Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za opinię-na razie nie kupię kolejnych nakładek,zobaczę najpierw jak to będzie wyglądać z karmieniem
Dziś fotelik montowałam w aucie i nie sądziłam,że to może być takie skomplikowane 😂
Doriska87 ja też myślę,że to mało prawdopodobne-pewnie trochę zawyżona ta waga także uszy do góry
Magda-mbc jak tam się czujesz ?
Doriska87 lubi tę wiadomość
-
Pimka, jak tam? Wyszliscie już ze szpitala?
Hiszpaneczka, trzymaj się! Baby bluesa też zaliczam właśnie chociaż chyba dużo łagodniej to przechodzę niż z Mikołajem. Z nim to płakałam tydzień non stop a już najbardziej na myśl, że już nie jestem w ciąży 😒 -
Oleśka11 wrote:Uprzejmie donoszę, że wczoraj po myciu okien KaśkaKwa zanotowała odejście wód i urodziła Julka i Ulę ❤️
Super wieści. Ja obudziłam się dziś o 4 rano i jedyne o czy marzyłam to żeby zacząć sprzątać, co tez właśnie robie. Mam nadzieję ze to znak w pozytywnym kierunku:-)
A wiecie co z anusią?
Magda - mbc, GreenK lubią tę wiadomość
2019 Natalka -
Haha no ja lepiej poczekam z 1,5tyg.ze sprzątaniem Pewnie okna będę musiała po moim poprawić
Ja siedzę u dentysty i serce mi wali jak nie wiem.Jejku nie znoszę dentysty ale po porodzie to ja czasu i sił nie będę mieć -
Rudzik1 wrote:A mnie wystarczył spacer po osiedlu
Musiałam się przerzucić chwilowo na laktator. Osłonki już nie wystarczają
Dziewczyny karmiące, jak ogarniacie temat sterylizacji butelek, smoczków i części do laktatora? To wyparzanie we wrzątku na dłuższą metę jest uciążliwe.
medela ma takie woreczki do mikrofali, ale ja nie mam mikrofali.
Niektore dziewczyny pisza, ze tylko wyparzaja.
Ale wiem, ze medela ma sterylizator, niestety chyba ok. 300zl, nazywa sie b-well.
https://m.ceneo.pl/35462692#tab=specRudzik1 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Gratuluję KaśkaKwa i Cathy Niech maluchy rosną zdrowo a rodzice się radują No no 4600 sn wooow-szacun Mam nadzieję,że mama czuje się dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 21:25
-
No to extra 😀 Miło czytać same dobre wieści 😊 Teraz czekamy na Magdę i Doriska87 😁
Doriska87 zostawiłaś jakieś okna na jutro 😉❔ -
nick nieaktualny