Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale przeholowałam dzisiaj z jedzeniem
Na obiad zrobiłam domowe frytki, jajko sadzone i sałatkę grecką, wszystko takie tłuste... A później zjadłam 100 gr orzeszków ziemnychMam takie wzdęcie i niestrawności, że teraz leże i nie mam siły na nic.
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Alala wrote:Asiiia ja dzisiaj byłam na usg 12t1d i crl 61mm czyli wielkość jak na 12t4d.
Freyja jak dziecko jest większe niż wypada na dany czas ciąży to po prostu będzie większe, może taka skłonność genetyczna.
U mnie synek był zawsze w normie albo nawet trochę mniejszy, ale pod koniec nadgonil. Obecnie zapowiada się większe dziecko już od razu27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Madamee92 wrote:Ale przeholowałam dzisiaj z jedzeniem
Na obiad zrobiłam domowe frytki, jajko sadzone i sałatkę grecką, wszystko takie tłuste... A później zjadłam 100 gr orzeszków ziemnychMam takie wzdęcie i niestrawności, że teraz leże i nie mam siły na nic.
pycha
Madamee92 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Alala wrote:Jadąc na wizytę nie wierzyłam, ze może być dobrze.
Serduszko ok, nt 1,4, karta ciąży założona, termin na 23.06. Nadal jestem w szoku, jest ok!
super wiadomośćAlala lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Hiszpaneczka wrote:Czarnulka, Jolcia mocne kciuki na jutro!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 19:49
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Madamee92 wrote:Dziewczyny a jak to jest z tym leżeniem na plecach w ciąży? Na niektórych stronach jest napisane, że od 15tc powinno się już nie leżeć na plecach bo brzuch uciska naczynia krwionośne i jest gorsze krążenie.
Z drugiej strony przeciez w 15tc jest dopiero niewielki brzuszek więc nie wiem jak do tego podchodzić.
ja już mam dziwne uczucie jak leze na bokach ze musze poprawiac się.
Hej dziewczyny u mnie na szczęście jest ok -dzidzi według usg 12t1d a według om 11t5d Natepna wizyta dopiero za 4tyg.Zrobiłam też Nipt.
Powodzenia na wizytach-trzymam mocno kciukiViolet Flower, czarnulka24, Hiszpaneczka, Madamee92, Nadinka83, Mama Wojtka, Izieth, Magda - mbc, bratfrandu, Alala, Lorella lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior, Alala gratulacje
Czarnulka, jolcia to wizytujemy jutro razem.
Ja mam jutro to usg genetyczne i strasznie się bojęczarnulka24, Lady_Dior, jolciaa171 lubią tę wiadomość
-
miazmija wrote:Ja też mam jutro prenatalne. Staram się nie stresować ale nie wychodzi
Obysmy jutro wszystkie miały dzień dobrych wieści. Trzymam kciuki za wszystkie!miazmija, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny na pewno będzie dobrze-nie ma innej opcji
-
Jak jest u was z apetytem? U mnie jakoś gorzej. Mało jem. Jak kurczak. Za to mam chęć na Colę i dziś sobie kupiłam i wypiłam szklankę. O mamo, jakie to dobre... Wiem, niezdrowe, ale dobre
W sumie to chce mi się takich bezsensownych rzeczy jeść. Babeczkę, orzeszki, sernik. A obiadu nie zjem.Madamee92 lubi tę wiadomość
-
Nita wrote:Jak jest u was z apetytem? U mnie jakoś gorzej. Mało jem. Jak kurczak. Za to mam chęć na Colę i dziś sobie kupiłam i wypiłam szklankę. O mamo, jakie to dobre... Wiem, niezdrowe, ale dobre
W sumie to chce mi się takich bezsensownych rzeczy jeść. Babeczkę, orzeszki, sernik. A obiadu nie zjem.
ja w miare jem ale dalej jestem na minusie 3 kg
Ja pomimo mdłości wpieprzam jak świnka
Za to mam problem z płynami.Jak uda mi się za dnia 1l. wmusić,to jest sukces.3l? To bym musiała nic nie jeść-pękłabym.Teraz właśnie wmuszam w siebie ciepłą wodę z cytryną.