Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiedy się pytam synka gdzie mama ma dzidzie to pokazuje na mój brzuch, głaska, przytula i całuję. Dzisiaj co chwilę podchodzi, podnosi mi koszulke i całuję w brzuch
Mama Wojtka, Trine91, Violet Flower, GreenK, Lena2305, Madamee92 lubią tę wiadomość
-
A ja dziewczyny byłam dziś u lekarza z tymi moimi bólami. I w sumie dobrze, że poszłam bo okazało się, że obecnie końcówka łożyska jest tuż przy ujściu szyjki macicy więc embargo na seks do odwołania.
Poza tym Pani doktor stwierdziła, że ból może być od układu moczowego bardziej i dostałam urinal, jakaś saszetke dziś na noc do wypicia i końskie dawki magnezu.
Dzidziuś ma się dobrze i waży już 100 gramówWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 14:06
miazmija, jolciaa171, Samsaramsa, anusia24, Lady_Dior, Mama Wojtka, GreenK, Hiszpaneczka, Lena2305, bratfrandu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Freyja wrote:Ta saszetka to pewnie monural, dobry lek.
Mam to wypić tuż przed snem na pusty pęcherz.
Tylko dziśto pewnie nie będzie raczej wcześnie.
A urinal mam brać tylko 1x1 do odwołania. Pani w, aptece była zaskoczona że, tylko jedna kapsułka, bo to zwykła, dawka a nie intense. Kupiłam sobie jeszcze sok 100% z żurawiny, popijam z wodą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 15:43
Freyja lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny maluszek ma sie dobrze machal lub machala raczkami ,nóżkami i w ogole
Ale zdziwiło mnie bo będąc na usg w 12+2 dzidzia byla starsza o dwa dni a dzis lekarz zmierzyl od glowki do dupki i niby o tydzień zamala ale mowil ze mu nie objelo bo mu nie zlapalo zeby zmierzyc calkiem wiec nie wiem dokładnie o co chodzirobil usgd dopochwowo .. wiec juz sama nie wiem
a i widzial stan zapalny dal leki a pobrał wymaz i za kilka dni wyniki to sie okaze dokładnie co to takiego a tu foto dzidzi.szyjka dluga ponad 4.5 cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cf4a7633f4a.jpg
Wydaje mi sie ze w ciazy bliźniaczej lekarz juz nie mierzyl crl w 14+5 a mierzyl tylko obwod glowki,brzuszka i kosci nogi i reki .. ehh zas zmartwienieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 17:49
Lady_Dior, Hiszpaneczka, Mama Wojtka, Samsaramsa, GreenK, Nadinka83, Trine91, Pimka, Violet Flower, bratfrandu lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka24 super,że dzidzia ma się ok
Na pewno jest dobrze-inny sprzęt,więc dlatego się rozmiary różnią.Dobrze,że lekarz wykrył stan zapalny-możesz od razu działać
Powodzenia-będzie dobrze
Ja też po wizycie i wszystko jest dobrze.Dzidziuś ma wszystkie rozmiary prawidłowe,waży 96grCRL 82.60mm
Serce 154/min.
Był ułożony bokiem i nie pochwalił się,co tam skrywa
Łożysko mam na przedniej ścianie,szyjka ok
czarnulka24, Samsaramsa, GreenK, Hiszpaneczka, Mama Wojtka, Nadinka83, Trine91, Pimka, Violet Flower, Takana5, bratfrandu lubią tę wiadomość
-
Czarnulka śliczny maluszek, dobrze że lekarz szybko wykrył infekcje możecie działać a crl na tym etapie to już chyba ciężko złapać więc aż tak tym się nie przejmuj... Laydy dior tobie również gratulacje
Flowver sok z żurawiny działa cuda
Wszystkiego dobrego w nowym roku kochane
....
PS. Czarnulka u kogo byłaś na wizycie?....
A Oleska wysłałam zaproszenieLady_Dior, czarnulka24 lubią tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Dziewczyny, weszłam tylko na chwilę bo robota mnie goni dzisiaj a czasu do wyjścia coraz mniej. Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, dużo radości, miłości i zdrowia dla Was i dzieciaków. Oby żadne nieszczęścia już się żadnej z nas nie przytrafiały i ten 2019 rok był dla nas wszystkich przeszczęśliwy
Lusi91, Lilka26, Mama Wojtka, Hiszpaneczka, Trine91, Pimka, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Violet Flower, dobrze, że zdecydowałaś się rozwiać wątpliwości. Oby było dobrze.
Asiu, witaj
Życzę Wam wszystkim dobrego w Nowym Roku, niech przyniesie wyłącznie pozytywne wydarzeniaMama Wojtka, Trine91 lubią tę wiadomość
synek 2013r
Aniołek 14 tc -
Lady Dior- gratuluję! Asiu- witaj
.
Sylwester, godzina 20.00 a ja w w wannie się wygrzewam, Piccolo się chłodzi. Jak mąż uśpi dziecko jakiś film puścimy i idealny Sylwek dla nudziarzy (co nam bardzo pasuje)Lady_Dior, czarnulka24 lubią tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
My sylwester też w domu. Jak młody pójdzie spać to też mamy zamiar odpalić jakiś film. Może do północy wytrwamy
Życzę Wam dziewczyny szczęśliwego nowego roku i lekkich porodów ;p ale to dopiero w maju zaczynamy. Nie wcześniej!Lady_Dior, Mama Wojtka, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Lusi91 wrote:Czarnulka śliczny maluszek, dobrze że lekarz szybko wykrył infekcje możecie działać a crl na tym etapie to już chyba ciężko złapać więc aż tak tym się nie przejmuj... Laydy dior tobie również gratulacje
Flowver sok z żurawiny działa cuda
Wszystkiego dobrego w nowym roku kochane
....
PS. Czarnulka u kogo byłaś na wizycie?....
A Oleska wysłałam zaproszenie
Hej bylam u swojego lekarza w krosnie . Bo chciałam zeby mi wlasnie pobrał wymaz i sprawdzil szyjke.. jakoś przez ta chorobe nie mialam sily jechac na Rzeszów tym bardziej ze teraz chlopcow wziela biegunka ale na szczęście oni nie wymiotuja .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 20:59
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny a wy nadal na wizycie macie mierzone crl? Ta odległość od główki do dupki ? Czy juz mierzy lekrz obwody brzuszka itd? Od którego tym zaczal tak mierzyc?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Mi dziś lekarka mierzyla CRL ale również obwód brzuszka,główka,kość udowa
-
Lady_Dior wrote:Mi dziś lekarka mierzyla CRL ale również obwód brzuszka,główka,kość udowa
Martwię się ze dzidzia zaczela zle rosnacalbo jakas chora
Tak poza tym na każdym usg prawie dzidzia zaslania swoja twarzyczke raczkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 22:20
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Mama Wojtka wrote:Czarnulka, a jak tam Twoje zdrowie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 22:00
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Dziewczyny a wy nadal na wizycie macie mierzone crl? Ta odległość od główki do dupki ? Czy juz mierzy lekrz obwody brzuszka itd? Od którego tym zaczal tak mierzyc?
-
Dziewczyny Wszystkiego dobrego dla Was w tym nowym roku. Aby wszystkie maluszki doczekały do terminów i przyszły na świat zdrowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 22:28
czarnulka24, Lady_Dior, Madamee92, jolciaa171, Mama Wojtka lubią tę wiadomość