Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTrine91 wrote:dziewczyny, a jak wyglądają te pierwsze skurcze Braxtona- Hicksa? Od dwóch dni czuję jakby drętwienie brzucha od wewnątrz, które trwa pół minuty i potem od razu zaczyna się ruszać dzidziuś.. Nie wiem czy nie za wcześnie na te skurcze i czy w ogóle one tak wyglądają czy to raczej ma związek z fikającym maluszkiem... Wizyta dopiero 8.01, dzisiaj dzwonię do gin żeby przyspieszyć
Trine91 lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o linea negra, to w poprzedniej ciąży nie miałam, więc nie u każdej się pojawi
A moja waga szybuje mocno w górę, szczególnie po świętachAż się uśmiałam, jak się dzisiaj zważyłam
Czekam na spokojniejszy czas, bez objadania, żeby sprawdzić ile faktycznie ważę
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
nick nieaktualny
-
GreenK wrote:Ja tez nie mam kreski i nie czuje ruchów jeszcze. Za to mam mega wrażliwe sutki i niestety b podrażnione.
Waga +2kg. Ciesz się ze nie przybywa
jeszcze przybędzie
poki co się ciesze ale wiesz mysle ze może już cos powinnomama się mnie pyta co jakiś czas czy cos przybieram a ja caly czas jej mowie ze poki co nic
tez mam wrażliwy biustGreenK lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
nick nieaktualny
-
GreenK wrote:Dziewczyny, a jak macie umówione połówkowe? Bo podobno najlepiej po skończonym 20 tyg ciazy. Ja miałam na 19 tydz ale właśnie przestawiłam na późniejszy termin, bo wszędzie piszą ze najlepiej po skończonym 20
u mnie wypada 20t5d jak dobrze licze
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
GreenK wrote:Dziewczyny, a jak macie umówione połówkowe? Bo podobno najlepiej po skończonym 20 tyg ciazy. Ja miałam na 19 tydz ale właśnie przestawiłam na późniejszy termin, bo wszędzie piszą ze najlepiej po skończonym 20
Ja jeszcze się nie umawiałam ale w poprzedniej ciąży byłam 20t1d i teraz pewnie będę chciała tak samo się umówić -
ja mam umówione na skończony 20+2 i się dziwiłam czemu tak długo muszę czekać, ale lekarz powiedział, że właśnie czekamy na skończony 20 tydzień...
Oluś ♡ [*] 08.02.2019 (24tc.)
-
Ja się zapisałam 20t3d, na wizycie lekarz kazał mi tydzień wcześniej że względu na zbyt dużą odległość czasową od poprzedniej wizyty. To zmieniłam i będę 19t3d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 14:48
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Ja też nie mam linii, waga na pewno pnie się w górę nieubłaganie - póki co się nie ważę sama tylko na wizytach
ja umówiłam 2 połowkowe - bo jedno w prywatnej klinice (tam gdzie byłam na prenatalnych) ale na nfz jeśli przyjmą mi skierowanie to będzie 20+4, a jak nie przyjmą to w luxmed - 21+4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 15:02
-
GreenK lubi tę wiadomość
-
Oleśka11 wrote:A to są kobiety, które linii nie mają? Wydawało mi się, że zawsze się pojawia
Wczoraj zaczęłam 5 miesiąc. Mi przez ostatni miesiąc czas leci bardzo szybko.
Jutro wizyta ale to na NFZ, więc na usg nawet nie liczę. Za tydzień w piątek idę prywatnie dopiero to podejrzę Młodego
Ja nie miałam nawet śladu linii w poprzedniej ciąży, teraz też się nie spodziewam