MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj widzę dzieje się
Kambel trzymam kciuki! Życzę 3 skurczy i zdrowej córci na świecieMała Hania dała radę to o Twoją córcię w ogóle nie trzeba się martwić
Szybkiego i bezbolesnego porodu!
Topa a innych szpitali nie ma, żeby Ci chociaż ktg zrobili?NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Ja też tak robiłam, ale od pewnego czasu zgaga mnie wybudza. Wcześniej nie miałam w dzień, a dzisiaj od rana mnie katuje i nic nie pomaga. Już próbowałam czego się da: Mleko, siemię lniane, sok pomarańczowy, woda z cytryną. I dalej
Topa trzymaj się tam, ale jak coś, to nie zastanawiaj się i śmigaj na IP.Galanea lubi tę wiadomość
-
A mi tylko reni na tę chwilę pomaga. Wieczorem biorę jedną tabletkę i spokój. Nie pomagał ani gastrotus, ani imbir świeży, ani mleko, ani migdały.
O tyle dobrze, że zgaga taka fest trwa od trzech dni, pojawia się tylko jak kładę się spać.
Widział ktoś Sunset?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 21:44
Kulka41, Galanea lubią tę wiadomość
-
No własnie niektóre dziewczynki już się jakiś czas nie pokazują
Nie ma Sunset, Judi, Azi, Duchess.
O Vikus zaczynam się martwić, ona za chwilkę będzie miała termin porodu i jakoś ostatnio się nie odzywa. No chyba, że już tuli swoja Zuzię.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalexast wrote:Mój synuś urządził sobie zabawę pod tytułem "bijmy mamusie w szyjkę" dziewczyny to jest taki ból, aż podskakuję do góry.
mam nadzieję, że u kabmel pójdzie szybko i bez komplikacji -
nick nieaktualnyevas wrote:No własnie niektóre dziewczynki już się jakiś czas nie pokazują
Nie ma Sunset, Judi, Azi, Duchess.
O Vikus zaczynam się martwić, ona za chwilkę będzie miała termin porodu i jakoś ostatnio się nie odzywa. No chyba, że już tuli swoja Zuzię.
Vikus tez ok, zaganiana ale wszystko ok.evas, Duchess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:Duchess ok, ona po prostu tylko czasem pisze
Vikus tez ok, zaganiana ale wszystko ok.Limerikowo, weronikabp, evas, Galanea, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem czy nie pospieszylam sie pisząc ze z Vikus ok, rano pisala do mnie na skypie ale od tamtej pory cisza, a zazwyczaj wieczorem tez pisala, no nic jak tylko cos napisze to dam Wam znać
mam nadzieje, ze po prostu padła zmęczona po całym dniu.
Aktualizacja: napisała ze ok, padła po ciężkim dniu.
Ja tez mówię dobranoc i mam nadzieje ze moje klucia przejdą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 07:10
evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
Kambel powodzonka a moze nawet juz gratulacje:)
Nataliak cieszę się ze ich Córeczka walczy o ich wspólne szczęście.
Bankierka szybkiego wyzdrowionka i planowanego zezwolonka na wyjście bobaska:)
Topa trzymaj dzicko i nie wypuszczaj.
Co do zgagi mi pomaga zjedzenie jabłka!!!
U mnie Cora wczoraj do 24 wariowala a dziś leniuch straszny=/
Ciepło się na dworze zrobiło i juz nóżki mi spuchly.
evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
Sunset odzywała się do mnie w piątek. Teraz cisza, ale to weekend to różnie tam bywa - może sobie odpoczywa od komputera gdzieś na łonie natury
ja też niedawno z takiego późnego spacerku wróciłam - nogi spuchnięte, dłonie to samoale taka piękna pogoda do spacerowania... Piotruś w brzusiu szaleje
a Michaś już prawie śpi - dzisiaj późno bo przez ten spacer
a i kąpiel była długa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 22:52
evas lubi tę wiadomość