Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Boże jaki ja miałam wczoraj straszny dzień i noc. Nie dość ze glowa mi dosłownie pekała to wieczorem zaczęły się mdłości na granicy z puszczeniem rzyga a potem całą noc przelewało mi się coś w brzuchu, burczało, bulgotało ciągło-o dramat.
Obudziłam się dosłownie obolała...jakby mnie czołgiem rozjechali kilka razu
No i chyba musze popracować nad lepszą pozycją do spania bo już spanie w pozycji pomiędzy spaniem na boku a na brzuchu uciska mi za bardzo brzuch...
Nie wiem może poduszki między nogi , albo taki rogal...2019 Natalka -
Kciuki za wizyty dziewczyny! Ja też idę dzisiaj wieczorem ponarzekać na swoje smutki... Mam nadzieję, że jednak okaże się wszystko dobrze...
Czarnula ja też wbijam sobie neoparin. Kiedyś tez mi takie pytania chodziły po głowie. Ale szczerze powiedziawszy nie sądzę, ta igla jest bardzo krotka a jakbysmy gdzies sie wbily gdzie nie trzeba, to mysle ze dałoby się to szybko odczuć? Tak głośno myślę, ale niech ktoś jeszcze się wypowieczarnulka24, bratfrandu lubią tę wiadomość
-
Czarnulka24 raczej nie
ta igła krótka jest a pod skórą są jeszcze: tkanka tłuszczowa,mięśnie także luzik.Ja na razie cały czas wokół pępka-raz jedna strona,raz druga.
Doriska87 współczuję samopoczucia-mnie wieczorem też zaczynała boleć głowa ale ja szybko do łóżeczka i uff mimo 3nocnych sikow-jak nowo narodzonaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 09:50
czarnulka24, Shirley lubią tę wiadomość
-
To dobrze
za dwa tyg lece do Pl
moze w pl sie dowiem czy corka czy syn
A następne usg w No mam w 17/18 tyg27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Izieth wrote:To ja też proszę o kciuki
To już 3 tygodnie od ostatniej wizyty i oczywiście jest stres, czy wszystko w porządku.
Izieth lubi tę wiadomość
-
Woow ile dziś wizytujących dziewczyn
Mocno zatem zaciskam kciuki i czekam na radosne nowinki
Dziś według usg 13tc -jejciu lada 2gi trymestraż nie do wiary.W pierwszej ciąży byłam wrakiem,zdychałam codziennie a teraz jest zupełnie inaczej-dzidzia naprawdę jest dla mnie łaskawa
Ja tu gadu gadu a trzeba chatę ogarnąć,kanarkom i zeberkom posprzątać,spakować się, bo rano wyjazd do PlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 10:18
Izieth lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoriska87 wrote:Boże jaki ja miałam wczoraj straszny dzień i noc. Nie dość ze glowa mi dosłownie pekała to wieczorem zaczęły się mdłości na granicy z puszczeniem rzyga a potem całą noc przelewało mi się coś w brzuchu, burczało, bulgotało ciągło-o dramat.
Obudziłam się dosłownie obolała...jakby mnie czołgiem rozjechali kilka razu
Jeśli dobrze rozumiem z poprzednich postów mieszkasz w Warszawie. Ja też wczoraj miałam dość silny ból głowy od południa i sądzę, że to kwestia smoguMasakra... i pomyśleć, że ten syf ze smogu przechodzi przez łożysko do naszych maluszków...
-
asylia wrote:Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :*
Dzisiaj pospałam dłużej - rano wyprawiłam chłopaków i wróciłam do łóżka. A jutro planuje krzywą - trzymajcie mnie, by nie było bełta.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A ja witam się w drugim trymestrze
i niestety z przeziębieniem i swoim i synka
Powodzenia na wizytach!Hiszpaneczka, Izieth lubią tę wiadomość
-
Freyja wrote:Jeśli dobrze rozumiem z poprzednich postów mieszkasz w Warszawie. Ja też wczoraj miałam dość silny ból głowy od południa i sądzę, że to kwestia smogu
Masakra... i pomyśleć, że ten syf ze smogu przechodzi przez łożysko do naszych maluszków...
2019 Natalka -
Dziewczyny przez te święta nie jestem w stanie być na bieżąco ale oczywiście gratuluję dobrych wieści z wizyt, za dzisiejsze też mocne kciuki.... U mnie dziś akcja mycia szkieł itp czyli wszystkiego co w witrynach stoi a od jutra już mam męża więc pewno znów będzie mnie tu znacznie mniej..... Kate za ciebie mocne kciuki aby wszystko z tymi tasiemkami się wyjaśniło na plus... Szczerze to pierwszy raz o tym słyszę3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
makalotia wrote:A ja witam się w drugim trymestrze
i niestety z przeziębieniem i swoim i synka
Powodzenia na wizytach!Madamee92, Hiszpaneczka lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Samsaramsa, Izieth, Madamee i Anusia - kciuki!!!
anusia24, Samsaramsa, Izieth, Madamee92 lubią tę wiadomość
[*] Maj 2018, Synek?, 16. tc (poronienie zatrzymane)
[*] Maj 2019, Synek 2600 g 50 cm, 36. tc (odklejenie łożyska)
Nie ma limitu nieszczęść i bólu na jedną rodzinę -
Kciuki mocne za wszystkie wizyty
Dzisiaj spalam lepiej
Mam dzisiaj wizyte u endokrynologaniech zobaczy wyniki i zadecyduje co dalej
Izieth, Madamee92, Samsaramsa lubią tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2020, 12:10
Samsaramsa, Madamee92, Izieth lubią tę wiadomość
2021:➡️12.02 długi protokół
22.03🎯15 dojrzałych
❄4AA❄3BB❄3BC
🍀29.05 4AA 7dpt-44,05; 10dpt-158,3; 12dpt-447,0; 14dpt-1075,0; 19dpt-7018, 26dpt mamy ❤rośnij Kropelinko🙏Intralipid+Accofil+Atosiban+Neoparin+Embroglue+Metypred
2020: z rozmrożonych oocytów:
4BB❌ 6t2d😥(puste jajo)2BB❌ nieudany😔2/3BC ❌CB😔2/3CB(5doba),3CB(6doba)❌nieudany😔
2018: protokół krótki:🎯12 dojrzałych, 6 zamrożonoDo 5 doby dotrwał tylko 1(3AC)
✅nasz cud urodzony w Dzień Matki❤
O Nas:
♀️Ja
Histeroskopia-CD3 wysokie👎CD56-NK👎 CD138👍
👎niedrożne jajowody👎mthrf hetero,👎IO od IX 2020👍hormony 👍edopoduszka👍AMH-3,14
👍immunologia
♂️On-
👎👍morfologia 2%(2018)-->4%(2020)-->6%(2021);👎ruchliwość- 24,2%👎mthrf homo
👍test HBA-87%👍test stresu oksydacyjnego plemników👍Fragmentacja DNA-91%