Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny mile słowa
Witam nowa koleżankę
Toxo nie mam przebytej. Badanie jak narazie mialam raz i pewnie drugie będzie bliżej końca.
Zgaga jak narazie nie mam. I niech tak zostanieza to z toaletą problem już tak. A nienawidzę suszonych śliwek. Sam zapach mnie odrzuca.
Na zatrzymaną wodę w organizmie świetnie działa wywar z pietruszki. Naturalne i bardzo szybko woda schodzi.
Ja juz jestem u rodzinki na wyjezdzie świątecznym wiec mniej mnie tu na tą chwilę -
Mama Wojtka wrote:Tak, u Fuchsa.
Ważne, że u Ciebie wszystko dobrze -
makalotia wrote:Miałam iść do niego na prenatalne, ale w takim razie jakoś nie żałuję
Ważne, że u Ciebie wszystko dobrze. To moje osobiste odczucie, zwłaszcza, że nie wiem jak to wyglądałoby na prenatalnych. Ogólnie mam wrażenie odwalania masówki za grubą kasę. W Oławie płacę zawsze 150zł, czy to prenatalne, połówkowe czy normalne. Na USG mam narrację, jest co pooglądać. Za bliźniaki też nie kasuje więcej. Tutaj czułam presję czasu, a u mojego siedzę dwa razy tyle niż przewidziane. Ogólnie konfrontacja z tym znanym Fuchsem jakoś na kolana mnie nie powaliła
.
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
nick nieaktualny
-
kobietki, zarówno zaparcia jak i zatrzymywanie wody mogą być skutkiem niedostatecznej ilości płynów. Ciężko zimą się zmusić do picia wody, ale naprawdę już po jednym dniu powinna być spora poprawa...
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Oluś ♡ [*] 08.02.2019 (24tc.)
-
No chyba nie przy Tardyferonie... Zaparcia są masakryczne, ja piję bardzo dużo a i tak średnio to pomaga. Do tego jeszcze mam od kiedy go biorę dziwne zawroty głowy. W piątek mam wizytę (wreszcie na NFZ) i będę prosić lekarza o receptę na inny lek.
-
Freyja wrote:Mi doktor na razie kazał brać Biofer a pewnie na następnej wizycie da coś na receptę... Boję się, że żelazo pogorszy mi problemy jelitowe...27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Powiedzcie mi dziewczyny, bo mnie to nurtuje... Jak kochacie się z mężem to jest jak przed ciążą?
U mnie są problemy, pochwę mam jakby nadwrażliwą i mnie obciera pomimo, że jest nawilżona i w dodatku jest strasznie ciasno, ledwo mąż wejdzie a ja czuję, że pochwa jest tak zacisnięta, że nie chce go wpuścić.
Nie wiem czy to normalne, musze zapytać lekarza, ale może któraś z Was ma to samo i coś doradzi...
Przez te moje problemy prawie się nie kochamy a chciałabym by było choć trochę jak podczas starań
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Dziś sobie siedziałam i poczułam takie jakby lekkie stukanie w środku, ale jak przyłożyłam rękę w miejsce stukania to też poczułam to pod ręką, więc to chyba raczej nie może być dziecko? Druga ciąża a nadal nic nie wiem. Wydaje mi się, że to za wcześnie, bo mam łożysko na przedniej ścianie. Całkiem zapomniałam jak to jest czuć ruchy.
-
Madamee92 wrote:Powiedzcie mi dziewczyny, bo mnie to nurtuje... Jak kochacie się z mężem to jest jak przed ciążą?
U mnie są problemy, pochwę mam jakby nadwrażliwą i mnie obciera pomimo, że jest nawilżona i w dodatku jest strasznie ciasno, ledwo mąż wejdzie a ja czuję, że pochwa jest tak zacisnięta, że nie chce go wpuścić.
Nie wiem czy to normalne, musze zapytać lekarza, ale może któraś z Was ma to samo i coś doradzi...
Przez te moje problemy prawie się nie kochamy a chciałabym by było choć trochę jak podczas starań27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Dzisiaj się narobiłam jak głupia. Posprzątałam dom, udekorowaliśmy taras, ubraliśmy choinkę no i zrobiłam całą górę żarcia. Do tego ogarnialiśmy trójkę dzieciaków bo u syna nocowało dwóch kolegów. Dosłownie padam na twarz... ale satysfakcja jest
Mam wrażenie, że dziecko kopie mnie gdzieś w środku. Chwilami czuję lekki ból w różnych miejscach w brzuchu. Wydaje mi się, że to musi być to ale głowy nie dam... No a jeśli to jednak nie to to chyba powinnam mieć powody do niepokoju. -
Oleśka ja też obawiałam się pewnych bóli które mi dokuczały i się okazało ze to mały boksuje szyjkę.
Jeżeli miałaś taki intensywny dzień to tez bardziej naturalne jest ze więcej boli. Wiec wydaje mi się ze nie masz powodu do obaw. Jeśli jednak nie daje Ci to spokoju to zostaje Ci tylko IP. -
Ja ostatnio też gorzej się czułam wlasnie po intensywnym dniu, sprzątanie itp... też miałam kłucie w szyjce delikatne. Teraz wszystko sobie rozkładam na kilka dni i po trochu działam. Przed Świetami nie szalej, codziennie coś innego, w wiele rzeczy angażuje Męża
Właśnie działam z ciastemmoże wyrośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 10:19
-
Chciałabym życzyć Wam dziewczyny i Waszym rodzinom Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Mam nadzieje, że spędzicie te cudowne dni w gronie najbliższych w doskonałych nastrojach i pogodnej atmosferze. I nie przemęczajcie się przygotowaniami
Marryy, miazmija, Mama Wojtka, czarnulka24, Lena1984, Lilka26, Alala, kalika lubią tę wiadomość
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Wesołych Świąt Dziewczyny.
Przyszłe Święta będziemy spędzam w większych gronach.
Mnie rozlożyło. Na szczęście tylko górne drogi oddechowe, ale katar mam taki, że wczoraj to właściwie ciurkiem mi lecialo. Dzisiaj lepiej, ale jeszcze smarcze.
Dobrze, że tylko jakieś ciasto robię i ogarniamy mieszkanie, bo jakbym miała Wigilię przygotować to bym sie popłakała.
Wydaje mi się, że dzisiaj poczułam stukanie od środka.To możliwe, żeby od razu stukanie?
Pamiętam, że z synkiem najpierw miałam jakby rybki, a później dopiero się rozkrecało.
Będę obserwować czy zaczepki wrócą.Mama Wojtka, Lena1984, Lilka26, Alala, kalika lubią tę wiadomość