MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Limerikowo wrote:Excella to taki ma byc straszny upal?! o rany to ja przy 20 stop teraz juz nie wyrabiam
noce cale spimy przy otwartych oknach/lufcikach i 14-18 stop jest ok
przy 30 to ja naprawde sie rozplyne raczej ups
Tak mi dziś powiedział mąż, że taka ma być teraz pogoda. Mam nadzieje że az tak gorąco nie będzie bo sobie nie dam radyAni do sklepu nie pójde, ani na plac zabaw z dzieckiem.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Kambel trzymam kciuki za Was:) Napewno wszystko bedzie dobrze, jejku już sie zaczeło cos dziac na czerwcówkach:)
Natalia jak bedziesz cos wiecej wiedziec o córeczce znajomej daj znac, wierze że z nią wszystko bedzie dobrze.
W miejscowosci obok dziewczyna urodziła córke która wazyła tez niecałe 800 gram i jest z dzieckiem wszystko wporządku, ale nie wiem dokładnie co była za przyczyna, ta laska chwile przed porodem przeszła walke z rakiem szyjki i moze przez to.
Limerikowo, NataliaK, Galanea lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
weronikabp wrote:Eta - tak mam te pajace 0-3 , wiem ze maja tez rozmiar 0 ale nie było akurat kiedy kupowałam
Ja kupilam jedna paczke newbornow to jest wlasnie rozmiar 56 i do tego jedna paczke 0-3 miesiace.
Caly weekend spedzilismy na szkole rodzenia i teraz juz jestem spokojniejsza jesli chodzi o porod i pologMOge rodzic.
Kambel trzymam kciuki i odezwij sie po porodzie zebysmy wiedzialy, ze wszystko jest ok.
Natalia jak lezalam na patologii to akurat dziewczyna miala cesarke tez w 27 tygodniu i polozna kazala jej byc dobrej mysli bo sama urodzila corke w 27 tygodniu i jedyna komplikcja jaka ma jest wada wzroku. Takze uszy do gory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 16:47
weronikabp, Limerikowo, NataliaK, Galanea lubią tę wiadomość
-
Agusia2312 wrote:tzn jak skalibrowałaś ??
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiesforna wrote:Zmierzylam temperaturę dotykowym i rteciowym. Na rteciowym wyszło mi o 0,4 stopnia mniej. Więc w ustawieniach dotykowego zmieniłam żeby odejmowal te 0,4 i teraz pokazuje cały czas identycznie jak rteciowym...
-
Dzięki dziewczyny
właśnie dali mi 1 tabl Szyjka mocno zamknięta więc musimy czekać.
Mam nadzieję ze w miarę szybko pójdzie. Wczoraj chciałam spakować torbę do szpitala ale odlozylam to i poszłam spać a tu dziś taki numer. Mój m w panice wszystko szykuje mam nadzieję ze da radę .
Teraz stwierdziłam ze jednak poród chyba mnie przeraża. Moze jednak ktoras z was chciałaby mnie wyprzedzić?Limerikowo, weronikabp, madamama, evas, MonikaS, Duchess, Galanea, Nalka, Tusia84, ivv, MagdaO, eta, monalisa lubią tę wiadomość
-
Niesforna wrote:Zmierzylam temperaturę dotykowym i rteciowym. Na rteciowym wyszło mi o 0,4 stopnia mniej. Więc w ustawieniach dotykowego zmieniłam żeby odejmowal te 0,4 i teraz pokazuje cały czas identycznie jak rteciowym...
To musze poszukac czy na moim tak idzie zrobic:)[/url]
[/url]
-
Kambel bedzie ok, super ze Mezus torbe Ci pakuje ze spokojna w miare glowa, bo wszystko macie pokupowane do szpitala co potrzeba
ja tam ani mysle Cie wyprzedzac, poniewaz czekam na 1 czerwca na podwojne prezenty hi hi hi
a maz na ost meskich plotkach w centrum hand. w trzech kumpli z podstawowkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 16:59
MonikaS lubi tę wiadomość
-
kambel wrote:Dzięki dziewczyny
właśnie dali mi 1 tabl Szyjka mocno zamknięta więc musimy czekać.
Mam nadzieję ze w miarę szybko pójdzie. Wczoraj chciałam spakować torbę do szpitala ale odlozylam to i poszłam spać a tu dziś taki numer. Mój m w panice wszystko szykuje mam nadzieję ze da radę .
