MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalka wrote:Alexast zrób bez "*" wtedy wyjdzie Ci pogrubienie.
widząc wasze zdjęcia to wątpię, żeby któraś z was naprawdę miała obwód 90.
Vikus no weź się odezwij.
Dzięki za radę - mi 80D jest za małe, więc potrzebuje większy. Niestety do szczupłych to ja nie należę
Ale obiecałam sobie, że po porodzie biorę się za siebie. Chce wyglądać tak, jak wyglądałam zanim zaczęłam brać hormony i starać się o dziecko
o tak:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 16:01
excella, evas, maggda, Agusia2312, Galanea, vikus001, Nalka, ivv, eta, NataliaK, Niesforna, Limerikowo, nutka lubią tę wiadomość
-
Ivv śliczna pościel
powiedz mi masz już ją w domu?Jaka jest w dotyku? Prawdziwa bawełna?? Bo ta co kupiłam w komplecie na allegro z moskitiera itp pisze że bawełna ale koło bawełny wg mnie nie leżało..;/ Gniecie sie paskudnie i ciezko wyprasować.. Wygląda jak płótno a nie bawełna.. !!
ivv lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Ależ się wkurzyłam, aż muszę to Wam napisać!
Odebrałam właśnie wyniki porannego badania krwi - genialne, lepszych to od początku ciąży nie miałam. I wyniki badania moczu - tragiczne, gorszych od początku ciąży nie miałam!
I tak przeanalizowałam wszystko i stwierdziłam, że to po prostu nie może być prawda! W sobotę robię powtórkę badań (bo mi ginek już napisał w komentarzu, że koniecznie na wizytę, bo kiepskie wyniki) i MUSZĄ wyjść dobre!
A jak się tak dziś zastanowię, jak ja rano tę próbkę pobierałam, to się w sumie nie dziwię, mogły wyjść okropne. Po pierwsze otarłam sobie za przeproszeniem tyłek (stąd pewnie czerwone krwinki), po drugie zapomniałam, że to ze środkowego strumienia trzeba, po trzecie wczoraj robiłam masaż krocza z użyciem oliwki (pewnie też wyszła w badaniu), a po czwarte pojemnik był do d... (większość mi się rozlała) i naprawdę pamiętam, że jak rano pobierałam, to był przejrzysty, a dowiozłam do laboratorium taki... no mało przejrzysty.
Sorry za te bardzo szczegółowe wynurzenia, ale no po prostu nie mogłam! Wkurzona jestem na siebie, do soboty wlewam w siebie litry wody, a w sobotę pobiorę próbkę prawidłowo - z podmyciem się, ze środkowego strumienia itp.
No po prostu nie pozwolę, żeby jakieś debilne wyniki badań moczu zrujnowały moją szansę na Dom Narodzin!!!!!!!!!!!!!Limerikowo lubi tę wiadomość
-
alexast wrote:Dzięki za radę - mi 80D jest za małe, więc potrzebuje większy. Niestety do szczupłych to ja nie należę
Ale obiecałam sobie, że po porodzie biorę się za siebie. Chce wyglądać tak, jak wyglądałam zanim zaczęłam brać hormony i starać się o dziecko
o tak:
PopieramTeż mam takie zdjęcia rozbierane, na które często patrzę i mówię sobie "do tego masz wrócić!" Nie mówiąc o tym, że ta cała śliczna bielizna leży w szufladzie i zamierzam ją niedługo założyć!
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Modelka, ja raz dostałam taki pojemniczek mini mini, że nie mogłam do niego trafić. Przystawiłam go blisko, dotykając niechcący do ciała i od razu wyszedł mi osad w moczu. Więc faktycznie może źle pobrana próbka.
Alexast - coś się zdjęcia nie wyświetlają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 15:56
Modelka lubi tę wiadomość
-
Agusia2312 wrote:Ivv śliczna pościel
powiedz mi masz już ją w domu?Jaka jest w dotyku? Prawdziwa bawełna?? Bo ta co kupiłam w komplecie na allegro z moskitiera itp pisze że bawełna ale koło bawełny wg mnie nie leżało..;/ Gniecie sie paskudnie i ciezko wyprasować.. Wygląda jak płótno a nie bawełna.. !!
