MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedź kochana, może znieczulenie ci dadzą, albo chociaż tego gazu się nawdychasz. Będą też dziecko monitorować jak reaguje na skurcze.
Powodzenia i czekamy na dobre wieści. Chyba żadna nie odejdzie teraz od komputera
Myślimy, wspieramy i trzymamy kciuki
Galanea, NataliaK, eta, vikus001, ivv, monalisa lubią tę wiadomość
-
Vikus, zaciskam kciuki, dasz radę, dziewczyno
!
Ja miałam dziś mierzenie i ważenie i tak oto melduję się ze 106cm w pasie i 78,9kg, co daje +18,9kg
A dwa dni przed wywoływaniem (37+5) wyglądamy tak:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 17:42
maggda, Tusia84, Galanea, AISAK, kambel, eta, alexast, Nalka, azi, Niesforna, Mucha, vikus001, evas, Agusia2312, MagdaO, Limerikowo, ivv, monalisa, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajgorsze jest to ze czlowiek i tak niewiele moze zdzialac zeby cokolwiek ZDZIALACTusia84 wrote:hehe ja też zazdroszczę chociaż jeszcze nie powinnam ale za 2 tyg to już będę mocnoo zazdrościła bo będę wiedziała, że mogę rodzić spokojnie donoszone dziecko

jak dla mnie to dzidziak sam sobie wybiera czas, a czlowiek glupi mysli ze jak polata jak malpa z jednego pietra (moj dzisiejszy przypadek
)na drugie w kuckach myjac podloge to cos sie zacznie dziac hehehhe
samej mi sie z siebie chce smiac,ale nic innego mi nie zostalo
Tusia84, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NataliaK wrote:Najgorsze jest to ze czlowiek i tak niewiele moze zdzialac zeby cokolwiek ZDZIALAC
jak dla mnie to dzidziak sam sobie wybiera czas, a czlowiek glupi mysli ze jak polata jak malpa z jednego pietra (moj dzisiejszy przypadek
)na drugie w kuckach myjac podloge to cos sie zacznie dziac hehehhe
samej mi sie z siebie chce smiac,ale nic innego mi nie zostalo 
hehe ja właśnie wzięłam kartę ciąży z Hanią i w 36tyg moja szyjka miała 22mm następna wizyta była wyznaczona na 08.05.2008 ale ja już tej wizyty nie doczekałam bo 2 czy 3 dni przed nią trafiłam do szpitala z napinaniem bolesnym, a wiedziałam, ze mam mieć cc więc pojechałam sprawdzić i już mnie zostawili bo rozwarcie było no ok 2 palce.. Teraz moja szyjka miała 18mm i ciekawe ile pochodzę
NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana to nie jest wcześnie, w niedziele zaczynam 37 tc, więc luz. Oczywiście najlepiej gdyby jeszcze tydzień zaczekali. Nie wiem co powie neurolog czy CC czy naturalny, a w międzyczasie mocno skrocila mi sie szyja więc mała i tak sie szykuje.Tusia84 wrote:Kochana ale to przez ten błędnik chcą wywołać tak wcześnie poród???
evas, monalisa lubią tę wiadomość
-
Vikus- trzymam kciuki za szybki poród
w końcu Kaja doczeka sie towarzystwa : )
Martynika- ślicznie wygladasz
Tak was podczytuje i powiem wam ze takie apetyty mi robicie ze ho ho
korzystajcie teraz kiedy możecie sobie pozwolić
ja jeszcze żyje na szpitalnym jedzeniu które jest takie samo dla wszystkich i przebieram bo boję sie ze cos zaszkodzi 
I niestety Kaji wyszła zoltaczka więc musieliśmy zostać jeszcze w szpitalu niby do jutra ale któż to wie.
Powodzenia mamusie
alexast, Martynika, Galanea, Nalka, weronikabp, eta, vikus001, evas, Limerikowo, maggda, nutka lubią tę wiadomość
-
No lekarze wiedzą co robią wiadomo rozpoczęty 37 tydzień to już nie jest wcześnie ale najczęściej jeśli to możliwe starają się przetrzymać do skończonego 37tyg. Widocznie tak będzie najlepiej... oj napięcie rośnie.. już tyle mamusiek przytuli swoje dzieciaczkiweronikabp wrote:Kochana to nie jest wcześnie, w niedziele zaczynam 37 tc, więc luz. Oczywiście najlepiej gdyby jeszcze tydzień zaczekali. Nie wiem co powie neurolog czy CC czy naturalny, a w międzyczasie mocno skrocila mi sie szyja więc mała i tak sie szykuje.
evas lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH