MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
My z mężem ostatnio też stwierdziliśmy, że moje piersi są bardziej miękkie z tym, że tak jakby trochę "sflaczały".
ja mam torby prawie spakowane. Do jednej spakowałam pampersy, chusteczki do pupy, podpaski itd. A do drugiej ręczniki, ubranka małego i włożę tam koszule jak przyjdą.
coraz bardziej się martwie. Brzuch prawie cały czas twardy nawet tabsy nie pomagają. Rozmawiałam z małym i mu mówiłam, że musi jeszcze trochę wytrzymać, bo za tydzień tatuś ma urodzinki i nie możemy być w szpitalu. Mam nadzieję że będzie grzecznie czekał. Tatuś stwierdził, że się na syna nie obrazi jak mu zrobi prezent urodzinowy.Limerikowo, weronikabp, evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
Nalka wrote:Dobra, to coś napiszę, żeby miały co nadrabiać babska jedne.
Ogłoszenia:
1. Dzisiaj o 21:20 na TVP1 leci komedia "Jak urodzić i nie zwariować"
2. Jutro tj. 18 maja są "Zielone Świątki", w związku z tym wszystkie duże sklepy są pozamykane, uprasza się o wcześniejsze dokonanie zakupu produktów niezbędnych do domu.
Proszę nie biec do sklepu tylko przeczytać najpierw kolejną stronę wpisów.
Byliśmy na tym w kinie tuż przed narodzinami WeronikiTo chyba dziś obowiązkowo musimy znów obejrzeć
O zamkniętych sklepach nie wiedziałam, dzięki, choć przypadkiem, jak wracaliśmy z kina zajechaliśmy do Lidla
no, a już się zastanawiałam czy na pewno wszystko mamdobrze, że czytałam dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 20:51
-
nick nieaktualny
-
byliśmy dziś na Powstaniu Warszawskim, jak będzie lecieć w TV to warto obejrzeć, na kino szkoda kasy
(co innego rodowici warszawiacy - tak myślę)
ale mam problemWarszawiacy czy warszawiacy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 20:56
weronikabp lubi tę wiadomość
-
już wróciłam
męża zostawiłam na tej całej nocy muzeów a sama do domu z Miśkiem
u nas nad miastem burze się przetaczają i to takie ogromniaste ale na nasze szczęście jakoś się z nimi rozmijaliśmy
Nic nie obejrzałam bo nasz Misiek miał radochę w kałużach i nie chciał się dać namówić na muzea ale co się dziwić ma tylko 2,5 roku
co tam muzea - kałuże to jest to
dla mnie jakoś ciężko łazić było bo jak tylko dłuższy spacer to od razu akcje skurczowe
mówię do m że jeszcze trochę i będziemy zamiast do domu to do polikliniki jechać hehe
bym se obejrzała tą komedię ale już się zaczęła to lepiej jak poszukam gdzieśi od początku obejrzę
-
co do piersi ja mam wrażenie że trochę mi sflaczały , tzn na początku ciąży urosły i twardawe były a teraz trochę takie miękkie się zrobiły...
Ale dziwnie się czuję, nie wiem co się dzieję... Czuję delikatny stres, ciarki mnie przechodzą... sama nie wiem... -
Monika nic więcej poza tym dziwnym samopoczuciem się nie dzieje. Ale sama nie wiem co jest, mąż wychodził przed chwilą do pracy i też mówi że oby to było ,,to'' przeczucie. Ale ja w to nie wierze
Chyba ta pogoda jakaś dziwna... o i chyba burza będzie
-
Ja przez te tabletki na skurcze jestem taka słaba. Niedobrze mi. Brzuch ani na chwilę nie mięknie. No i ten ból jak na okres.
Paula trzymam kciuki żeby to było jednak to uczucie. Żeby się powoli rozkręcałoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 21:55
Paula222 lubi tę wiadomość