Też mi się bardzo podobaw sam raz dla mojej Hani, która jak ta sówka nie śpi w nocy
Agusia2312, ivv lubią tę wiadomość
-
Oh emocje dziewczynki.... 3 mam &&. Czekam na info.
Ja kupiłam stanik w lidlu niestety tylko biały był w moim rozmiarze i naprawdę super. W biedronce też tylko białe, a chciałabym inny... U was też tylko białe?
lovele zakupiłam, płatki kosmetyczne w biedzie a i sobie baleriny bardzo fajne takie siateczkowe i miękkie jak masełko.
W lidlu zakupiłam też pas wyszczuplający, oddychający w kolorze skory. Zobaczymy czy się przyda po ciazy- jak nie to zima będę gnaty grzala:)
ja jutro ktg na 11 ciekawe co wyjdzie.
Mojej Hani upał nie służy spiocha smacznie:) -
Alexast, piękne zdjęcia i fajnie mieć taka motywację, ja też się biorę za siebie po porodzie, niestety ja się motywuje tym, że nie mam jeszcze takich zdjęć w bieliźnie, a bardzo bym chciała mieć
więc nie ma innej opcji jak ostro się zabrać za siebie po porodzie, mamy to szczęście że całe lato i jesień przed nami, bo w zimie to kiepsko
przynajmniej ja w zimie raczej na siebie nabieram ...
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
AISAK wrote:Oj widać widać... Dużo widac:) sam sieks:) top model normalnie:)
hahaha taaa top model dla ubogich
no ja już takich zdjęć sobie nie zrobię, bo mi się straszne rozstępy zrobiły na brzuchu, ale chcę, żeby Olek mógł powiedzieć, że ma zgrabną mamę. To dla niego chcę schudnąć, żeby był ze mnie tak dumny jak ja z mojej mamy
-
O matko, Alexast, jaka laska!!!!!!! WOW!
Mnie już aż korci, żeby zacząć ćwiczyć i wrócić do dawnego wygląduA swoją drogą, ile przytyłyście od początku ciąży? Ja mam 13kg na plusie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 16:28
evas lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja juz po. Skala na ktg skonczyla sie daaawno daaawno zaczelam miec jakies skrzepy krwi takiej bardzo ciemnej rozwarcie 2,5 wiec malutko:( wrocilam do domu mialam wziasc paracetamol dwie tabl i po godzinie jak nie przejdzie polozna kaze przyjechac... Bole sie nasilaja i nie sadze zeby mi to przeszlo... Ale dobrze ze chca trzymac mnie jak najdluzej w domu bo wszedzie dobrze ale w domu najlepiej...
Galanea, evas, alexast, Nalka, ivv, Evelineq, eta, Tusia84, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Tak tak, laska to ze mnie była. Teraz inaczej wyglądam i to nie tylko przez ciążę. Strasznie puchłam (tyłam w oczach) przez hormony, które brałam. A brałam dużo i różne. Mam dużo do zrzucenia. Niestety też będę musiała czekać, aż się blizna po CC zagoi, ale wola i chęć są
Teraz wyglądam tak:
przepraszam za jakość, zdjęcie zrobiono tel. no i byłam mega niezadowolona ze swojego wyglądu co widać po mojej minievikus001, Nalka, Galanea, maggda, Evelineq, eta, MagdaO, Tusia84, Martynika, excella, NataliaK, Limerikowo, nutka lubią tę wiadomość
-
Alexast przede wszystkim na pierwszych fotkach (przepięknych swoja drogą, cud miód po prostu) masz zrobioną porządną sesję, z makijażem, fryzurą i odpowiednim naświetleniem. Więc nawet jakbys była chuda jak patyk na zdjęciu samoróbce to i tak ono "gorzej" wypadnie niż te profesjonalne. Troszkę przybyło to prawda, ale dużo też daje ciąża. A tak w ogóle to się uśmiechnij.;> Na pewno wrócisz do formy z przed ciąży i brania hormonów.
Założymy watek: racjonalne odchudzanie po ciąży i będziemy szczupleć razem.
Galanea ja utyłam 8 kg. Ale jem, jem i jeszcze raz jem. Mam nadzieję, że już mi waga podskoczyła.
Vikus niedługo będzie po wszystkim. Potem będziesz nas pocieszać tak samo, jak to my będziemy się wić z bólu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 16:52
vikus001, Galanea, alexast, Limerikowo, nutka lubią tę wiadomość