Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokojnych , wesołych, błogosławionych świąt Bożego Narodzenia ! Spędzonych w gronie najbliższych i z dużą dawką miłości
Violet Flower, Lilka26, Izieth, Nadinka83, Lady_Dior, Klara87, Mama Wojtka, Alala lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny spokojnych, zdrowych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku wszelkiej pomyślności - oby dla nas wszystkich czerwiec przyniósł zdrowe Maluszki
Lilka26, Izieth, Nadinka83, Lady_Dior, Klara87, Mama Wojtka, Alala lubią tę wiadomość
-
Lena1984 wrote:Tak, mam. Jest pozytywny więc kamień z serca... no i dziewczynka już na 100%
Zastanawiamy się nad imieniem, będzie prawdopodobnie Nela lub Maja
Moja mama jest nauczycielką i ma teraz 4 Maje w klasieLena1984 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia Wam życzę! Oby wszelkie ciążowe problemy Nas ominęły i żebyśmy wszystkie w czerwcu mogły tulić zdrowe dzieciaczki!
Nadinka83, Lady_Dior, Mama Wojtka, Lilka26, Alala lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Dziewczyny, też chciałam Wam życzyć przede wszystkim spokojnych świąt, dużo radości i miłej, ciepłej atmosfery. Oby nie zabrakło powodów do uśmiechu, a najwspanialsze prezenty, które nosimy pod sercem już za kilka miesięcy były z Nami. Wesołych świąt ;*
Nadinka83, Lady_Dior, Klara87, Lilka26, Izieth, Alala lubią tę wiadomość
Oluś ♡ [*] 08.02.2019 (24tc.)
-
Lena1984 wrote:Tak, mam. Jest pozytywny więc kamień z serca... no i dziewczynka już na 100%
Zastanawiamy się nad imieniem, będzie prawdopodobnie Nela lub Maja
Majasami wybraliśmy takie dla ewentualnej córeczki
Lena1984, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie dostałam z Nl telefon z wiadomością,że NIPT wyszedł dobrze
Lepszego prezentu nie mogłam chyba sobie wymarzyć na ten moment
Jestem przeszczęśliwa
Shirley, Magda - mbc, Oleśka11, Klara87, miazmija, Samsaramsa, Nadinka83, Takana5, Mama Wojtka, asylia, czarnulka24, Violet Flower, Lilka26, Lusi91, Izieth, Alala lubią tę wiadomość
-
Oleśka11 dziękuję
Płci niestety nie znam,bo w Nl nie podają płci.Tłumaczyli mi,że dlatego,iż większość robiłaby to badanie tylko z tego powodu (w Nl nipt jest tani),także poczekam do połówkowych i zobaczę,czy moje oko dobrze wypatrzyło chłopca
Jeszcze byłam dziś oddać mocz na posiew i krew na układ krzepnięcia,glukoza,tarczycą,żelazo itp.-wszystko pięknie w normie
No i wyję jak ten bóbr,bo słucham kolęd i tak się wzruszam,że nie potrafię powstrzymać łezWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 15:07
-
Lady_Dior wrote:Ja właśnie dostałam z Nl telefon z wiadomością,że NIPT wyszedł dobrze
Lepszego prezentu nie mogłam chyba sobie wymarzyć na ten moment
Jestem przeszczęśliwa
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Kochane, życzę Wam spokoju, radości i szczęścia w te Święta a także aby nasze dzieci były zdrowe, silne i rosly jak na drożdżach.
Drogie Panie, byle do czerwca... ❤Mama Wojtka, Nadinka83, Violet Flower, Lilka26, Izieth, Alala lubią tę wiadomość
7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
nick nieaktualny