Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja za miesiąc o tej porze będę miała jeszcze półtora tygodnia do wywołania i o ile wcześniej chciałam bardzo sama urodzić to teraz jak tak myślę to wolę jednak żeby Młody poczekał. Za dużo spraw mam na głowie jeszcze pod koniec maja ale inne dziewczyny już będą pewnie po, choćby mamy bliźniaków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 00:00
-
JA kokonu nie kupuję. Będę ewentualnie używała poduszki ciążowej, która po zawiązaniu na końcach, jest jak kokon bez dna. Nie widzę sensu w tych kokonach.
Mam też rożek, bo przy pierwszej to mój najważniejszy element wyprawki. Bezpiecznie przenosiłam dziecko, rozkładąłam na naszym łóżku, ogólnie ciągle był w użyciu.
Dziewczyny nie kraczcie, za miesiąc to jeszcze za wcześnie na rozpakowywanie się
Ale mimo, że ta ciąża mnie strasznie przeczołgała, to jakoś już zaczynam myśleć o tęsknocie za tym stanem A może to dlatego, że przez te akcje, nie zdążyłam się nim nacieszyć..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja teraz dużo przybieram po 1kg na tydzień i brzuch też rośnie szybko już ale Franek zaczyna mieć ciasno bo już solidnie kopie po wątrobie i dzisiaj rano próbował wypchnąć stopę przez mój pępek co nie było zbyt przyjemne.
GreenK lubi tę wiadomość
-
Rudzik1 wrote:Magda prześcieradło brum brum jest mega
Z kosza Mojżesza ostatecznie zrezygnowałam, ale do gondoli będzie super.
Czy wiecie, że już trzy majówki rozpakowane? Za miesiąc o tej porze już może się u nas zacznie.
No te co mają termin na początek czerwca, to spokojnie na koniec maja mogą się rozpakować.
Ja mam termin na 20.06, a szew zdejmą mi chyba 4.06 i zobaczymy.
Wczoraj skręciliśmy łóżeczko, bo przyszedł materac i wyprałam wszystkie pieluchy i otulacze. Dziś polecą kocyki i białe ubranka, to się dzieję naprawde💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Witam się
U mnie tez waga stalam miesiąc w miejscu, tez zastanawiałam się czy to normalne. Ale wiazalam to z dieta cukrzyca ale czy to z jej powodu to nie wiem
Na plusie mam 5- 5,5 kg
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Rudzik1 wrote:Magda prześcieradło brum brum jest mega
Z kosza Mojżesza ostatecznie zrezygnowałam, ale do gondoli będzie super.
Czy wiecie, że już trzy majówki rozpakowane? Za miesiąc o tej porze już może się u nas zacznie.
my mamy jeszcze troszkę czasu
Rudzik1 wrote:Kurczak waży 1900 😍
Gin zaczął ze mną rozmawiać o porodzie. Chyba robi się poważnie...
Magda mnie się też wydaje, że rożki będą za ciepłe. Ale patrzę na zdjęcia ze szpitala tych świeżo urodzonych dzieciaczków i one są w rożku i jeszcze dodatkowo przykryte kocykiem.
mój wazyl we wtorek 1810 gram buzki nie chciał znow pokazacRudzik1 lubi tę wiadomość
Tez mam problem żeby się ulozyc w lozku, leze dużo na lewym boku, na plecach już sa czasem problemy bo czuje ze robi mi się goraco, pobolewa mnie prawa strona ale pachwina już co raz ciężej jest
U mnie z wagą bardzo dziwnie, przez 6 miesięcy 2 kg, a ostatni miesiąc już 4 na plusie. W takim tempie pobiję rekord
Ale nie narzekam, nie czekam na powrót mdłości.
Co do rozpakowania to ja się nie wybieram na porodówkę w maju, to już prędzej w lipcuBasia: -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2020, 12:21
2021:➡️12.02 długi protokół
22.03🎯15 dojrzałych
❄4AA❄3BB❄3BC
🍀29.05 4AA 7dpt-44,05; 10dpt-158,3; 12dpt-447,0; 14dpt-1075,0; 19dpt-7018, 26dpt mamy ❤rośnij Kropelinko🙏Intralipid+Accofil+Atosiban+Neoparin+Embroglue+Metypred
2020: z rozmrożonych oocytów:
4BB❌ 6t2d😥(puste jajo)2BB❌ nieudany😔2/3BC ❌CB😔2/3CB(5doba),3CB(6doba)❌nieudany😔
2018: protokół krótki:🎯12 dojrzałych, 6 zamrożonoDo 5 doby dotrwał tylko 1(3AC)
✅nasz cud urodzony w Dzień Matki❤
O Nas:
♀️Ja
Histeroskopia-CD3 wysokie👎CD56-NK👎 CD138👍
👎niedrożne jajowody👎mthrf hetero,👎IO od IX 2020👍hormony 👍edopoduszka👍AMH-3,14
👍immunologia
♂️On-
👎👍morfologia 2%(2018)-->4%(2020)-->6%(2021);👎ruchliwość- 24,2%👎mthrf homo
👍test HBA-87%👍test stresu oksydacyjnego plemników👍Fragmentacja DNA-91% -
Pimka wrote:Szczerze to ja liczę na rozpakowaniu się na koniec maja, jakoś już nie mogę się doczekać a jednocześnie całkiem dobrze mi w ciąży🙂 mały też jest spory więc są szanse na maj. Ja już mam poprawne i poprasowane ciuszki, a po świętach bierzemy się za skręcanie łóżeczka żeby wywietrzało. No i po świętach mam plan spakować już torbę do porodu także działam w temacie przygotowań, a właściwie powoli już kończe😉
Hiszpaneczka, ja już jestem po sesji-zeszła niedzielę mieliśmy taką plenerową i troszkę mnie przewiało choć dziś jest ok, a zdjęcia są niesamowite😍
ja tez się nie mogę doczekać sesji ciążowej
Hej, czy Was też boli kość łonowa i pachwiny?Jestem w 31 TC pół nocy nie spałam i nie wiem czy się martwić czy to normalne. W środę gin robił mi USG prenatalne i nic nie znalazł, ale bóle podbrzusza zawsze martwią Z góry dzięki i radosnych Świąt Wam życzę
Rudzik1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Selir87, witaj na grupie ja nie pomogę bo nie mam takich dolegliwości. Bolą mnie potwornie biodra w nocy ale nie pachwiny.
Natomiast wiem ze dziewczyny już podnosiły taki temat.
Wesołych Świat dla Wszystkich obyśmy dotrwały do terminówRudzik1 lubi tę wiadomość