MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
bo ja nie bylam w szpitalu tylko u mojej gin a to dwie rozne strony dlatego mnie wyslala do domu.... w sumie ja tam sie ciesze...wole w chacie chodzic po scianach niz publicznie;) zaraz pojde sobie lewatywe zrobie hahaha fajnie jest jak skurcz idzie sobie precz ale niestety juz teraz je mam co 3,6 min
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Agusia2312 wrote:Ivv śliczna pościel
powiedz mi masz już ją w domu?Jaka jest w dotyku? Prawdziwa bawełna?? Bo ta co kupiłam w komplecie na allegro z moskitiera itp pisze że bawełna ale koło bawełny wg mnie nie leżało..;/ Gniecie sie paskudnie i ciezko wyprasować.. Wygląda jak płótno a nie bawełna.. !!
Jeszcze nie, ale mam z tej firmy dwa inne komplety i są super. Jak przyjdzie to napiszę czy fajna. I oczywiście 100% bawełnyAgusia2312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
vikus myśl tylko o tym że niedługo będziesz tulić swoją córeczkę! wiele z nas Ci zazdrości
na pewno bolą skurcze ale każdy skurcz przybliża się do pięknego finału! 9 miesięcy czekałaś na Zuzinkę a teraz już parę godzin i ją ucałujecie !!alexast, vikus001, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Swoją drogą, to ja też już marzę o tym, żeby w końcu i u mnie zaczęło się już coś dziać. Mam dość!!! Ten trzydniowy maraton po lekarzach dał mi się bardzo we znaki. Do tego dziś jestem sama z Zuzą, a ja nie mam siły, żeby się nią zająć
Co do biedronkowych staników niestety, moje "bimbały" nie mieszczą się w biedronkowej skali, ale zamówiłam sobie dwa na allegro z Alles Mama i w całkiem przyzwoitej cenie (jak na alles). Ale kupiłam sobie tą koralową kiecuszkę, no i Zuzce na dzień dziecka kupiliśmy huśtawkę do ogrodu, rewelacjaNiestety wytrzymałam tylko 30 min na słońcu, więc Zuza jeszcze nie zdążyła się nią nacieszyć
NataliaK, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Juz ona najlepiej wie kiedy pora jechac do szpitala
To taki żarcikJa też jestem zdania, że nie ma co za szybko jechać, zwłaszcza, że lekarka powiedziała, że ma jeszcze czas
Ja z Zuzą do szpitala dojechałam na 15 a o 17.20 urodziłam, a i tak miałam wrażenie, że na porodówce spędziłam wieczność.
NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZazdrosc wylewa mi sie uszami juz
Zaraz zamkne sie w sobie. JA TEZ CHCE NO
Franek-przywoluje Cie do porzadku ..)
Vikus oby juz niewiele zostalo,trzymaj sie dzielnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 17:46
alexast, evas, nutka lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Zazdrosc wylewa mi sie uszami juz
Zaraz zamkne sie w sobie. JA TEZ CHCE NO
Franek-przywoluje Cie do porzadku ..)
Vikus oby juz niewiele zostalo,trzymaj sie dzielnie
hehe ja też zazdroszczę chociaż jeszcze nie powinnam ale za 2 tyg to już będę mocnoo zazdrościła bo będę wiedziała, że mogę rodzić spokojnie donoszone dzieckoLimerikowo lubi tę wiadomość