MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, ze mamuśki maja niedobór ploteczek:)
Ja pomagam dla M przy remoncie u teściów. Małe malowanko w 9 miesiącu nie zaszkodzi:) przynajmniej nerwicy nie dostaje jak się ruszam, zle mi siedzieć, leżeć aż przykro czasem z tego powodu. Odpoczynek potrzebny ale to uwieranie tak bardzo meczy.
Cieszę się ze ktg dziś udane a maluszki ruchliwe.
Marzy mi się dobra kolacja ale nie wiem na co mam ochotke:[
-
Nalka dzięki bo ja jakoś zapomniałam o tych zielonych świątkach i by było - bez chleba w domu
i picia i wody ehhh
dzięki
czekaj czekaj - coś Ci się pomyliło
bo 8 czerwca są a nie jutro
słuchajcie tego - zmobilizowałam męża żeby ściągnął mi tą nieszczęsną gondolę z szafy, ściągnął i co? a tam walizki nie ma. Zaglądam do szafy a ona na samym widoku - nie wiem jak ja ją wcześniej szukałamot i chyba tyle z dzisiejszego pakowania - mam pustą walizkę - postęp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 17:57
Nalka, evas lubią tę wiadomość
-
Tak Monika zapisaly mi sie jakies pojedyncze skurcze, ale najwaz byly dla nas ruchy Malej
polozna smiala sie ze "my to bardzo lubimy ktg", a ja stwierdzilam, ze my wlasne nie ale mala raczej tak bardzo lubi nas chyba oszukiwac na siwe włosy ;--)))
ktg z dzis 1 cz slabe ruchy(lezenie na plecach)
i 2 cz na boku juz ok :--)))))
weronikabp, Tusia84, evas lubią tę wiadomość
-
MonikaS na pewno? Bo mi tu mąż sms'y z pracy wypisuje, że tak ludzie gadają. Jestem tak leniwa, że nawet informacji nie sprawdziłam.
OGŁOSZENIE:
MonikaS ma rację. Można siedzieć tyłkiem w domku. Alarm odwołany, powtarzam: alarm odwołany. Zielone Świątki są 8 czerwca. Za zamieszanie odpowiedzialny jest mąż Nalki. Postępowanie karne w toku.
Reszta ogłoszeń bez zmian. Dziękuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 18:04
MonikaS, evas, MagdaO, alexast, Tusia84, Galanea, Modelka lubią tę wiadomość
-
hehe dobra ta Wasza córcia
widocznie sobie pochrapywała jak leżałaś na plecach
a na bok się obróciłaś i już jej nie pasowało
u mnie inna dzisiaj położna ktg robiła i tak jakoś ładnie mi podłączyła, że nie musiałam niczego sama trzymać i uciskaćładnie było serduszko słychać
i od razu zapisy lepsze
Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
Nalka wrote:MonikaS na pewno? Bo mi tu mąż sms'y z pracy wypisuje, że tak ludzie gadają. Jestem tak leniwa, że nawet informacji nie sprawdziłam.
sprawdziłam w kalendarzu o tym:
http://www.kalendarzswiat.pl/kalendarz/2014
ale może nie było mi nic pisać - jakieś poruszenie by było na forumhihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 18:03
evas lubi tę wiadomość
-
Nalka wrote:Dobra, to coś napiszę, żeby miały co nadrabiać babska jedne.
Ogłoszenia:
1. Dzisiaj o 21:20 na TVP1 leci komedia "Jak urodzić i nie zwariować"
2. Jutro tj. 18 maja są "Zielone Świątki", w związku z tym wszystkie duże sklepy są pozamykane, uprasza się o wcześniejsze dokonanie zakupu produktów niezbędnych do domu.
