MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia84 wrote:Martynika WIELKIE GRATULACJE!!! Witamy Artura na świecie
Duży z niego mężczyznaŻyczę szybkiego powrotu do formy no i oczywiście do domku..
Czekamy na zdjęcie synka
No, właśnie już prawie wrzuciłam zdjęcie, ale jakieś wielkie wychodzi
Kurcze, nie mogę wstać z łóżka, bo zaraz w głowie mi się kołuje, a powiedzieli mi, że jak się nie wysikam do 7 to zakładają cewnik.Nie chce go, bo i tak już mnie tam wszystko boli i ciągnie, poproszę, żeby mi dali z czas do śniadania.Jak zjem, to może będzie mi lepiej.
Tymczasem sama też czuje się mało komfortowo, bo nie miałam nawet jak się obmyć i przebrać w czystą koszulę.Limerikowo, Mucha lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:No, właśnie już prawie wrzuciłam zdjęcie, ale jakieś wielkie wychodzi
Kurcze, nie mogę wstać z łóżka, bo zaraz w głowie mi się kołuje, a powiedzieli mi, że jak się nie wysikam do 7 to zakładają cewnik.Nie chce go, bo i tak już mnie tam wszystko boli i ciągnie, poproszę, żeby mi dali z czas do śniadania.Jak zjem, to może będzie mi lepiej.
Tymczasem sama też czuje się mało komfortowo, bo nie miałam nawet jak się obmyć i przebrać w czystą koszulę.
Miałaś długi poród i jednak popękałaś więc nie dziwię się, że możesz być słaba..
U mnie godzinę po porodzie przyszła położna i mówi proszę wstać i może iść Pani pod prysznic.. w szoku byłam!!! też mi się wydawało, że nie dam rady.. ale wiesz co powoli się podnosiłam usiadłam chwilę siedziałam.. później nogi z łóżka spuściłam i też chwilę posiedziałam.. i dopiero jak już przy łóżku wstałam i czułam się pewnie to poszłam i o niebo lepiej się czułam..
Jednak wiesz nic na siłę.. jak masz zemdleć.. to lepiej nie kombinować kochana..Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
Martynko, gratuluję Kochana :* Ucałuj Arturka od forumowych ciotek.
Teraz trzymam kciuki z całych sił za pozytywne wyniki badań i żebyście mogli szybciutko cieszyć się sobą w domku
P.S. Zazdrość mnie zżera (taka pozytywna), taż chce być już poAle skoro Stasiek nie zachciał wyleźć w tym tygodniu, to w weekend też mu zabraniam
Tatuś idzie dzisiaj na kawalerski i ma przykaz dobrze się bawić (co oznacza, tyle, że raczej nie będzie w stanie mnie przetransportować do szpitala). Wiec Staszek, mamusia liczy na prezent w Dzień Matki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 09:54
Martynika, Limerikowo, MonikaS, Modelka, Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
Martynika gratulacje, super ze Artur juz jest z Wami. Dzielna z Ciebie mamusia!!! Teraz wyniki beda ok i szybciutko lecicie do domku. Powolutku sie podniesiesz nie martw sie. Czekamy na zdjecie no i ja czekam jak bedziesz miala czas na dokladniejsza opinie na temat Karowej i tego jak wszystko sie odbylo
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
MArtynika wielkie gratulacje
teraz trzymam kciuki za dobre wyniki Arturka
pierwszy kawaler nam się urodził
Cześć dziewczyny
no i nie obejrzałam meteorówszłam do wc i zapomniałam, później kolejny raz i znowu nie pamiętałam a jak już kolejny raz szłam to już było za widno... oczywiście wtedy sobie przypomniałam
przynajmniej się wyspałampomimo, że taka duchota była w nocy...
To dzisiaj kto chce rodzić? -
nick nieaktualny
-
Martynika gratulacje! Jaki duzy chlopak
Mnie w nocy obudzily skurcze, bolal mnie brzuch i krzyz, przez chwile myslalam, ze to juz porod, ale zasnelam i teraz sie nic nie dzieje wiec to raczej przepowiadajace. Dzisiaj mam baby shower :)dziewczyny mi zorganizowaly, ciekawe jak to wyglada.eta, Limerikowo, Karola:), evas lubią tę wiadomość