Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe dziewczyny, Lady Dior, super że kliknelaś "wyślij"
Nadinka, dobry ten Twój sen Przypomniałaś mi mój... A śniło mi się, że byłam na USG a lekarz przyłożył głowice do mojej nogi, pokazał mi stróżkę jakiegoś płynu na monitorze i stwierdził, że to spływa z plodu kod genetyczny mojego męża hahaha i obudziłam się z paniką, że mi rośnie mój klon, bo skoro ma tylko moje geny... No masakraLady_Dior, Mama Wojtka, Shirley, Nadinka83 lubią tę wiadomość
synek 2013r
Aniołek 14 tc -
Kirsten wrote:Uff ja już po. Ogromny kamień z serca. W brzuchu siedzi zdrowy, duży chłopak takze przeczucia mnie nie myliły. Asylia możesz dopisać na pierwszej stronie.
Według USG dzisiaj mam 13+3.
Wszystkie parametry idealnie, ryzyka bardzo niskie. Łożysko na tylnej ścianie.
Mój najpiękniejszy prezent Mikołajowy -
Kristen gratuluje chłopczyka jak ja zapytałam się lekarza to on mowil mi ze na tym etapie do końca nie wiadomo ale ze zdjęcia mogę wywnioskować ze może to być chłopak
asylia lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Lady_Dior wrote:Hej dziewczyny-przyjmiecie do siebie przewrażliwioną ciężarną koleżankę ? Już nie raz zaczynałam pisać posta i ostatecznie kasowałam..Nie miałam odwagi,bałam się,że zapeszę...W sumie nadal się boję i nie wiem,czy kiedykolwiek przestanę a chciałabym bardzo...Muszę jednak z kimś rozmawiać-zwłaszcza,że poza siostrą i chrzestną-nikt z rodziny nie wie jeszcze.Jestem w 10t5d ciąży choć według ost.usg ciąża była parę dni starsza ale powątpiewam,bo dokładnie znam datę owulacji.13 grudnia jadę na wizytę do szpitala (mieszkam w Nl) i lekarz zdecyduje,czy zostaję pod jego opieką,czy opieką położnej.Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę spokojnej ciąży.To na razie tyle z mojej strony ufff teraz tylko kliknąć napis "wyślij"
Lady_Dior lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny, czekam w kolejce i chce mi się płakać. Masakra..
-
Kirsten wrote:Uff ja już po. Ogromny kamień z serca. W brzuchu siedzi zdrowy, duży chłopak takze przeczucia mnie nie myliły. Asylia możesz dopisać na pierwszej stronie.
Według USG dzisiaj mam 13+3.
Wszystkie parametry idealnie, ryzyka bardzo niskie. Łożysko na tylnej ścianie.
Mój najpiękniejszy prezent Mikołajowy27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka dla mnie plec bez większego znaczenia, ważne żeby było zdrowe, żeby je szczęśliwie donosić do rozwiązania i żeby było wszystko dobrze! to mój piorytet!
asylia, Izieth lubią tę wiadomość
Oleśka11 wrote:Dzień dobry.
Ja się dzisiaj obudziłam z bólem gardła i głowy. Czuję się jak kupa....
Co do brzucha to mi już nieźle wywaliło. I to nie żadne wzdęcia bo nawet jak rano maksymalnie wciągnę to mam kulkę na brzuchu. W ogóle to mam chwilami wrażenie że coś mnie skrobie w środku. Wiem, że to aż nieprawdopodobne żeby to już był Młody, aczkolwiek wrażenie jest strasznie podobne do ruchów syna w poprzedniej ciąży.
zdrowka zycze
Doriska87 wrote:Cześć, przepraszam ze tu piszę takie rzeczy ale muszę się gdzieś wygadać i może pomoże mi to się uspokoić...
Dziś poznaliśmy płeć dziecka (na podstawie badań genetycznych, więc pewność na blisko 100%). I mąż stwierdził że nie jest zadowolony... bo to dziewczynka. Bo w jego rodzinie od pokoleń zawsze pierwsi byli chłopcy i tak powinno być...
Ja pier...le za przeproszeniem, to my 4 lata staraliśmy się o dziecko (chyba tylko ja wierzyłam że się uda), każdego dnia martwię się czy wszystko będzie ok, miałam skracana szyjkę wiec nie wiem czy donoszę a ten że mu płeć nie pasuje...
Czar jakby prysł a ja znów czuję się sama z tym wszystkim...
my tez staraliśmy się bardzo długo dlatego dla nas nie jest najwazniejsza plec tylko żeby było zdrowe!!
Twój chlop nie poważny jest!! niech się ogarnie!! a może to taki szok na początku, oswoi się z mysla i będzie dobrze!! daj mu czas, na pewno będzie dobrze
Gratuluje dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 10:48
Lena1984 wrote:Kirsten super wiadomość! Gratuluje chłopca:)
Dziewczyny jakie znacie herbaty owocowe bez hibiskusa, które są smaczne i można kupić w znanych sieciówkach?
ja ostatnio kupiłam drugie opakowanie zielonej herbaty z Teekanne malina i żurawina- bardzo mi smakuje, nie ma w składzie hibiskusa, no ale jest zielona więc też za dużo nie powinno się pićLena1984 lubi tę wiadomość
Oluś ♡ [*] 08.02.2019 (24tc.)