Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja w ogole nie mam przeczucia co mogloby byc27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Meluśka wrote:Byłam na wizycie i jest duży ładny pęcherzyk ciążowy, ale jeszcze bez zarodka
za tydzień mam kolejną wizytę, zobaczyć czy jest zarodek
przepisał mi luteine pod język i femibion
wtedy już będzie zarodek i może serduszko
Meluśka lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Ja w pierwszej ciąży czułam, że chłopak. To znaczy, jakoś tak przekonana byłam, że będę mieć syna i się sprawdziło.
Teraz ciąża inna i moje myśli jakoś w stronę różu idą.
Z drugiego chłopaka też będę sie bardzoooooo cieszyć - będę Królową wśród moich mężczyzn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 18:33
-
Ja w pierwszej ciąży od początku myślałam „on” „synek”, gdyby mi gin powiedziała w tym 20 tygodniu, ze dziewczynka, to kazałabym jej sprawdzić jeszcze raz. Bez kitu- taka byłam pewna swego.
Teraz nie wiem, mam przeczucie na chłopaka, ale czy udałoby się drugi raz? -
Ja czuję, że bedzie chłopiec Franek tak bardzo mi się marzy...
Co do mdłości moje również w ostatnich dniach nasilaja się popodludniu i wieczorem.
Dalej czuje się w dzień jak wrak człowieka słabo mi i kreci sie w głowie. Nie mam pragnienia i muszę zmuszać się do picia wody przez caly dzień aby dobić do 2l płynów minimum.
Niestety w Małopolsce halny bardzo daje sie we znaki i samopoczucie dno...
Gratuluję wszystkim pozytywnych wizyt. Spokojnej nocy życzę wszystkim. -
makalotia wrote:Mogłabyś mi powiedzieć w którym tygodniu dowiedziałaś się że to będą bliźniaki? I czy to była pierwsza wizyta?
-
Samsaramsa u nas też jest kryzys ale ze spaniem... Młoda zawsze pięknie zasypiała. Butla, buziak, kładła się na boku i usypiała. Od kilku dni jest istny koszmar. Dwa dni temu myślałam, że pobiła swój rekord, bo usnęła o 23:30 to wczoraj przebiła i zasnęła o 1 w nocy. Aż sie boję co dzisiaj będzie
-
A jak wasza cera w ciąży? Moja jest w opłakanym stanie. Nie mogę patrzeć w lustro. Co chwilę wyskakują mi bolące syfy, mega zapchane pory i strasznie sucha skóra. Nie dość że na twarzy mnie syfi to jeszcze i na plecach. A w poprzedniej ciąży cera była idealna
-
Samsaramsa wrote:A jak wasza cera w ciąży? Moja jest w opłakanym stanie. Nie mogę patrzeć w lustro. Co chwilę wyskakują mi bolące syfy, mega zapchane pory i strasznie sucha skóra. Nie dość że na twarzy mnie syfi to jeszcze i na plecach. A w poprzedniej ciąży cera była idealna
-
Mnie wysypało dwa dni temu i od tamtej pory jest tylko gorzej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 21:45
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Mnie męczy jedna myśl. Jak byłam na USG w 4t6d to lekarz zauważył pęcherzyk w macicy a całkiem niedaleko coś co wyglądało dla mnie tak samo jak ten pęcherzyk , ale on określił, że to miejsce po jakimś płynie. Nie rozumiem co to za płyn ? Mieliście może coś takiego na USG?
-
Ja w poprzedniej ciąży miałam idealną cerę i piękne, gęste włosy i teraz widzę, że cera już zaczyna wyglądać coraz lepiej. Robi się suchsza, żadnych pryszczy a włosy już powoli mi gęstnieją. Chyba będzie drugi chłopak
Ariette1983 lubi tę wiadomość
-
Ja w poprzedniej ciąży miałam piękną cerę (był chłopak) a w tej wysypało mnie na twarzy totalnie...
Makalotia nie wiem co to za płyn. Nie pomogę niestety
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️