Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik1 wrote:Magda trochę OT naszego wątku, ale widzę w stopce, że masz ANA3 dodatnie, więc pewnie się orientujesz. Czy te badania się robi wszystkie na raz - ANA1, ANA2, ANA3, czy po kolei - jeśli ANA1 wyjdzie dodatnie, to robi się te kolejne? Czytam w internecie na ten temat, ale nie znajduję odpowiedzi.
Ja robiłam oddzielnieRudzik1 lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Lilka26 gratuluję z okazji narodzin synka i życzę szybkiego powrotu do sił.Zdrówka dla Ciebie A synek niech rośnie zdrowo
Rudzik1 jak ja robiłam ANA to kazali mi zrobić ANA1 i tylko jeśli by wyszło dodatnie,to resztę.Ja miałam ujemne akurat.
Nadal nie poprasowałam ubranek,nie mam spakowanej torby itp.😬
Rudzik1, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Rudzik1 wrote:Magda trochę OT naszego wątku, ale widzę w stopce, że masz ANA3 dodatnie, więc pewnie się orientujesz. Czy te badania się robi wszystkie na raz - ANA1, ANA2, ANA3, czy po kolei - jeśli ANA1 wyjdzie dodatnie, to robi się te kolejne? Czytam w internecie na ten temat, ale nie znajduję odpowiedzi.
Generalnie 1 i 2 mowia o tym, czy masz p/ciala p/jądrowe i w jakiej wysokości. ANA3 to już są konkretne choroby,
takie jak toczeń, reumatoidalne zapalenie stawów, zapalenie wielomięśniowe (to mam ja).
Ana2 mam ujemne. Znaczy mam chyba 1:80, a wynik graniczny dodatni to 1:500.Rudzik1 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny ja tylko na chwilkę na razie, 29 maja przyszedł na świat nasz synuś, 1960g, 45cm, 10pkt, przez cc chociaż zaczybaliśmy od SN. Ale niestety skurcze były już ogromne, rozwarcie małe, i by nie doszło do zamartwicy płodu to zdecydowali o cc. Synek ze względu na wagę łezy na patologii na razie. I to jest najsmutniejsze bo widziałam go tylko chwilunię 😔
Gratulacje dla rozpakowanych!Rudzik1, Magda - mbc, Lady_Dior, Izieth, Hiszpaneczka, Freyja, Takana5, ttuska, Marryy, kalika lubią tę wiadomość
-
Marilen gratuluję syneczka :* On szybciutko teraz przybierze i będziecie się sobą cieszyć Głowa do góry kochana-teraz już będzie z górki Dużo zdrowia dla Was :*
Rudzik1, Doriska87 teraz Wasza kolej co 😉❔Marilen lubi tę wiadomość
-
Marilen wrote:Dziewczyny ja tylko na chwilkę na razie, 29 maja przyszedł na świat nasz synuś, 1960g, 45cm, 10pkt, przez cc chociaż zaczybaliśmy od SN. Ale niestety skurcze były już ogromne, rozwarcie małe, i by nie doszło do zamartwicy płodu to zdecydowali o cc. Synek ze względu na wagę łezy na patologii na razie. I to jest najsmutniejsze bo widziałam go tylko chwilunię 😔
Gratulacje dla rozpakowanych!
wielkie gratulacje, zdrowka dla was
Lady_Dior wrote:Marilen gratuluję syneczka :* On szybciutko teraz przybierze i będziecie się sobą cieszyć Głowa do góry kochana-teraz już będzie z górki Dużo zdrowia dla Was :*
Rudzik1, Doriska87 teraz Wasza kolej co 😉❔
jeszcze ja
Rudzik1 wrote:Dzięki dziewczyny!
Hiszpaneczka masz już termin na cc?
ponoć na jutro, bo w poniedziałek ani we wtorek nie ma mojej pani doktor, a tak to mozliwe ze bym miała w poniedziałek
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️