Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry
Jak tam mija Wam dzionek?
Ja od rana działam z Mężem, ogarniamy mieszkanie przed sprzedażą bo po nowym roku musimy wystawić je na sprzedaż.
Zrobiłam kilka rzeczy i juz nie mam sił, więc chwila przerwy dla NAS
PozdrowionkaLena2305 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny wczorajsza noc byla okropna. Zwymiotowalam chyba z 8-9razy do tego biegunka.. dzis do południa bylo juz lepiej a teraz znowu sie zle czuje. Męża chyba zarazilam bo tez mu sie zaczelo ehh.. szkoda ze przy dzieciach nie ma kto pomoc. Tak bym do łóżeczka sie polozyla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 14:47
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka24 a Ty miałaś dziś do Polski lecieć nie? Ostro Cię wzięło
oby jednak szybko przeszło-pij dużo.
Ja chyba w środę wracam do Holandii.Kupię zapas heparyny-się dziwią w Nl jak im oznajmię,że nie zamierzam przerywać.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnulka , współczuje mam nadzieje ze już lepiej. Jolcia tez się tak mecze hehe. Dziś trochę pocieczylam a czuje się jak po maratonie
. Waga myśle ze nie ma się co przejmować za bardzo. Jeśli w miare racjonalnie się odżywia to myśle ze to wystarczy. A niestety jedne tyją więcej drugie mniej i co poradzić
. Siostra wycinała w ciazy co popadli a przybrała 8 kg. Przyjaciółka odżywiała się baaaardzo zdrowo i +16 kg. I gdzie tu sprawiedliwość
jolciaa171, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie 1 kg na plusie a jem dużo. Robaczek ciągnie energii za dwóch
W pierwszej ciąży do końca 4 miesiąca chudłam a tyć zaczęłam dopiero w 5, w efekcie na końcu miałam 8kg na plusie... Ciekawe jak bedzie teraz.
Z piciem nadal mam problem, więc w ustach mam sucho cały czas. Ratuje mnie tylko podpowiedziana przez którąś z Was woda gazowana, jakby nie ona to bym chyba piła dwie szklanki dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 17:40
synek 2013r
Aniołek 14 tc -
Tak dzis przylecialam do ostatniej chwili czekalismy z mężem czy leciec czy nie bo naprawde sie zle czulam , ale później mi troche przeszło a od południa znowu sie zle czuje ale dzis juz nie wymiotuje. I przez to wszystko mam brak apetytu trudno mi cokolwiek wepchac27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny a moze zrobmy w pierwszym poscie takie podsumowanie ze czekamy na .... dziewczynek i ....chlopcow i bedziemy dopisywac w miare jak dzieci beda sie ujawniac co wy na to?
Freyja, Lilka26, GreenK, Violet Flower, Hiszpaneczka, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
-
Czarnulka kuruj się
My po wizycie maluch ma 170 gram i wszystko jest dobrze
Co do płci to lekarz jednak nie ma pewności czy to chłopiec więc dalej żyjemy w niepewności
Grunt że maluch zdrowy
Freyja, GreenK, Violet Flower, Mama Wojtka, Lorella, Hiszpaneczka, Nadinka83, Izieth, Pimka, czarnulka24, Lady_Dior, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Lusi91 wrote:Czarnulka kuruj się
My po wizycie maluch ma 170 gram i wszystko jest dobrze
Co do płci to lekarz jednak nie ma pewności czy to chłopiec więc dalej żyjemy w niepewności
Grunt że maluch zdrowy
gratuluje udanej wizytyLusi91 lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Dziewczyny czy was bola piersi? ja mam takie bolace ze nawet mam problem żeby spac na bokach a jak zaloze stanik i zdejme po całym dniu to jest masakra.
Ja od swojej wyjściowej wagi spadlam 3 kg i do tej pory nie idzie do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 23:43
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Lorella wrote:Dziewczyny a moze zrobmy w pierwszym poscie takie podsumowanie ze czekamy na .... dziewczynek i ....chlopcow i bedziemy dopisywac w miare jak dzieci beda sie ujawniac co wy na to?
jestem zaaaa
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️