Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_Dior wrote:Mój facet ma 4 siostry i wszystkie mają synów a on jeden rodzynek ma córkę.Może mój czuje trochę presję ze strony swego ojca,który uważa,że nie ma prawdziwego wnuka,bo ten prawdziwy wnuk musi być po synu,bo nazwisko ble ble ble...Co za ludzie-matko trzymaj mnie!!!
Masakra, jakie teorie! -
Lady_Dior wrote:Mój facet ma 4 siostry i wszystkie mają synów a on jeden rodzynek ma córkę.Może mój czuje trochę presję ze strony swego ojca,który uważa,że nie ma prawdziwego wnuka,bo ten prawdziwy wnuk musi być po synu,bo nazwisko ble ble ble...Co za ludzie-matko trzymaj mnie!!!
Wydaje mi się że mój teść ma tak samo - pierwsze pytanie czy coś tam dynda między nogami aż żałowałam że nie mogę powiedzieć że nie i o tyle jest to dla mnie dziwne że u nich w rodzinie są wszędzie prawie sami chłopcy więc tym bardziej należałoby się cieszyć z dziewczynki...
-
Ariette1983 wrote:Wydaje mi się że mój teść ma tak samo - pierwsze pytanie czy coś tam dynda między nogami aż żałowałam że nie mogę powiedzieć że nie i o tyle jest to dla mnie dziwne że u nich w rodzinie są wszędzie prawie sami chłopcy więc tym bardziej należałoby się cieszyć z dziewczynki...
U mojego chrzesnego jego dzieciom urodziło się najpierw 5 wnuków zanim doczekał się wnuczki. I zanim wnuczka się urodziła to cały czas chodził i mówił że on jest już dziadkiem ale jego żona jeszcze prawdziwą babcią nie jest bo się jeszcze wnuczki nie doczekała... nigdy tego nie rozumiałam ale jak widać co dom to teoria -
Alala wrote:Dziewczyny, nie miałam czasu tu zajrzeć chyba 2 tygodnie, omineło mnie 50 stron - nie ogarnę tego bo nadal bede mieć mało czasu przez najbliższe dni
Coś ważnego się wydarzyło?Alala lubi tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Oleśka11 wrote:O mamo, jednak u nas to jest swojsko, miło a szacunek do drugiej osoby to z każdego posta się leje. Kiedy bym nie urodziła to nigdzie się nie wybieram
Dziewczyny, z innej beczki. Czy któraś z Was bierze żelazo i mogłaby mi coś doradzić?
ja biorę prenatal duo teraz tam 460% normalnej dawki żelaza - efekt czarna kupa (co na początku mnie przestraszyło) ale jeśli chodzi o samopoczucie to jest ok nie odczuwam jakiś zaparć czy innych problemów ze strony układu pokarmowego
-
Dziewczyny, u nas wszystko ok. Dziecko tak podrosło , że pogonił 4 dni. Już nie wychodzi 11t1d tylko 11t5d. Ma 5 centymetrów i szalał w brzuchu wszystko ok , nawet sprawdziła NT i kość nosową i jest ok. Na 70% chłopak według lekarki , według mnie na 99
Kirsten, Izieth, Hiszpaneczka, Trine91, jolciaa171, Shirley, czarnulka24, Mama Wojtka, Lena1984, Samsaramsa, Nita, Lorella, bratfrandu lubią tę wiadomość
-
makalotia wrote:Dziewczyny, u nas wszystko ok. Dziecko tak podrosło , że pogonił 4 dni. Już nie wychodzi 11t1d tylko 11t5d. Ma 5 centymetrów i szalał w brzuchu wszystko ok , nawet sprawdziła NT i kość nosową i jest ok. Na 70% chłopak według lekarki , według mnie na 99
-
makalotia wrote:Dziewczyny, u nas wszystko ok. Dziecko tak podrosło , że pogonił 4 dni. Już nie wychodzi 11t1d tylko 11t5d. Ma 5 centymetrów i szalał w brzuchu wszystko ok , nawet sprawdziła NT i kość nosową i jest ok. Na 70% chłopak według lekarki , według mnie na 99
Super -
u nas maleństwo ma 4.7 cm! doktor mówił że ładnie bije serduszko:) wg usg to 11w5d wiec tydzien wiekszy niz wychodzi z miesiączki 14.12 mamy prenatalne
Ogromnie sie ciesze że zmieniłam lekarza
Pytanko Czy któras z WAS bierze Pregna DHA i Pregna plus na raz? tak zalecił mi lekarz, zapomniałam dopytać o kwas foliowy czy nada łykaćczarnulka24, Mama Wojtka, Samsaramsa, Izieth, bratfrandu lubią tę wiadomość
-
jolciaa171 wrote:u nas maleństwo ma 4.7 cm! doktor mówił że ładnie bije serduszko:) wg usg to 11w5d wiec tydzien wiekszy niz wychodzi z miesiączki 14.12 mamy prenatalne
Pytanko Czy któras z WAS bierze Pregna DHA i Pregna plus na raz? tak zalecił mi lekarz, zapomniałam dopytać o kwas foliowy czy nada łykać
Biorę tylko Pregne plus nie pomogę -
makalotia wrote:Dziewczyny, u nas wszystko ok. Dziecko tak podrosło , że pogonił 4 dni. Już nie wychodzi 11t1d tylko 11t5d. Ma 5 centymetrów i szalał w brzuchu wszystko ok , nawet sprawdziła NT i kość nosową i jest ok. Na 70% chłopak według lekarki , według mnie na 9927.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
jolciaa171 wrote:u nas maleństwo ma 4.7 cm! doktor mówił że ładnie bije serduszko:) wg usg to 11w5d wiec tydzien wiekszy niz wychodzi z miesiączki 14.12 mamy prenatalne
Pytanko Czy któras z WAS bierze Pregna DHA i Pregna plus na raz? tak zalecił mi lekarz, zapomniałam dopytać o kwas foliowy czy nada łykaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 14:10
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity