Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:omg, nie odważyłabym się sama farobować włosów.
Juz po wizycie! Mały już nie taki mały, bo waży ponad 600 gLady_Dior, Magda - mbc, Lena1984, Lorella, Mama Wojtka lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:ooo ja znowu przestałam się malować, bo mam wrażenie, że w mejkapie wyglądam teraz gorzej niż bez, haha!
Lady, a jak lubisz mejkapy, to może polecisz mi jakiś fajny podkład. Ja teraz używałam dioraskin nude air (3 pełne butle mi poszły) i zastanawiam się nad zmianą.
-
Makalotia ale super-gratuluję
Super duży bobas
Ja w środę mam wizytę i już się nie mogę doczekać
-
Witam po tygodniu
Ja 19 lutego mialam wizyte, z maluszkiem wszystko dorbrze, rosnie. Szyjka mi sie skrocila znow co prawda nie duzo ale jednak. Zalecenia podniesc lozko o 15 cm zebym lezala glowa troche w dol i posladki wyzej. Do tego poduszke podkladam pod posladki i leze tak calymi dniami. Do tego lutka zwiekszona na 2x2 oraz dupek, magnez i w razie czego nospa.
Odnosnie tsh jak miaalm 2,7 mam zwiekszona dawke leku na 50 mg euthyroxu, jesli chodzi o mocz to zlecila mi lekarka posiew moczu bo wyszly mi liczne bakterie oraz leukocyty 15,8.
Wyniki posiewu - posiew czysty, a leukocyty spadly do 12,5 tys, wiec chyba wszystko powoli wraca no normy.
Nastraszyla mnie szpitalem i ze beda mi zakladac szew wiec leze grzecznie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 18:42
GreenK lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Nita wrote:Ja właśnie testuję nowy Dior Forever, ale ten matujący. Powiem Ci, że póki co jestem zadowolona. Bardzo naturalny, nie ma uczucia maski, nie zatyka mi porów. Jest jeszcze wersja Glow dla tych, którzy lubią glow
muszę go stestować!
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Hiszpaneczka, a robiłaś wymazy z pochwy i szyjki przy tym skracaniu?
wymaz bakteriologiczny miaalm robiony w grudniu i było wszystko czysto. Teraz mi nie robila, ale może kto wie ze na kolejnej wizycie zrobi mi wymaz.
Hiszpaneczka no leż leż grzecznie-oj ta szyjka tylko nam stresu dodaje ale dobrze,że wszystko jest pod kontrolą.
Ja jutro lecę do Pl i pierwszy raz w życiu boję się lecieć.Mam nadzieję,że lot nie wpłynie negatywnie na ciążę.Przez bramkę chyba mogę normalnie przejść,bo ona tylko metale wykrywa nie? -
Mój gin robi profilaktycznie w każdym trymestrze.
Tak Lady możesz przejść, ale jeśli nie chcesz, to możesz powiedzieć, że nie chcesz i wtedy Cię obmacają i puszczą.
Pamiętaj, że możesz też poprosić żeby Ci odprawili bez kolejkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 19:07
Lady_Dior lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Mój gin robi profilaktycznie w każdym trymestrze.
Tak Lady możesz przejść, ale jeśli nie chcesz, to możesz powiedzieć, że nie chcesz i wtedy Cię obmacają i puszczą.
Pamiętaj, że możesz też poprosić żeby Ci odprawili bez kolejki
to pewnie mi zrobi wymaz, może na kolejnej wizycie
a może będzie poprawa jak podniosłam lozko i dalam poduszke jeszcze pod pośladki, zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 19:11
Lady_Dior wrote:Hiszpaneczka no leż leż grzecznie-oj ta szyjka tylko nam stresu dodaje ale dobrze,że wszystko jest pod kontrolą.
Ja jutro lecę do Pl i pierwszy raz w życiu boję się lecieć.Mam nadzieję,że lot nie wpłynie negatywnie na ciążę.Przez bramkę chyba mogę normalnie przejść,bo ona tylko metale wykrywa nie?
a ile lot będzie trwal? mysle ze nie będzie problemu zebys przeszla pzez bramke.
a w ogole do którego tygodnia można latac?
Hiszpaneczka wrote:a ile lot będzie trwal? mysle ze nie będzie problemu zebys przeszla pzez bramke.
a w ogole do którego tygodnia można latac?
to zależy od linii lotniczych. Ryanair od 28tc chce zaświadczenia od lekarza a do 36tc pozwala latać. Przy bliźniakach do 32tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 19:25
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lady Dior, trochę mnie kusisz tym podkładem Catrice. Ja mam kompletnego świra na punkcie kosmetyków
Mogłabyś napisać jaki dokładnie kolor, nazwę oraz numer stosujesz? Bo ze zdjęcia, które wkleiłaś widzę, że masz podobny odcień do mojego. Ja zawsze jestem z tych najjaśniejszych neutralnych. -
Dzięki Magda-mbc
Mam nadzieję,że obędzie się bez żadnych cyrków po stronie holenderskiej
Hiszpaneczka na szczęście lot tylko 1.40min będzie trwać.
Nita ten z Catrice najjaśniejszy-strasznie ciemny jest niestetyJa używam odcienia 010 Light Beige.Jakościowo jest boski-trzeba mieć dobrze nawilżoną skórę przed nałożeniem.Czasem go lekko rozjaśniam kropelkami z The body shop.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 19:41
Nita lubi tę wiadomość
-
A jeśli chodzi o bronzer to chciałam polecić moje najnowsze odkrycie, zwłaszcza dla blondynek o neutralnym lub chłodnym odcieniu skóry. Too faced chocolate matte bronzer. Pachnie mleczną czekoladą i jest piękny, matowy, naturalny i chłodny odcień.
-
Nita wrote:A jeśli chodzi o bronzer to chciałam polecić moje najnowsze odkrycie, zwłaszcza dla blondynek o neutralnym lub chłodnym odcieniu skóry. Too faced chocolate matte bronzer. Pachnie mleczną czekoladą i jest piękny, matowy, naturalny i chłodny odcień.
Nita lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021