Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a nie wydaje się Wam,że gdyby to było takie szkodliwe,to by chyba była informacja,żeby nie używać w ciąży?
Teraz przeczytałam,że może być stosowany w ciąży i podczas karmienia piersią ale ja już jestem tak zniechęcona,że od jutra używam spirytusu -
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Dziewczyny a nie wydaje się Wam,że gdyby to było takie szkodliwe,to by chyba była informacja,żeby nie używać w ciąży?
Teraz przeczytałam,że może być stosowany w ciąży i podczas karmienia piersią ale ja już jestem tak zniechęcona,że od jutra używam spirytusuto naprawdę nic się nie stanie. Spirytus tez jest trujący. A jeśli masz obawy to skinseptpur tez się sprawdzi.
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Długo zajęło mi dotarcie na forum, ale w końcu się zebrałam. Na imię mam Aśka, jestem mamą prawie dwuletniej Matyldy (luty2017) a teraz jestem w 14 tygodniu drugiej ciążytermin mam na 25 czerwca 2019. Na razie nie znamy płci dziecka bo lekarz nie spieszy się z określaniem, ale coś czuję, że będzie chłopak, chociaż wolałabym dziewczynkę bo już znam instrukcję obsługi
Przy okazji życzę Wam wszystkim szczęśliwego Nowego Roku i idę poczytać Wasze posty od początkuOleśka11, Nadinka83, Violet Flower, Trine91, GreenK, Marryy, miazmija, Mama Wojtka, Eli81, Alala, bratfrandu lubią tę wiadomość
-
Asiek84 wrote:Cześć dziewczyny!
Długo zajęło mi dotarcie na forum, ale w końcu się zebrałam. Na imię mam Aśka, jestem mamą prawie dwuletniej Matyldy (luty2017) a teraz jestem w 14 tygodniu drugiej ciążytermin mam na 25 czerwca 2019. Na razie nie znamy płci dziecka bo lekarz nie spieszy się z określaniem, ale coś czuję, że będzie chłopak, chociaż wolałabym dziewczynkę bo już znam instrukcję obsługi
Przy okazji życzę Wam wszystkim szczęśliwego Nowego Roku i idę poczytać Wasze posty od początku
Witaj Asiek -
Ja od dzisiaj odstawilam poranne karmienia które są dla mnie katorgą. Zostaje jeszcze nabić ale to tylko raczej jest do zasniecia niż jedzenia.
Z drugim dzieckiem zamierzam stosować właśnie spirytus do kikuta pępowiny.
Jadę dzisiaj oddać jeszcze raz mocz do badania. Mam nadzieję że to tylko jakieś naczynko pękło i nic więcej się tam nie rozwija -
Oleśka11, też wysłałam zaproszenie i chętnie dołączę
Witaj Asiu, fajnie, że się odezwałaś ;*
Ja dzisiaj pierwszy raz w życiu założyłam spodnie ciążowe i mam ochotę nosić na rękach tego, kto to wymyślił.Lena2305 lubi tę wiadomość
Oluś ♡ [*] 08.02.2019 (24tc.)
-
Oleśka11 wrote:Witaj Asia i rozgość się
Dziewczyny, zakładam tajną grupę na fb. Która chętna to poproszę namiary na priv to wyślę zaproszenie. -
Lady_Dior wrote:Dziewczyny a nie wydaje się Wam,że gdyby to było takie szkodliwe,to by chyba była informacja,żeby nie używać w ciąży?
Teraz przeczytałam,że może być stosowany w ciąży i podczas karmienia piersią ale ja już jestem tak zniechęcona,że od jutra używam spirytusuLady_Dior lubi tę wiadomość
-
GreenK,Hope dziękuję-chyba jestem przewrażliwiona i panikuję na wyrost
Witaj Asiek84
Ja fb nie posiadam,więc zostanę tu.
Czarnulka24 trzymamy kciuki za dzisiejszą wizytęczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:GreenK,Hope dziękuję-chyba jestem przewrażliwiona i panikuję na wyrost
Witaj Asiek84
Ja fb nie posiadam,więc zostanę tu.
Czarnulka24 trzymamy kciuki za dzisiejszą wizytę27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny, zakładam tajną grupę na fb. Która chętna to poproszę namiary na priv to wyślę zaproszenie.
Ja też chętnie dołączę na fb. Wysłałam zaproszenie
Witaj Asiek84 na forum
Czarnulka trzymam kciuki i czekam na wieścibędzie dobrze
-
Dziewczyny, zakładam tajną grupę na fb. Która chętna to poproszę namiary na priv to wyślę zaproszenie.