MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Evas melduje sie na forumowym posterunku ;--)))))))))))))))
a ja dzis ok goszcze sie w domu z kolega meza, wiadomo obiadek, pogaduchy, bo juz sie duzo czasu nie widzieli
a tez bylam ograniczona bo maz rano wymienial gniazda i prad odciety byc musial by nie pokopalo
a czuje sie ok, nawet lecialam z parasole pod tesco by maz nie zmókl, lalo i blyskalo jak szalone
a jeszcze byla akcja jogurtowy wozek, maz naladowal do przewoznego wozka na kolkach produkty i przewazylo i bylo bec a potem patrzymy na klatce przy przepakowaniu a tam 2 jogrciki narobily balaganu na caaaaaly wozek, wiec i produkty i wozek do generalnego czyszczenia, dobrze ze nie kupilismy jajek ;--))) bylby jajeczny wozek jak trza he heWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 13:23
evas lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Topa kto wie.. Może sprawdź jeszcze raz i wtedy podjedź do szpitala jak się powtórzy...
Evas a myślisz że jak czuje się tak niziutko to szyjka jest krótsza?
W poprzedniej ciąży synek był też nisko ułożony i szyjka zaczęła się skracać i rozwierać w 26 tyg.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Topa, informuj jak się sytuacja rozwija, w razie czego jedź do szpitala, sprawdzić, ale trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Ja dzisiaj nie do życia jestem, wiecie co, dawno takiej nocy tragicznej nie miałam. Zgaga mega gigant, masakra. Wstawałam z 6 razy, nic mi nie pomagało. A najgorsza była akcja zaraz po tym jak zasnęłam. Nagle wybudziłam się nie mogąc oddychać, zaczęłam się totalnie dusić i gdyby mój K. nie zaczął mnie klepać, gdyby go nie było, to miałam wrażenie, że bym się udusiła. Wyobraźcie sobie, że przez sen treść żołądkowa cofnęła mi się do gardła zaczęłam się dusić. Wybaczcie ten mało przyjemny opis
Dzisiaj dalej walczę ze zgagą, koszmar. Do tego czuję się mega ciężko, mega ciasno w swoim ciele, dyskomfort w brzuchu. Ewidentnie każdy dzień przybliża mnie do porodu. Choć ani razu nie miałam jeszcze bolesnego skurczu. Tylko twardnienia.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
weź człowieku wyjdź z domu i od razu coś się na forum dzieje
Topa czemu się nie odzywasz? Wszystko ok?
my byliśmy na 2 godzinnym spacerze. Nogi mam jak balony i dłonie też - masakra. To chyba temu, że tak gorąco jestusiadłam na łóżku i chyba już tak zalegnę na dłuższy czas
mąż też się zmachał bo musiał nieść dosyć ciężkie zakupy i baniak wody i tak idzie i mówi, że już się nie może doczekać aż do wózka zakupy będzie mógł pakować heheWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 14:11
evas lubi tę wiadomość
-
ojj galanea współczuję zgagi ! Ja jak miałam kilka dni z rzędu to jadłam porcje po 1/4 tego co zwykle tylko częściej bo inaczej bym chyba wymiotowała...
Topa oj martwię się co u Ciebie, mam nadzieję że ok !
evas to dajesz mi nadzieję że może szyjka puszcza... ObyGalanea, evas lubią tę wiadomość
-
Galanea ja używałam reni - te tabletki tylko nie wiem jak się pisze
teraz też miewam wieczorami zgagę jak się położę, ale jestem tak leniwa, że nie chce mi się tabletek szukać
jakoś wytrzymuję. Skoro Ty masz takie problemy ze zgagą to radzę na 2 godziny przed położeniem się do łóżka nic nie jeść a jak pić to czystą wodę. Tabletki próbowałaś?
Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonikaS wrote:weź człowieku wyjdź z domu i od razu coś się na forum dzieje
Topa czemu się nie odzywasz? Wszystko ok?
my byliśmy na 2 godzinnym spacerze. Nogi mam jak balony i dłonie też - masakra. To chyba temu, że tak gorąco jestusiadłam na łóżku i chyba już tak zalegnę na dłuższy czas
mąż też się zmachał bo musiał nieść dosyć ciężkie zakupy i baniak wody i tak idzie i mówi, że już się nie może doczekać aż do wózka zakupy będzie mógł pakować hehe
Mi nogi puchna do tego stopnia, ze wczoraj wieczorem jak mierzylam mialam wiecej w obwodzie kostek 2,5 cm a w obwodzie lydki 1,7 cm w porownaniu z porannym mierzeniem,zaraz po przebudzeniu. Ma-sa-kra
Galanea ja wspomagam sie pomaranczami i mandarynkami, pomaga
-
Natalia nie przyszło mi do głowy zmierzyć
trzeba będzie to zrobić
z czystej ciekawości jak bardzo puchną
obrączki już od jakiegoś czasu nie noszę - i do tej pory nie mogę się przyzwyczaić - czuję się jakbym goła była hehe
a kto powiedział, że reni nie można? można o ile się nie zażywa ich w dużych ilościach - wiadomo co za dużo to nie zdrowospróbuj - może pomoże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 14:33