MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedź kochana, może znieczulenie ci dadzą, albo chociaż tego gazu się nawdychasz. Będą też dziecko monitorować jak reaguje na skurcze.
Powodzenia i czekamy na dobre wieści. Chyba żadna nie odejdzie teraz od komputera
Myślimy, wspieramy i trzymamy kciukiGalanea, NataliaK, eta, vikus001, ivv, monalisa lubią tę wiadomość
-
Vikus, zaciskam kciuki, dasz radę, dziewczyno
!
Ja miałam dziś mierzenie i ważenie i tak oto melduję się ze 106cm w pasie i 78,9kg, co daje +18,9kg
A dwa dni przed wywoływaniem (37+5) wyglądamy tak:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 17:42
maggda, Tusia84, Galanea, AISAK, kambel, eta, alexast, Nalka, azi, Niesforna, Mucha, vikus001, evas, Agusia2312, MagdaO, Limerikowo, ivv, monalisa, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:hehe ja też zazdroszczę chociaż jeszcze nie powinnam ale za 2 tyg to już będę mocnoo zazdrościła bo będę wiedziała, że mogę rodzić spokojnie donoszone dziecko
jak dla mnie to dzidziak sam sobie wybiera czas, a czlowiek glupi mysli ze jak polata jak malpa z jednego pietra (moj dzisiejszy przypadek
)na drugie w kuckach myjac podloge to cos sie zacznie dziac hehehhe
samej mi sie z siebie chce smiac,ale nic innego mi nie zostalo
Tusia84, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NataliaK wrote:Najgorsze jest to ze czlowiek i tak niewiele moze zdzialac zeby cokolwiek ZDZIALAC
jak dla mnie to dzidziak sam sobie wybiera czas, a czlowiek glupi mysli ze jak polata jak malpa z jednego pietra (moj dzisiejszy przypadek
)na drugie w kuckach myjac podloge to cos sie zacznie dziac hehehhe
samej mi sie z siebie chce smiac,ale nic innego mi nie zostalo
hehe ja właśnie wzięłam kartę ciąży z Hanią i w 36tyg moja szyjka miała 22mm następna wizyta była wyznaczona na 08.05.2008 ale ja już tej wizyty nie doczekałam bo 2 czy 3 dni przed nią trafiłam do szpitala z napinaniem bolesnym, a wiedziałam, ze mam mieć cc więc pojechałam sprawdzić i już mnie zostawili bo rozwarcie było no ok 2 palce.. Teraz moja szyjka miała 18mm i ciekawe ile pochodzęNataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:Kochana ale to przez ten błędnik chcą wywołać tak wcześnie poród???
evas, monalisa lubią tę wiadomość
-
Vikus- trzymam kciuki za szybki poród
w końcu Kaja doczeka sie towarzystwa : )
Martynika- ślicznie wygladasz
Tak was podczytuje i powiem wam ze takie apetyty mi robicie ze ho hokorzystajcie teraz kiedy możecie sobie pozwolić
ja jeszcze żyje na szpitalnym jedzeniu które jest takie samo dla wszystkich i przebieram bo boję sie ze cos zaszkodzi
I niestety Kaji wyszła zoltaczka więc musieliśmy zostać jeszcze w szpitalu niby do jutra ale któż to wie.
Powodzenia mamusiealexast, Martynika, Galanea, Nalka, weronikabp, eta, vikus001, evas, Limerikowo, maggda, nutka lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Kochana to nie jest wcześnie, w niedziele zaczynam 37 tc, więc luz. Oczywiście najlepiej gdyby jeszcze tydzień zaczekali. Nie wiem co powie neurolog czy CC czy naturalny, a w międzyczasie mocno skrocila mi sie szyja więc mała i tak sie szykuje.
evas lubi tę wiadomość