Dzięki Nalka, w takim razie lecimy na zakupy. -
Tusia Ty Chudzinko widze ze masz taki sam pojemny spust na pierozki jak ja
a dzis maz patrzal juz za twarogiem w tesco, zanim jeszcze Twoje smaczne pierogowe zdjecie ujrzalam , raz na tydz/2 tyg pierozki musza byc, mniam mniam ;--))
a propos tej komedii o rodzeniu to widzialam ja w 2012r w maju, tam jest taki troche nieprzyjemny watek o strcie,jak mloda wpadla i nie chciala Baby a potem stracila i rozpaczala
no ale ogolnie jak ktos niewrazliwy juz na tym etepaie co my zaawansowanym to nie ma co do glowy brac po prostu i sa inne smieszne watki tam np pracujaca do konca - Cameron Diaz czy kobitka z blizniakami jak za przeproszeniem pryknie na porodowce i dzieciaki juz sa na swiecie i rodzi w full makijazu, fryzurze etc ;--)))Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Nalka wrote:MonikaS na pewno? Bo mi tu mąż sms'y z pracy wypisuje, że tak ludzie gadają. Jestem tak leniwa, że nawet informacji nie sprawdziłam.
OGŁOSZENIE:
MonikaS ma rację. Można siedzieć tyłkiem w domku. Alarm odwołany, powtarzam: alarm odwołany. Zielone Świątki są 8 czerwca. Za zamieszanie odpowiedzialny jest mąż Nalki. Postępowanie karne w toku.
Reszta ogłoszeń bez zmian. Dziękuję.MonikaS, Nalka lubią tę wiadomość
-
Haha ciekawe co z dziewczynami, które przeczytają mój wpis o 21 i przez moment przeżyją chwilę grozy. A to wam emocje w ciąży zgotowałam.
tzn. w sumie to mój mąż. Też o mało po jedzenie do biedronki nie gnałam.
Evas, ruch jest dobry.Najwyżej dasz mu buziaka.
MonikaS wpisujesz [ b ] tutaj słowa, które mają być pogrubione [ / b ]Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 18:13
MonikaS, evas lubią tę wiadomość
-
Nalka to już pewnie reszty czytać nie będą tylko buty na nogi i pogonią do sklepów hehehehehe
dziękimyślałam, że mam jakąś przeglądarkę nie teges, że u mnie nie ma edytora czcionki
coś przycichło na forum naszym - może już część pobiegła....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 18:17
Nalka, evas lubią tę wiadomość
-
He he he dobry alarm
Przeczytałam wpis Nalki i krzyczę do męża jutro są zielone świątki i sklepy zamknięte a mi magnezu braknie- zapylaj do apteki
Ten juz prawie gotowy do wyjścia ( nie chciało mu się jechać bo do apteki mamy 10 km) a ja do niego alarm odwołany - możesz jutro jechać
Ale się uśmiałamNalka, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
topa42 wrote:He he he dobry alarm
Przeczytałam wpis Nalki i krzyczę do męża jutro są zielone świątki i sklepy zamknięte a mi magnezu braknie- zapylaj do apteki
Ten juz prawie gotowy do wyjścia ( nie chciało mu się jechać bo do apteki mamy 10 km) a ja do niego alarm odwołany - możesz jutro jechać
Ale się uśmiałamevas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha Nalka ja też przez moment zamarłam tylko nie wiem czemu bo ja ogólnie wszystko praktycznie mam i w niedzielę zakupów staram się nigdy nie robić
a jednak zatrzymałaś na chwilę akcję serca- człowiekowi zaraz się wydaję, że czegoś nie ma i że koniecznie musi udać się na zakupy jak sklepy pozamykane
Nalka lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie mam pytanie.. na początku ciąży urosły mi piersi! haha zapewne jak każdej z Was.. później w czasie trwania ciąży miałam takie momenty, że bolały mnie, później to mijało i wracało.. a dzisiaj przed chwilą biorąc prysznic zauważyłam że moje piersi są strasznie ciężkie.. nabrzmiałe jakby jeszcze większe niż były..
Czy Wy też tak macie???