HBA-87%👍test stresu oksydacyjnego plemników👍Fragmentacja DNA-91% -
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Samsaramsa wow jaki brzusio! U mnie rano calkiem plasko, wieczorem delikatnie wyskakuje mala kuleczka - jak zobaczylam twoj yo troche sie zmartwilam czy u mnie wszystko ok bo chyba nie rosnie mi ten brzuchSamsaramsa, Madamee92 lubią tę wiadomość
-
Lorella wrote:Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Samsaramsa wow jaki brzusio! U mnie rano calkiem plasko, wieczorem delikatnie wyskakuje mala kuleczka - jak zobaczylam twoj yo troche sie zmartwilam czy u mnie wszystko ok bo chyba nie rosnie mi ten brzuch
W pierwszej ciąży tak nie miałam. Wieczorem to miałam taki jak teraz rano
A tak wieczorami czuje się jakby zaraz miał mi wybuchnąć. Chyba za dużo jemLorella lubi tę wiadomość
-
Samsaramsa wrote:W pierwszej ciąży tak nie miałam. Wieczorem to miałam taki jak teraz rano
A tak wieczorami czuje się jakby zaraz miał mi wybuchnąć. Chyba za dużo jem
Ja w pierwszej ciąży też miałam dużo później brzuszek, a teraz jestem w szoku, że tak szybko rośnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 09:46
Lorella lubi tę wiadomość
-
Lena2305 wrote:Widziałam właśnie wcześniej że i lekarza mamy tego samego, może się nawet gdzieś tam mijałyśmy na korytarzu Jestem z Oleśnicy, a Ty?Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
MoniaK77 wrote:Dziewczyny a jak to jest teraz z oznaczeniem grupy krwi. Mam oznaczoną z 6 lat wstecz ale mam zrobić 2 wyniki bo niby przeciwciała mogły się zmienić.
Ja oznaczenie grupy krwi robiłam tylko raz, później już tylko przeciwciała.
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Ja robiłam bardzo dawno temu, jeszcze jak miałam inne nazwisko,. Chyba jednak będę musiala zrobić jeszcze raz.
Bylam w szpitalu to mi robili grupe krwi i mam na wypisie ale chyba musze mieć dokument oddzielnie jaka mam grupe krwi i nosic ja z karta ciąży
Samsaramsa lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Czarnulka - wspaniałe wieści - gratuluję zdrowej dzidzi!!!
Byłam wczoraj na pierwszych ćwiczeniach ciążowych - o Boże jakie były cudowne - jeśli ktoś jest z Wawy i okolic Woli to z ręką na sercu polecam. Poszłam przede wszystkim ze względu na ból krzyża i dziś już jest o wiele lepiej. Prowadząca na wstępie przeprowadziła ze mną indywidualny wywiad i powiedziała obrazowo jak ćwiczyć mięśnie dna miednicy plus żeby się do niej zgłosić w razie problemów z nietrzymaniem moczu (niestety po pierwszej ciąży mi się ten problem pojawił - teraz jest mniejszy ale pewnie ze wzrostem ciąży może narastać).
Moja córa za to niestety chora - nie wiem co jest bo 38 - 39 stopni i już drugi dzień ją trzymaczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Hiszpaneczka wrote:Ja robiłam bardzo dawno temu, jeszcze jak miałam inne nazwisko,. Chyba jednak będę musiala zrobić jeszcze raz.
Bylam w szpitalu to mi robili grupe krwi i mam na wypisie ale chyba musze mieć dokument oddzielnie jaka mam grupe krwi i nosic ja z karta ciąży
Będziesz musiała zrobić. Na stare nazwisko jest nie ważna. Trzeba mieć do porodu tylko oryginał z podpisami. Ksero nie wchodzi w grę. Ja miałam że sobą ksero i do porodu robili mi jeszcze raz -
Ariette1983 wrote:Czarnulka - wspaniałe wieści - gratuluję zdrowej dzidzi!!!
Byłam wczoraj na pierwszych ćwiczeniach ciążowych - o Boże jakie były cudowne - jeśli ktoś jest z Wawy i okolic Woli to z ręką na sercu polecam. Poszłam przede wszystkim ze względu na ból krzyża i dziś już jest o wiele lepiej. Prowadząca na wstępie przeprowadziła ze mną indywidualny wywiad i powiedziała obrazowo jak ćwiczyć mięśnie dna miednicy plus żeby się do niej zgłosić w razie problemów z nietrzymaniem moczu (niestety po pierwszej ciąży mi się ten problem pojawił - teraz jest mniejszy ale pewnie ze wzrostem ciąży może narastać).
Moja córa za to niestety chora - nie wiem co jest bo 38 - 39 stopni i już drugi dzień ją trzyma
Witaj w klubie, mój syn od wtorku ma prawie 39 stopni z małymi przerwami. Oprócz lekkiego kaszlu innych objawów brak. Prawie cały czas śpi wydaje mi się, że to jakiś wirus musi panować