MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień doberek!
wczoraj Was trochę nadgoniłam, ale było już późno i nie miałam siły za wiele pisać
liczyłam na wysyp porodów, że u Pauli już ruszyło. widzialam że leniuta urodziła - GRATULACJE
Alexast leki na pewno pomogą, jeszcze trochę wytrwasz, nie martw się bo tak czy inaczej dzidzius jest zdrowy i da sobie radę
wczoraj cały dzień prawie na zakupach byliśmy.
teraz w chalupie bałagan straszny, trzeba coś posprzątać.
praktycznie wszystko już mam!!hipp hipp hurrra!!
teraz tylko pranie i prasowanie i pakowanie torby!
wczoraj na tych zakupach tak się ochodziłam, że plecy to już wysiadały, ale to nie nowość natomiast złapał mnie taki skurcz trochę bolesny w dole brzucha! jednak na prawdę coś tam się już dzieje..
dziś wreszcie ładna pogoda! jeszcze jedziemy poszukać biustonoszów do karmienia i koszul no i tyle
buziaki dziewczyny, niech ten dzień będzie udany!!weronikabp, evas, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja wczoraj cały dzień spędziłam na gospodarstwie czyli zaliczyliśmy błogie lenistwo
Tak piszecie o tych porodach ze mogą się już zacząć ale pewnie każda czeka na dzień matkia wtedy to będzie rozpakowywanie na maxa
evas lubi tę wiadomość
-
Hej, w niedzielny poranek meldujemy się w składzie rodzinnym 2+1 + dodatkowo bezczelny pies, który całą noc próbował usilnie dostać się pod kołdrę.
Co do porodu to nie chcę się za bardzo nakręcać, żeby się nie rozczarować gdy się okażę, że się jednak przeterminujemy. W każdym bądź razie to i tak już bliziutko, a dni uciekają przez palceMonikaS, NataliaK, eta, evas, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
A u mnie po tym szpitalnym zatrzymywaniu skurczy mam wrażenie że z dnia na dzień zamiast bliżej do porodu, to jest dalej
Wczoraj wzięłam się za porządki po remontach, podłogi nie mogłam ogarnąć, bo ciągle pył i smugi, ale się udało w końcu, okna też wypucowane, kręgosłupa nie czułam i nóg, myślałam ze wszystko się zacznie rozkręcać, bo ostatnio do szpitala pojechałam właśnie po całym dniu zakupów, prania i sprzątania, ale nic... czuje się bardo dobrze, nawet noc bez przygód i słońce świeci... życzę Wam miłego dnia i ciepłych promieni słonecznych po tych ulewach
MonikaS, weronikabp, evas, Agusia2312, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, o 4 mieliśmy mega burzę, mała zaczęła bardzo skakać, chyba się wystraszyła, mój K od razu położył rękę na brzusiu i jakoś zasnęłyśmy, to było mega słodkie, tatuś chronił rodzinkę
)
Eta - tak mam te pajace 0-3 , wiem ze maja tez rozmiar 0 ale nie było akurat kiedy kupowałam, rzeczywiście są ciut większe od innych marek ale mam takie małe pajace z hm i i z nexta.
Więc po akcji burzowej pospaliśmy do 10, teraz naleśniki i czekam na słoneczko, żeby iść na spacer
dobrego dnia wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 11:39
evas, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Ja w nocy częściej wstałam do ubikacji niż zwykle. Wyobraźcie sobie że nie umiałam się podnieść z łóżka. Wstałam o 10.30. Brzuch nie jest twardy, ale miękki też nie jest. Mimo wszystko biorę to za sukces. Może po dzisiejszych tabsach będzie jeszcze lepiej. Dziękuję za troskę
weronika bardzo się cieszę z tego 36tego tygodnia!!! Musimy jeszcze trochę wytrzymać
idę spędzać czas z mężem bo się za nim stęskniłam. Buziaczki dla wszystkichMonikaS, weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
Alextast super że jest trochę lepiej
Weronika gratuluję 36 tyg
A u mnie minął kolejny tydzień jak ja się cieszęjest już 34
jeszcze 2 tyg i mogę rodzić
Powiem Wam tak dziś noc była fatalna brzuch bolał jak na okres, co godzinę wstawałam do WC, teraz rano jakoś inaczej brzuch boli jakieś skurcze jelit czy co ? Jakoś nieswojo się czujęweronikabp lubi tę wiadomość
-
Paula, Martynika, Vikus, Limerikowo meldować się
a może któraś w nocy jednak pojechała na porodówkę?
Bankierka też dawno się nie odzywała, no i o Karolinę zaczynam się martwić, ma któraś do niej numer? Może trzeba sms-ka wysłać?Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeronika moj maz wczoraj i dzis myslalam ze nas zaglaszcze
I gratulacje,co raz blizej do godziny 0
Korzystajac z pogody pralka nie wyrabia na zakretachwozek zlozony,stoi sobie i czeka juz na malego
Topa, chcialam sie poinformowac ze przez niecale 1,5 dnia zjadlam 1,5 arbuzaa co do takich boli jak na miesiaczke to ja mam w zasadzie caly dzien z przerwami, tyle ze ja miesiaczek nie mialam praktycznie bolesnych wiec ten bol tez jest taki znosny,nie budzi mnie ani nie powoduje ze inaczej funkcjonuje, najbardziej doprowadza mnie do szalu to klucie w pochwie,normalnie to takie denerwujace bo jak scisnie to musze stac i czegos sie lapac,tak boli
najgorzej jak schodze w domu po schodach.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Hej, no u mnie niestety nic nie ruszyło. Dalej czekamy
Ale powiem że dziś w nocy pierwszy raz czułam synka tak niziutko... Jakby miał zaraz wyjrzeć mi tam
Może jednak ta szyjka puści????Oby...
Alexast dobrze że się odezwałaś bo zastanawiałam się co i jak u Cbevas, NataliaK, weronikabp, Galanea, alexast lubią tę wiadomość
-
Natalia też mam takie kłucia - dziwne uczucie.
Właśnie miałam bolesny skurcz, brzuch napięty i w dole bolało popatrzyłam na zegarek ciekawa jestem czy się powtórzy jak tak jadę na IP.
Obym do jutra wytrzymałabo wizyta u gina to coś może się dowiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 11:39
-
nick nieaktualny