Teraz stwierdziłam ze jednak poród chyba mnie przeraża. Moze jednak ktoras z was chciałaby mnie wyprzedzić?Moja córka też urodziła się wcześniej i miała ponad 2 kg - teraz jest wyższa ode mnie i w klasie wszystkich przerasta - kawał baby ;-)A źle się czułaś że dziś wywołują poród ? Byłaś gdzieś wczoraj czy dzisiaj u lekarza \?
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie dzwonili do mnie i mala jest bardzo silna,sama oddycha,nie jest nawet w inkubatorze!!! Ma tylko rurke podlaczona co by kontrolowac wszystkie parametry zyciowe!! Lekarze sa w totalnym szoku,a ja jestem mega szczesliwa,wyslali mi jej zdjecie,taka kruszyneczka malutka,ale twarda jak peeeelen zuch
))
excella, weronikabp, Limerikowo, evas, MonikaS, Mucha, Galanea, Nalka, alexast, maggda, ivv, czekajajaca, nutka, Paula222, MagdaO, AISAK, eta lubią tę wiadomość
-
Brawo zuch dziewczyna ! dziewczynki są silne !!!!
Dziewczyny mam nadzieję, że u mnie organizm nie przygotowuje się do porodu bo dziś znów mam biegunkęEh jakoś dziwnie się czuje niby nic nie boli ale jakoś tak dziwnie
Nie mogę doczekać się jutrzejszej wizyty ale mam ja dopiero o 21:30
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 17:14
NataliaK lubi tę wiadomość
-
Hej czerwcówki. Dawno nie pisałam ale czytam Was codziennie i czasami uśmiecham się do monitora bo tak tu fajnie piszecie.
Mnie zostao 15 dni do terminu.
W czw 15-go miałam ostatnia wizyte u ginekologa, wiec teraz to juz czekam na rozwój syt.
Mojej szyjki praktycznie już nie ma tak sie skróciła, lekarz mówi ze to lada moment. Z reszta wszystko na to wskazuje bo juz drugi dzien twardy brzuch, pojedyńcze skurcze-bolesne i duza ilosc upławów.
Wolałabym jednak wstrzymac sie jeszcze kilka dni bo na koniec dopadło mnie jakies grypsko i leże plackiem.
Kambel trzymam za Ciebie kciuki!!!
NataliaK, weronikabp, evas, Limerikowo, Martynika, Kota, MonikaS, Duchess, Galanea, ivv, AISAK, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też sobie drzemkę ucięłam - rosół wstawiłam i pomyślałam, że zajrzę na forum a tu tyle się dzieje
Kambel trzymam kciuki za to żeby wszystko poszło po myśli lekarzy
Topa trzymam kciuki żebyś jeszcze nie zaczęła rodzićmoże masz taki kiepski dzień...
Natalia ale ucieszyła mnie wiadomość, że mała jest tak silna. Będę i za nią kciuki trzymałaJuż jej rodzice tyle wycierpieli - pora żeby los im się odwrócił
Bankierka jak coś to dawaj znać jak tam się sytuacja rozwija i życzę dużo zdrowia, żebyś nie musiała rodzić będąc w kiepskiej formie - jakoś ciężko sobie wyobrazić czy bym dała radę będąc chorą urodzić - dlatego trzymaj nogi zaciśnięte i najpierw wyzdrowiej
Karolina odzywaj się częściej bo ja to myślałam, że już urodziłaś i się nie chwalisz...
Nutka super, że jeszcze na weselu się pobawiliścieteraz to już tylko porodu czekać i już na następne we trójkę
weronikabp, NataliaK, evas, nutka, Bankierka lubią tę wiadomość
-
Topa- nic nie przeczuwalam ostatnio na wizycie u poloznej wyszło ze od poprzedniego mierzenia macicy wyszedł -1 cm . Więc wysłała mnie na usg i dziś wyszło wszystko . 2 tyg temu przepływy były w normie . Fakt mała miała ostatnio lenia ale ruchy czułam nigdy bym nie przypuszczala ze Z dnia na dzień tak sie moze potoczuc wszystko .
Mój m nie dawno przyjechal dla małej zabrał prawie całą komodw hi hiMonikaS, Mucha, NataliaK, Limerikowo, Galanea, alexast, evas, Tusia84, monalisa lubią tę wiadomość