Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny byłam dziś na powtórnym badaniu usg( ponieważ pappa wyszedł mi średni) wszystko jest super . I będzie córcia ))
czarnulka24, Freyja, Samsaramsa, Magda - mbc, Shirley, Lena1984, Nadinka83, Oleśka11, Madamee92, Mama Wojtka, Hiszpaneczka, Lady_Dior, asylia, Robaczek12, Lorella, Izieth, 0202oliwcia, bratfrandu lubią tę wiadomość
-
jolciaa171 wrote:Drogie Panie a czy już wybór odnośnie wózka już u WAS padł?
Ja zastanawiam się nad Anex Sport
Ps. W zeszły piątek byłam na warszatach "bezpieczny Maluch" Polecam!
Są Darmowe, odbywają się całej Polsce
Zersztą, ja potrzebuje właśnie miejskiego wózka. Alternatywą dla mnie byłby joolz day 2. Ale to już 14kg, na teraz za dużoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 17:52
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
asylia wrote:My już po genetycznych!
Wszystko super, NT wzorowe, do niczego nie można się przyczepić. No chyba, że do zbyt dużej ruchliwości zapowiada się ciekawie.
Lekarz powiedział, że jak dla niego to nic więcej by nie robił z badań, ale oczywiście nasza decyzja - postanowiliśmy poprzestać na USG.
Nie dał 100% gwaracji, ale powiedział, że na pieniądze mógłby się założyć, że będzie.. CÓRCIA!asylia lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja mam blizniaczy tfk wersja spacerówka i jestem bardzo zadowolona .. super sie prowadzi. Fajnie sie sklada do auta .
Mialam tez dorjan . Ale tfk bardziej mi podpasowal ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Mama Wojtka wrote:A tak w ogóle to żałowałam, że tyle człowiek czytał o wózkach a tak mało o fotelikach samochodowych. Lepiej oszczędzić na wózku i wydać kasę na fotelik. Wiosną mieliśmy wypadek samochodowy, wpadliśmy do rowu (jakieś 1,5m), oba samochody mocno uszkodzone, tamten drugi do kasacji. Moje dziecko w RWFie nawet się nie obudziło. Mną mocno szarpnęło i kilka tygodni miałam ranę od pasa na obojczyku. A pamiętam jak mąż pukał się w głowę, że fotelik za 2tys sobie wymyśliłam. Także zachęcam do zagłębienia się w temat fotelików, bo to ważniejsze niż wózki
więc na pewno tam pojedziemy i na pewno po fotelik RWF💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Freyja wrote:A nie przydaje się jednak żeby fotelik można było wpiąć do stelaża i korzystać z niego jak z wózka?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Do mnie jutro przychodzi architektka i będziemy myśleć jak to zrobić, żeby było fajnie i żeby nie zagracić mieszkanka. Dlatego ja mam sporo rzeczy wybranych i jutro będziemy dopasowywać co i jak. No i później ekipa i mały remont, bo założymy m.in. klimatyzację.
Jest w sumie jeszcze wcześnie, ale chciałabym do marca się z tym uwinąć, a teraz ekipy, to czy zima czy lato to roboty mają dużo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 17:58
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Te dobre i bezpieczne foteliki z grupy 0 można wpinać w stelaż wózka wystarczy mieć odpowiednie adaptery. Myślę że spoko na szybkie zakupy. Sami wpinalismy fotelik w wózek (maxi Cosi cabrio fix). Na zimę polecam śpiworek do fotelika. Pod śpiworek tylko bluza i zapiety śpiworek a w samochodzie jak ciepło można rozpiąć śpiworek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 18:00
Mama Wojtka lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:u nas we Wrocławiu mamy ten słynny sklep osiemgwiazdek.pl
więc na pewno tam pojedziemy i na pewno po fotelik RWFMagda - mbc lubi tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
To trzeba mieć silną zachciankę,żeby w taki mokry wieczór jeszcze do sklepu jechać po cytrynę i imbir Nosz taką chcicę mam na tą herbatę,że musiałam
Freyja, Lena2305 lubią tę wiadomość
-
GreenK wrote:Dziewczyny byłam dziś na powtórnym badaniu usg( ponieważ pappa wyszedł mi średni) wszystko jest super . I będzie córcia ))
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:To trzeba mieć silną zachciankę,żeby w taki mokry wieczór jeszcze do sklepu jechać po cytrynę i imbir Nosz taką chcicę mam na tą herbatę,że musiałam
Ja o 21:30 robię zupę ogórkową xDOleśka11, Lady_Dior, Mama Wojtka lubią tę wiadomość
-
Hej, byłam u lekarza i wyszło w moczu, że mam lekkie ślady białka. Zmierzyła mi ciśnienie i było podwyższone. W pierwszej ciąży miałam pre- eklampsję więc to już sa pierwsze symptomy. Ale nie wiem co dalej. Nie wysłano mnie na żadne USG, nie zalecono co dalej. Kazała mi pić dużo wody i tyle. Obawiam się, że może tam być też jakaś infekcja pęcherza moczowego, bo właśnie odkąd mnie boli to odczuwam parcie na pęcherz, ale sikam bardzo powoli. Na pewno nie jest to normalne sikanie tylko tak leci jak z kranu.
A co do fotelików to ja oczywiście też wożę synka w rwf-ie i mam zamiar jak najdłużej, do 4 roku życia jeśli się da. Właśnie jutro jedziemy do sklepu po nowy fotelik. Na oku mam Axkid, ale zobaczę, może coś innego wpadnie w oko.