Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Z chęcią bym kupiła nowy rozświetlacz ale moje coś nie chcą się kończyć
Skubane bardzo wydajne ale chyba wszystkie rozświetlacze są wydajne.Mam Mary Lou Manizer i z Diora.Tego z Estee Louder nawet nie znałam ale na zdjęciach ładnie wygląda
-
Ja nie lubię rozświetlaczy. W ogóle niczego z drobinkami nie lubię, ani różów, ani bronzerów ani błyszczyków. Mam rozświetlacz ten co Lady Dior, Mary Lou Manizer. Czasem go używam, ale uważam, że do rozświetlacza cera musi być w bardzo dobrym stanie. Ja mam problemy z potrądzikowymi bliznami oraz nieco rozszerzone pory, a rozświetlacz tylko to uwydatnia jeszcze bardziej.
Wczoraj kupiłam sobie matujący podkład w kamieniu z NYX i mam mieszane uczucia póki cona razie ten nowy z Dior Forever jest ok jak dla mnie, ale ja ogólnie mam wrażliwą cerę, skłonną do zapychania i dla mnie najlepsze są podkłady mineralne. Niestety, idealnego mineralnego jeszcze nie znalazłam.
P.S: Polecam tusz do rzęs Benefit Bad Gal. Petarda! -
Hiszpaneczka, widzę, że i Ty leżąca... Pewnie łatwo nie jest...
Obym ja nie musiała, bo przy dwulatku sobie nie wyobrażam. Na teściową nie ma co liczyć, moja mama daleko.
cathy_y, Lena1984 lubią tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Mama Wojtka wrote:Hiszpaneczka, widzę, że i Ty leżąca... Pewnie łatwo nie jest...
Obym ja nie musiała, bo przy dwulatku sobie nie wyobrażam. Na teściową nie ma co liczyć, moja mama daleko.
No ja mam 2,5 latkę w domu. Na szczęście moi rodzice blisko i bardzo pomocniMama Wojtka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Cathy ojej
b współczuje. Teraz trzeba dzielnie lezec. Tak nagle się o tym dowiedziałaś? Czy już wcześniejsze szyjka skracała ?
Oleska! Wow 7 rano a Ty już po glukozie.
Ja dziś koszmarna noc pobudka co 1 h i bezsenność- chyba pierwszy raZ -
GreenK wrote:Cześć dziewczyny. Cathy ojej
b współczuje. Teraz trzeba dzielnie lezec. Tak nagle się o tym dowiedziałaś? Czy już wcześniejsze szyjka skracała ?
Oleska! Wow 7 rano a Ty już po glukozie.
Ja dziś koszmarna noc pobudka co 1 h i bezsenność- chyba pierwszy raZ
Byłam w 19tc w szpitalu że względu na plamienie. Wszystko ok szyjka zamknięta. Nie wiadomo co było przyczyną. Dostałam dupek, luteine i magnez. I nakaz oszczędnego trybu życia. Potem byłam dwa razy u mojego gina i wszystko ok. W 22tc mówił, że jak nie mam bóli to odstawić dupek. Dalej się oszczedzałam, ale starałam żyć normalnie. Pójść na spacer czy wstawić pranie. Jedyne co to miałam wrażenie, że brzuch mi strasznie ciąży. No i wczoraj się dowiedziałam, że rozwarcie 1cm, że to za wcześnie i mam leżeć plackiem 24h. Następna wizyta 18.03 przynajmniej będzie to już 3 trymestr, a potem mam nadzieję z górki. -
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Ja w przychodni byłam od 6- musiałam podejść do lekarza internisty, bo wczoraj na ekg okazało się że mam dodatkowe skurcze komorowe a lekarka upierała się że skierowanie może mi wypisać tylko do szpitala, nie do poradni. Jakoś się udało pozałatwiać wszystko i dziś o 17 zakładają mi holtera. Jeśli okaże się że arytmia jest bardzo nasilona to wtedy już chyba niestety tylko szpital. Mam nadzieję że jednak nie będzie tak źle.
Cathy, a przy rozwarciu szwu nie zakładają? -
Oleśka11 wrote:Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Ja w przychodni byłam od 6- musiałam podejść do lekarza internisty, bo wczoraj na ekg okazało się że mam dodatkowe skurcze komorowe a lekarka upierała się że skierowanie może mi wypisać tylko do szpitala, nie do poradni. Jakoś się udało pozałatwiać wszystko i dziś o 17 zakładają mi holtera. Jeśli okaże się że arytmia jest bardzo nasilona to wtedy już chyba niestety tylko szpital. Mam nadzieję że jednak nie będzie tak źle.
Cathy, a przy rozwarciu szwu nie zakładają?
Nie wiem bo pierwsza ciąża moja przebiegała prawidłowo. Ale szew to chyba wcześniej, chociaż czytałam, że się od tego odchodzi. Narazie kazał leżeć, więc leżę. Staram się nie stresować i czekam do następnej wizyty. -
Nita wrote:Ja nie lubię rozświetlaczy. W ogóle niczego z drobinkami nie lubię, ani różów, ani bronzerów ani błyszczyków. Mam rozświetlacz ten co Lady Dior, Mary Lou Manizer. Czasem go używam, ale uważam, że do rozświetlacza cera musi być w bardzo dobrym stanie. Ja mam problemy z potrądzikowymi bliznami oraz nieco rozszerzone pory, a rozświetlacz tylko to uwydatnia jeszcze bardziej.
Wczoraj kupiłam sobie matujący podkład w kamieniu z NYX i mam mieszane uczucia póki cona razie ten nowy z Dior Forever jest ok jak dla mnie, ale ja ogólnie mam wrażliwą cerę, skłonną do zapychania i dla mnie najlepsze są podkłady mineralne. Niestety, idealnego mineralnego jeszcze nie znalazłam.
P.S: Polecam tusz do rzęs Benefit Bad Gal. Petarda!
Kurde dużo o nim słyszałam, muszę sobie. kupić ten Mary Lou, bo mi się skończył What’s up z Benefitu (też spoko). Mogłabym nawet od Ciebie odkupić, ale Ty w jukeju, a ja w pl.
)’
No i ostatni kosmetyk, którego używam to korektor YSL touche eclat, też znany. Jak bywałam u siostry to zawsze na Stansed był w mega promce
edit. jeszcze róże: jeden mam z Benefitu (coralista) a drugi to nieśmiertelny bourjois kolor 74Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 08:48
💙11.06.2019
💙 05.08.2021