MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane
Ja dzisiaj zrobiłam sobie dzień lenia
Do południa siedziałam z maseczką na twarzy przy kubku gorącej mięty
Później doszłam do wniosku, że nie pojadłam wczoraj pierogów z truskawkami, a że w lodówce były jeszcze truskawki to...
Właśnie zjadłam chyba z 12 pierożków z truskawkami i śmietaną z cukrem, a wcześniej jadłam z dziećmi ruskie.. wiecie co jest w tym wszystkim najgorsze.. że ja mam ochotę zjeść jeszczeNataliaK, MonikaS, weronikabp, Agusia2312, Limerikowo, madamama, evas, Mucha, Nalka, Paulina1986, monalisa, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Weronika zeszła bez problemu bo to maseczka peel off
Hehe zdjęłam ją przed zabraniem się za pierogi więc nie była na mej twarzy aż tak długo
Muszę jeszcze sernik zrobić na jutro.. a mąż jak wróci mam nadzieję ogranie trochę.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Pozazdrościc pogody tym dziewczyną które maja słoneczko:) U nas cały dzien pada, niekiedy dosłownie leje..
Tusia same słodkości tu wysyłasz:)
Limerkowo dobrze ze masz dobre wiesci z ktg:)Limerikowo, weronikabp, Tusia84 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
A u nas w sypialni w końcu stanęło łóżeczko
Położyłam się na chwilkę i tak się jemu przyglądałam i rozmyślałam, że nawet nie wiem kiedy zasnęłam. Ale chyba potrzebny mi był taki odpoczynek, zwłaszcza że dziś deszczowy dzień i nie chce się z domu wychodzić.
Jeśli chodzi o listę, to jak nie ma innych chętnych to mogę poprowadzić. Tylko Martynika musisz mi powiedzieć co i jak, ale to już na priv.weronikabp, Mucha, Tusia84, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
Pierożki mmmm musiały być przepyszne.
Ja dzisiaj robiłam risotto z krewetkami i lubczykiem, oj aż mi się uszły trzęsły.
Kurczę dziewczyny mam spadek mobilizacji. Cały dzień siedzę i męczę się z tą podyplomówką, jeszcze wstęp i zakończenie + może dopiszę coś tam jeszcze, ale dzisiaj padam na twarz już. Siedzę sobie śmierdząca, cały dzień w piżamie. Wstyd normalnie. A mąż już praktycznie skończył swoją pracę podyplomową, no jak to się stało, że znalazł w sobie więcej silnej woli ode mnie?buuu czuję się pokonana.
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Nalka, bo dzisiaj taki śpiący dzień jest. Jutro na pewno znajdziesz w sobie więcej energii do pracy
Ja też dziś rozmamłana chodzę, dopiero teraz umyłam włosy. Ale czeka mnie jeszcze jedno wyjście do paczkomatu, bo mi zrobią zwrot przesyłki jak nie odbiorę do 19-tej.
Mieliśmy też przywieźć wózek ode mnie ze sklepu, ale oczywiście w ten deszcz się nie dało, a może teraz jak wyszło w końcu słoneczko to podjedziemy, tylko nie wiem czy mojemu S. będzie się chciało. -
a ja ledwo oczy zmrużyłam i synek wstał ehhh a już tak fajnie było
mąż ciągnie mnie na noc muzeów a ja dzisiaj jakaś taka nie na siłach, ale chyba pojedziemy - zawsze lepsze to niż siedzieć na tyłku
dobrze na sen zrobi
choć mi już niczego oprócz łóżka i poduszki nie potrzeba
zaraz pomęczę go żeby wózek ściągnął z szafytam walizka jest to chociaż parę rzeczy spakuję
bo już naprawdę najwyższa pora
evas lubi tę wiadomość
-
Jakoś ostatnio Karoliny nie widziałam.
Karola odezwij się.
Judi, Fler, Mati, Azi, Margotka - zgłaszać się
Duchess, Evelineq - wiem, że do nas zaglądacie, napiszcie coś
A tak w ogóle, to jakaś cisza dzisiaj na naszym wątku. Hop, hop szukam wszystkichTusia84, MonikaS, weronikabp lubią tę wiadomość
-
hehe ja już sobie myślę, że te nasze kobiety celowo to robią.. jak nie mogę być na bieżąco to trzaskają po 10 stron w kilka godzin
a jak ja w miarę regularnie zaglądam to mało kto jest i mało co pisze
evas, Limerikowo, weronikabp, ivv lubią tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:hehe ja już sobie myślę, że te nasze kobiety celowo to robią.. jak nie mogę być na bieżąco to trzaskają po 10 stron w kilka godzin
a jak ja w miarę regularnie zaglądam to mało kto jest i mało co pisze
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
ja wlasnie zjadlam makaron z lososiem w sosie smietanowo-koperkowym i na deser dzisiaj truskawkowo ze smietana i cukrem
a tak to troche z mezem siedze, musze sie nim nacieszyc!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 17:32
evas, weronikabp, Limerikowo, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Mucha wrote:
ja wlasnie zjadlam makaron z lososiem w sosie smietanowo-koperkowym i na deser dzisiaj truskawkowo ze smietana i cukrem
a tak to troche z mezem siedze, musze sie nim nacieszyc!
A ja zjadłam pół czekolady na raz i mnie mdli. I to jest kara za łakomstwo -
Dobra, to coś napiszę, żeby miały co nadrabiać babska jedne.
Ogłoszenia:
1. Dzisiaj o 21:20 na TVP1 leci komedia "Jak urodzić i nie zwariować"
2. Jutro tj. 18 maja są "Zielone Świątki", w związku z tym wszystkie duże sklepy są pozamykane, uprasza się o wcześniejsze dokonanie zakupu produktów niezbędnych do domu.
Proszę nie biec do sklepu tylko przeczytać najpierw kolejną stronę wpisów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 18:16
MonikaS, weronikabp, evas, Tusia84, Galanea lubią tę wiadomość