MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, bo liczą się tygodnie zakończone. Czyli jestem w 37 tygodniu ciąży, ale skończone mam 36 więc w 36 zakończonym by się moja córeczka urodziła. Co się nie stanie, bo jutro mam 37 pełnych.
Vikus, Weronika trzymam za Was kciuki.
Przejadłam się truskawkami i chce mi się wymiotować, eh to łakomstwo.
Galanea, vikus001, Agusia2312, monalisa lubią tę wiadomość
-
Evelineq wrote:Coś mnie brzuch rozbolał dość silnie , głównie po lewej stronie ale promieniuje też i różnie, nasila się jak się ruszam i chodzę, jak siedzę to przechodzi, co to może być? ;/
hmm wiesz co ja też ostatnio tak miałam bolało mnie po lewej stronie i nie mogłam chodzić aż ciągnęłam nogę ból promieniował w dole brzucha jak na miesiączkę ale po odpoczynku przeszło.. nie wiem co to było -
Tusia84 wrote:hmm wiesz co ja też ostatnio tak miałam bolało mnie po lewej stronie i nie mogłam chodzić aż ciągnęłam nogę ból promieniował w dole brzucha jak na miesiączkę ale po odpoczynku przeszło.. nie wiem co to było
Możliwe, że dziecko już nisko uciska. Przynajmniej u mnie jest taka diagnoza, bo mnie boli tylko przy ruchu. -
Tusia84 wrote:hmm wiesz co ja też ostatnio tak miałam bolało mnie po lewej stronie i nie mogłam chodzić aż ciągnęłam nogę ból promieniował w dole brzucha jak na miesiączkę ale po odpoczynku przeszło.. nie wiem co to było
No właśnie chwilę poleżałam i też jakby lepiej, ehhh te ciążowe dolegliwości, a człowiek się martwiJeszcze moja teściowa zadzwoniła i mnie opierdzieliła że cokolwiek robię w domu a nie leże plackiem... ja piernicze oszaleć idzie, ciąża donoszona, rodzić już chce a ta mi cuduje z leżeniem, jak można w taki ukrop sie jeszcze położyć i leżeć ... pfffffffff
Agusia2312, Limerikowo, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiadomo ze operuje sie skonczonymi tyg dlatego napisałam ze zaczynam 37, co oznacza skończony 36. Niech sie dzieje wola nieba. Musi byc dobrze.
Vikus. - cały czas myśle teraz o Tobie i Zuzi. Walczcie dzielnie dziewczynyevas, vikus001, Duchess, Tusia84, monalisa lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Wiadomo ze operuje sie skonczonymi tyg dlatego napisałam ze zaczynam 37, co oznacza skończony 36. Niech sie dzieje wola nieba. Musi byc dobrze.
Vikus. - cały czas myśle teraz o Tobie i Zuzi. Walczcie dzielnie dziewczyny
I na pewno będzie dobrze! Lekarze wiedzą co robiąBuziaki dla Was i informuj na bieżąco w miarę możliwości, jaka będzie decyzja.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronikabp wrote:Wiadomo ze operuje sie skonczonymi tyg dlatego napisałam ze zaczynam 37, co oznacza skończony 36. Niech sie dzieje wola nieba. Musi byc dobrze.
Vikus. - cały czas myśle teraz o Tobie i Zuzi. Walczcie dzielnie dziewczyny
Jesli sa jakies zaburzenia ze strony neurologicznej u matki to wybaczcie, ale zadne nadcisnienia,niedocisnienia,gestozy,nie sa gorsze od tego. To sprawa mozgu i nie ma wazniejszych przeslanek, poza tym 36 tydzien to dziecko w pelni uksztaltowane,a juz rozpoczety 37 tydzien to juz w ogole
Vikus kciuki)))
weronikabp, Duchess, evas, Tusia84, monalisa lubią tę wiadomość
-
ps staniki z biedronki super i nawet poprawili mi samopoczucie bo maja zanizona numeracje i ichyba pierwszy raz w zyciu kupilam C a nie B
tylko na noce przesypiane w staniku i wkladkach laktacyjnych to jednak warto miec jeden bez fiszbin.alexast, Galanea, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Martynika nie widać tych kg taki zgrabniutki brzuszek masz:) mój taki nie jest obiecuje ze w weekend porobie foty i wstawie:) to same ocenicie, ciekawe ile mam teraz na plusie aż szok
hehe
Vikus trzymam kciuku za was:)
Weronika jak tylko będziesz coś wiedzieć to napisz:)
Była dziś u mnie położna i stwierdziła ze te mogę rozstępy nie są dużeno nie a dla mnie są mega
heh będę myśleć tak jak ona
weronikabp, evas lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
alexast wrote:mam nadzieję, że ja nie będę musiała czekać do terminu porodu, bo chyba zwariuje. do 22 czerwca został jeszcze miesiąc.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Duchess wrote:ps staniki z biedronki super i nawet poprawili mi samopoczucie bo maja zanizona numeracje i ichyba pierwszy raz w zyciu kupilam C a nie B
tylko na noce przesypiane w staniku i wkladkach laktacyjnych to jednak warto miec jeden bez fiszbin.
pozaniżane? ja miałam wrażenie, że pozawyżane
chciałam wam Fotkę wrzucić, ale nie - jednak nie wyglądam dziś odpowiednio hihi jutro będę na wizytę się wybierać to zrobię zdjęcie i Wam pokażę jaki ja mam brzuchol - ogromnyale to druga ciąża to pewnie temu
-
MonikaS wrote:pozaniżane? ja miałam wrażenie, że pozawyżane
chciałam wam Fotkę wrzucić, ale nie - jednak nie wyglądam dziś odpowiednio hihi jutro będę na wizytę się wybierać to zrobię zdjęcie i Wam pokażę jaki ja mam brzuchol - ogromnyale to druga ciąża to pewnie temu
-
Vikus trzymam mocno kciuki
Paula nie martw się u Ciebie też w końcu ruszy
Weronika - trzymaj się tam - dawaj znać co lekarz postanowił
Martynika wyglądasz supermój brzuch większy pomimo mniejszej zawartości - chyba mniejszej - jutro się dowiem
No dziewczynki - zaczyna się na dobrejeszcze troszeczkę i wszystkie będziemy latały z wózkami
weronikabp, Paula222, Limerikowo, evas, Agusia2312, ivv lubią tę wiadomość
-
Duchess - to będziemy razem kibicować do końca czerwca
w tym i w następnym tyg nie mogę rodzić bo robimy urodziny męża na 2 raty, ale od 2 czerwca może mały wychodzić. Jestem ciekawa co mi powiedzą w następnym tygodniu jak będę dzwoniła do szpitala.
Duchess lubi tę wiadomość