Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadinka, podejrzewam, że gdyby nie detektor to już bym wczoraj pędziła na IP
ale że tętno ok to nie sieję paniki. Zresztą pamiętam z pierwszej ciąży jak to jest jak dziecko kopnie gdzieś w środku, uczucie jest bardzo podobne więc sądzę że to to.
Asylia, dużo zdrówka
Ja też Wam dziewczyny życzę wszystkiego co najlepsze. Przede wszystkim tego, żeby każda z Was w spokoju i nudzie dotarła do czerwca i żebyśmy wszystkie za pół roku tuliły już zdrowe dzieciakiLilka26, Shea, Alala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj taki mnie złapał nagle silny ból brzucha i w okolicach kręgosłupa, krzyża przez minutę gdzieś, że nie mogłam wstać i aż mi się gorąco zrobiło.. Potem wzięłam nospę i się położyłam i zaraz przeszło, ale jak tylko wstanę i przejdę kawałek, ból mnie znowu łapie ale mniejszy trochę, czy mam się martwić? Czy porostu leżeć i odpoczywać? Ile mogę nospy wziąć? Co jeśli nadal będzie tak bolało przy wstawaniu? W 1 ciąży tak nie miałam, aż się wystraszyłam23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
Mamuśkaa1 wrote:Dzisiaj taki mnie złapał nagle silny ból brzucha i w okolicach kręgosłupa, krzyża przez minutę gdzieś, że nie mogłam wstać i aż mi się gorąco zrobiło.. Potem wzięłam nospę i się położyłam i zaraz przeszło, ale jak tylko wstanę i przejdę kawałek, ból mnie znowu łapie ale mniejszy trochę, czy mam się martwić? Czy porostu leżeć i odpoczywać? Ile mogę nospy wziąć? Co jeśli nadal będzie tak bolało przy wstawaniu? W 1 ciąży tak nie miałam, aż się wystraszyłam
Mi lekarz powiedział, że mogę max 6nosp na dobę, ale tyle nigdy nie wziełam. Przechodziło po dwóch i odpoczynku.
Mnie z kolei taki skurcz złapał dziś podczas śmiechu, że ból okropny. Też odpoczywałam i przeszło.
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Madamee92 wrote:Odpoczywaj dużo... Ja bym na Twoim miejscu przeleżała.
Mi lekarz powiedział, że mogę max 6nosp na dobę, ale tyle nigdy nie wziełam. Przechodziło po dwóch i odpoczynku.
Mnie z kolei taki skurcz złapał dziś podczas śmiechu, że ból okropny. Też odpoczywałam i przeszło.Madamee92 lubi tę wiadomość
23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
Hej dziewczyny-wpadłam Wam życzyć wesołych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego 2019 roku.
Jestem w Pl i kompletnie brak czasu na nadrabianie forum...Mialam jutro się pochwalić rodzicom ale nie czuję się jeszcze gotowa.Dopiero jak przyjdą wyniki testu NIPT-to wtedy poinformuję rodziców i resztę rodziny.Lena1984, Mama Wojtka, Lilka26, Violet Flower, Izieth, Nadinka83, Alala lubią tę wiadomość
-
Spokojnych, radosnych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych z bliskimi, w ciepłej, rodzinnej atmosferze, oraz samych szczęśliwych dni w nadchodzącym Nowym Roku.
Lena1984, Mama Wojtka, Lady_Dior, Lilka26, Violet Flower, Izieth, Nadinka83, Alala lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny a ja swoj detektor mam w Pl I dopiero w sobote lece a pozniej wezme go ze soba .. a wam powiem ze bardzo by mi sie przydal teraz ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
jolciaa171 wrote:Ja ostatnio też gorzej się czułam wlasnie po intensywnym dniu, sprzątanie itp... też miałam kłucie w szyjce delikatne. Teraz wszystko sobie rozkładam na kilka dni i po trochu działam. Przed Świetami nie szalej, codziennie coś innego, w wiele rzeczy angażuje Męża
Właśnie działam z ciastemmoże wyrośnie
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
asylia wrote:Wesołych Świąt Dziewczyny.
Przyszłe Święta będziemy spędzam w większych gronach.
Mnie rozlożyło. Na szczęście tylko górne drogi oddechowe, ale katar mam taki, że wczoraj to właściwie ciurkiem mi lecialo. Dzisiaj lepiej, ale jeszcze smarcze.
Dobrze, że tylko jakieś ciasto robię i ogarniamy mieszkanie, bo jakbym miała Wigilię przygotować to bym sie popłakała.
Wydaje mi się, że dzisiaj poczułam stukanie od środka.To możliwe, żeby od razu stukanie?
Pamiętam, że z synkiem najpierw miałam jakby rybki, a później dopiero się rozkrecało.
Będę obserwować czy zaczepki wrócą.
Wpiszesz mi chłopca na 1 stronie?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Masz już wynik Panoramy?
Tak, mam. Jest pozytywny więc kamień z serca... no i dziewczynka już na 100%Zastanawiamy się nad imieniem, będzie prawdopodobnie Nela lub Maja
Magda - mbc, Izieth, Violet Flower, Shirley, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Życzę Wam i Waszym rodzinom spokojnych i zdrowych Świat Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku no i oczywiście nudnych ciąż szczęśliwie zakończonych w przyszłym roku
Lilka26, Violet Flower, Izieth, Lady_Dior, Klara87, Mama Wojtka, Alala lubią tę wiadomość