Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuśkaa1 wrote:Mamuśki mogę się poradzić?
Często mam infekcje miejsc intymnych i mam przepisane globulki, teraz biorę je co 3 dni 2 opakowania, potem mam brać co tydzień następne 2 opakowania. Z mężem jak się kochamy, to mnie nic nie boli ani nie piecze, ogólnie jest ok, a mąż mówi, że strasznie tam mam gorąco o go aż parzy, po sexie piecze go penis i ma zaczerwienione przez 2-3 dni,za każdym razem tak jest i już nie wiem, czy to wina tego, że biorę te globulki, mam infekcje, ale ja nic złego nie odczuwam, tylko on.. Co myślicie? Czy w prezerwatywie będzie lepiej?
A mąż też został przeleczony? Sam może mieć problem i wzajemnie się nadkażacie.
Freyja, Magda - mbc lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Mamuśkaa1 wrote:Nie właśnie, czasu brak ehh ale jakoś on chyba nie pomyślałby, że może mieć problem też
a mialas robione wymazy w kierunku chlamydia, ureaplazma i mycoplazma? oraz cytologia i badanie bakteriologiczne?
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Mamuśkaa1 wrote:Nie właśnie, czasu brak ehh ale jakoś on chyba nie pomyślałby, że może mieć problem też
Myślę że obowiązkowo prezerwatywa,dodatkowo zmiana pościeli co tydzień i ręczniki Twóje i męża i ta pościel na wysokiej temperaturze prac. Mój lekarz tego zawsze pilnuje i przypomina jak mam infekcje. A dodatkowo leczenie męża może sam próbować clotrimazol ale to dwa tygodnie dodatkowo feminium activ w ciągu dnia. A najlepszy antybiotyk. Doustnie dla niego upomnij się u gin. My mieliśmy z tym kiedyś problem ale już naszczescie długo mamy spokój.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Mamuśkaa1 wrote:Nie, tylko cytologia i w środę znowu będę miała cytologię.
uważam ze powinnas zrobić sobie ureaplazme, chlamydie i mycoplazme. Możesz mieć ktoras z tych bakterii razem z mezem!
Powiec to ginekologii żeby pobral na te badania i na cytologie.
Przede wszystkim podczas leczenia zero seksu, potem po leczeniu odczekać 2 tyg i znow powtórzyć badanie! i czekac z seksem do wyniku.
Ja mialam ureaplazme a nie mialam zadnych objawow, okazalo sie ze maz tez ma i musielismy sie przeleczyc obydwoje. Zero seksu bylo przez 2 miesiece. Ale mozna zyc bez seksu. To nie tak dlugo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 19:32
Mamuśkaa1 wrote:No ok zapytam ginekologa czy mi zrobi te badania, porozmawiam z nim
ja się dziwie twojemu lekarzowi jak mu mowilas ze non stop cos lapiesz ze nie zlecil od razu wykonanie wymazów w kierunku innych bakterii.
kalika wrote:Wejdź na coodo.pl Jakość przecudna i tylko gładkie materiały. Ja ich kocham, synek miał sporo rzeczy od nich, teraz już niestety jest na granicy rozmiarokwi, ale syna nr 2 też mam zamiar tam ubierać
Gładkie i świetnej jakości są też ciuszki Dear Eco, ale tutaj już ceny wyższe.
w tym coodo.pl tez nie sa ceny az takie niskie.
Nita wrote:Dziewczyny ile kupujecie ubranek z tego pierwszego rozmiaru 50? Tzn.ile body, ile śpioszków?
Ja startuje od 56...ale doświadczenia nie mam zadnego. tylko tak słyszałam.
Wiem ze osoby które spodziewają się dużego dziecka kupuja nawet na start 62.2019 Natalka -
nick nieaktualnyMamuśkaa tez się obecnie borykam ale mam pierwszy raz w ciazy
.
A ja dziś kupiłam wózek na olx mam nadzieje ze podjęłam dobra decyzje
Ubranka w next są cudowne bynajmniej z wyglądu.
Jeśli chcecie śmieszne i we wzorki to polecam pat pat są tam extra rzeCzy ale nie wiem jak z jakością.
Ja na 50 cm nic nie kupuje, chyba od razu na 56. My z mężem wysocy wiec zakładam ze malutka będzie mieć ponad 50 cm -
Doriska87 wrote:Ja startuje od 56...ale doświadczenia nie mam zadnego. tylko tak słyszałam.
Wiem ze osoby które spodziewają się dużego dziecka kupuja nawet na start 62.
ja podobnie, waham się czy w ogóle kupować coś w rozmiarze 56. Mój synek urodził się z wagą 3600 i od razu śmigał w 62.Basia: