MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Myślałam, że w ciąży nie wolno Reni. Mi lekarka przepisała Alugastrin, ale nic nie pomagał, a wypiłam już całą butelkę
Natalia - cytrusy na zgagę?!
Naprawdekwas na kwas
na mnie dziala super. Chociaz mi juz zgaga przeszla przez to ze brzuch juz naciska co nawyzej na uda
:D
MonikaS ja chcialam sprawdzic roznice wlasnie z czystej ciekawosci. Podobno mam wg ginka spuchniete wszystko,jak wciskal w skore palce to sprawdzal stopien opuchlizny cisnienie mam spoko wiec sie nie martwie, ale mam nadzieje ze po porodzie to minie bo ja juz chodze tylko w japonkach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 14:33
Galanea, weronikabp, evas, MonikaS lubią tę wiadomość
-
Agusia2312 wrote:Dziewczyny które mają termometr bezdotykowy czy sie jakoś odejmuje ileś stopni po zmierzeniu temperatury ? ja mam microlife nc 150, wiem e Tusia ma nc 100
-
nick nieaktualnyWiecie co jestem zalamana, moja przyjaciolka urodzila przez cc godzine temu coreczke, w 27 t 4 d
(( to jej 3 ciaza,2 dzieci urodzila sie w 21 i nie przezyli
( ma niewydolnosc szyjki i nawet szew nie pomogl dluzej podtrzymac ciazy
( mala Hania ma 800 gram i lezy na oiomie
( tak sie zdenerwowalam ze nie potrafie sie uspokoic,tak mi ich zal, to zycie czasami jest strasznie niesprawiedliwe ;-(
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Wiecie co jestem zalamana, moja przyjaciolka urodzila przez cc godzine temu coreczke, w 27 t 4 d
(( to jej 3 ciaza,2 dzieci urodzila sie w 21 i nie przezyli
( ma niewydolnosc szyjki i nawet szew nie pomogl dluzej podtrzymac ciazy
( mala Hania ma 800 gram i lezy na oiomie
( tak sie zdenerwowalam ze nie potrafie sie uspokoic,tak mi ich zal, to zycie czasami jest strasznie niesprawiedliwe ;-(
A wiesz może ile punktów dostała w skali Apgar? Trzymam kciuki za maleństwo, żeby dzielnie walczyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 15:03
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:A wiesz może ile punktów dostała w skali Apgar? Trzymam kciuki za maleństwo, żeby dzielnie walczyło
-
Hej dziewczyny . Więc idę na pierwszy ogień . Usg pokazało ze mała bardzo mało urosła przez 2 tyg waży ok 2 kg .przepływy pepowiny też nie są za dobre więc dziś zaczną wywoływać poród. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze
weronikabp, Limerikowo, nutka, Martynika, topa42, Galanea, Kota, maggda, evas, madamama, Tusia84, MonikaS, Duchess, Nalka, alexast, Evelineq, ivv, misia_k1, sunset, Paula222, AISAK, monalisa lubią tę wiadomość
-
kambel wrote:Hej dziewczyny . Więc idę na pierwszy ogień . Usg pokazało ze mała bardzo mało urosła przez 2 tyg waży ok 2 kg .przepływy pepowiny też nie są za dobre więc dziś zaczną wywoływać poród. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze
O rany kambelZaciskam mocno kciuki!!! Będzie dobrze kochana! Jak będziesz w stanie, to informuj nas co i jak.
-
nick nieaktualnykambel wrote:Hej dziewczyny . Więc idę na pierwszy ogień . Usg pokazało ze mała bardzo mało urosła przez 2 tyg waży ok 2 kg .przepływy pepowiny też nie są za dobre więc dziś zaczną wywoływać poród. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze
Kciuki trzymamy razem z Frankiem, wszystko bedzie dobrze!!!:* -
Kambel, trzymam mocno kciuki.
A Ty Topa jak.tam ??
Ja dzis kiepsko sie czuje, od rana mnie czyści. Byliśmy.na.zakupach i co chwila latałam do wc. Mam nadzieje ze to przez wczorajszą pizze, a.nie ze moj organizm sie oczyszcza. Bo ja.jeszcze nie gotowa.
Bolą mnie pachwiny i ogólnie jakos mi tak dziwnie.
Piękna dziś pogoda. W tygodniu ma.byc niby 30 stopni, więc chyba zejde na.zawał z tych upałów.balonik, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
Kambel Ty moja urodzinowa Blizniaczko a trzymajcie sie tam mocno i zdrowo!!
malutka dzidzia, ale bedzie ok na pewno!!
Ja jem Rennie cala ciaze i super na zgage i nic mi/nam nie jest, jak pilam w plynie tez ok, ale Rennie w tabsach super sprawa do torebki na miasto
oczywscie jem w znaczeniu od natezenia zgagi bo wiadomo nie sa to zadne spozywcze cukiereczki :--))Galanea, MonikaS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKambel - trzymam kciuki kochana, dawaj znać!
Natalia za Twoją Przyjaciółkę też i maleństwo.
My posiedzieliśmy na działce, Mąż nazbierał mi naszych konwalii, taki był szczęśliwy ze daje mi nasze własne hehe
W ikei kupiłam materiał którym obity jest mój fotel do karmienia i babcia poszyła prześcieradełka do wózka i kosza Mojżesza oraz pokrowce na przewijak, teraz wszystko ładnie pasuje
Wiecie co ja też się dziwnie dziś czuje, mam sporo skurczy bh i ogólnie jakoś tak dziwnie, może to taki dzień po burzy dziwny.
Wszystkim życzę poprawy samopoczucia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 16:29
Galanea, NataliaK, evas, MonikaS, ivv lubią tę wiadomość
-
Hej;) Nie próbuję nic nadrabiać.
Melduję się po weselu, w dwupaku wciąż
Potańczyliśmy trochę w trójeczkę, ale delikatnie i pomalutku:)
Kambel- powodzenia!
Natalia- pamiętam w modlitwie o malutkiej!
Dla pocieszenia powiem, że we wrześniu znajoma urodziła w 17 tygodniu i maluszek jest fajnym chłopaczkiem już, nadrobił ładnie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 16:23
Galanea, Agusia2312, Limerikowo, NataliaK, MonikaS lubią tę wiadomość
-
Kambel trzymam kciuki - daj znać
Ja dziewczyny czuję się trochę lepiejPrzespałam się parę godzin i na razie jest ok. Wczoraj też miałam biegunkę i już się bałam że coś się zaczyna - mam nadzieję że nie !
Cos czuje że po mału rozpakowują się czerwcówki i teraz to patrzeć jak poleciGalanea, Limerikowo, evas, MonikaS lubią tę wiadomość
-
A jeszcze powiem wam, że wczoraj na weselu miło się zaskoczyłam. Przyszedł do mnie jeden z kelnerów i powiedział: Przepraszam panią. Jakby pani miała ochotę sobie odpocząć, położyć się czy przespać, to tam na górze mamy kilka pokoi i może pani z jednego z nich skorzystać nieodpłatnie".;P Nie skorzystałam, ale było mi miło:)
Agusia2312, Limerikowo, evas, MonikaS, Nalka, ivv lubią tę wiadomość