X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika gratulacje!
    Witamy Arturka na świecie i trzymam kciuki za szybki powrót do domu! :-)

Martynika, Limerikowo lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • balonik Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monalisa wrote:
    No wiec kochane oglaszam CIAZA DONOSZONA :)

Ale Ci zazdroszczę:) też czekam na ten moment.

x76lklh.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje kolejnego malenstwa!!!! Duzy w porownaniu do mojej drobinki:) kawal chlopa;)

monalisa lubi tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika, ogromne grstulacje!! Witamy cudownego Arturka na świecie :) :)

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika WIELKIE GRATULACJE!!! Witamy Artura na świecie <3
    Duży z niego mężczyzna :) Życzę szybkiego powrotu do formy no i oczywiście do domku..

Czekamy na zdjęcie synka :)

ggfxf7q.png
  • Judi2014 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika gratulacje:-) Fajnie ze w te upały nie musisz już męczyć się z brzuchem:-) w ogóle to zazdroszczę ze w Warszawie jest możliwość zzo. U nas w żadnym szpitalu nie dają. Rodziłam pierwsze dziecko na żywca i teraz tez tak będzie...

1usaqps6cyfnwikb.png
    a052c56e99.png
    f2wl2n0awww87lf9.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje ! :) u nas nie ma ZZO :/ wspominajac tamten porod napewno bym sie zdecydowala ale coz- pomarzyc :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    Martynika WIELKIE GRATULACJE!!! Witamy Artura na świecie <3
    Duży z niego mężczyzna :) Życzę szybkiego powrotu do formy no i oczywiście do domku..

Czekamy na zdjęcie synka :)

No, właśnie już prawie wrzuciłam zdjęcie, ale jakieś wielkie wychodzi

Kurcze, nie mogę wstać z łóżka, bo zaraz w głowie mi się kołuje, a powiedzieli mi, że jak się nie wysikam do 7 to zakładają cewnik.Nie chce go, bo i tak już mnie tam wszystko boli i ciągnie, poproszę, żeby mi dali z czas do śniadania.Jak zjem, to może będzie mi lepiej.
    Tymczasem sama też czuje się mało komfortowo, bo nie miałam nawet jak się obmyć i przebrać w czystą koszulę.

Limerikowo, Mucha lubią tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj sobie troche czasu, po takim wysilku masz prawo byc zmeczona. Zjesz cos to i sile bedziesz miala zeby sie 'ogarnac'. a tymczasem probuj z tym zdjeciem bo sie nie mozemy doczekac :)

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    No, właśnie już prawie wrzuciłam zdjęcie, ale jakieś wielkie wychodzi

Kurcze, nie mogę wstać z łóżka, bo zaraz w głowie mi się kołuje, a powiedzieli mi, że jak się nie wysikam do 7 to zakładają cewnik.Nie chce go, bo i tak już mnie tam wszystko boli i ciągnie, poproszę, żeby mi dali z czas do śniadania.Jak zjem, to może będzie mi lepiej.
    Tymczasem sama też czuje się mało komfortowo, bo nie miałam nawet jak się obmyć i przebrać w czystą koszulę.

Miałaś długi poród i jednak popękałaś więc nie dziwię się, że możesz być słaba..
    U mnie godzinę po porodzie przyszła położna i mówi proszę wstać i może iść Pani pod prysznic.. w szoku byłam!!! też mi się wydawało, że nie dam rady.. ale wiesz co powoli się podnosiłam usiadłam chwilę siedziałam.. później nogi z łóżka spuściłam i też chwilę posiedziałam.. i dopiero jak już przy łóżku wstałam i czułam się pewnie to poszłam i o niebo lepiej się czułam..

Jednak wiesz nic na siłę.. jak masz zemdleć.. to lepiej nie kombinować kochana..

Limerikowo, evas lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika GRATULUJĘ !!!!! Witamy Arturka na świecie :-) Wow kawał chłopa :-) Ale Ci zazdroszczę ;-) już masz to za sobą :-)
    Trzymajcie się tam i życzę szybkiego powrotu do formy

zem3i09keg891u11.png
  • Duchess Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika, serdeczne gratulacje! Witamy Arturka:-* Zycze Ci bys jak najszybciej doszla dzis do siebie- moze prysznic z pomoca meza lub mamy? - i mogla cieszyc sie swoim Owocem:-)

Martynika lubi tę wiadomość

f2wli09kll2jbdtn.png
  • MagdaO Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynko, gratuluję Kochana :* Ucałuj Arturka od forumowych ciotek.
    Teraz trzymam kciuki z całych sił za pozytywne wyniki badań i żebyście mogli szybciutko cieszyć się sobą w domku <3

P.S. Zazdrość mnie zżera (taka pozytywna), taż chce być już po :( Ale skoro Stasiek nie zachciał wyleźć w tym tygodniu, to w weekend też mu zabraniam ;) Tatuś idzie dzisiaj na kawalerski i ma przykaz dobrze się bawić (co oznacza, tyle, że raczej nie będzie w stanie mnie przetransportować do szpitala). Wiec Staszek, mamusia liczy na prezent w Dzień Matki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 09:54

Martynika, Limerikowo, MonikaS, Modelka, Galanea, evas lubią tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika gratulacje, super ze Artur juz jest z Wami. Dzielna z Ciebie mamusia!!! Teraz wyniki beda ok i szybciutko lecicie do domku. Powolutku sie podniesiesz nie martw sie. Czekamy na zdjecie no i ja czekam jak bedziesz miala czas na dokladniejsza opinie na temat Karowej i tego jak wszystko sie odbylo :)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika - gratuluję zdrowego synka :) niech rośnie zdrowo, trzymam kciuki za badania i szybki powrót do domu

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MArtynika wielkie gratulacje :) teraz trzymam kciuki za dobre wyniki Arturka :) pierwszy kawaler nam się urodził ;)

Cześć dziewczyny :)

no i nie obejrzałam meteorów :) szłam do wc i zapomniałam, później kolejny raz i znowu nie pamiętałam a jak już kolejny raz szłam to już było za widno... oczywiście wtedy sobie przypomniałam ;D

przynajmniej się wyspałam :) pomimo, że taka duchota była w nocy...

To dzisiaj kto chce rodzić? ;)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wielkie gratulacje! super że już jesteście razem ! :) bardzo dzielna byłaś!! teraz parę dni i już jesteście razem w domu!

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:

To dzisiaj kto chce rodzić? ;)

ja jeszcze czekam do czerwca :) ale jak tylko ciąża będzie donoszona chętnie urodzę :D

MonikaS, evas lubią tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika gratuluje, przetarl drogi wszystkim czerwcowym chlopakom,mam nadzieje ze tym samym zmotywowal Franka do dzialania :D

Mucha, eta, Modelka, evas lubią tę wiadomość

• Kota Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika gratulacje! Jaki duzy chlopak :)

Mnie w nocy obudzily skurcze, bolal mnie brzuch i krzyz, przez chwile myslalam, ze to juz porod, ale zasnelam i teraz sie nic nie dzieje wiec to raczej przepowiadajace. Dzisiaj mam baby shower :)dziewczyny mi zorganizowaly, ciekawe jak to wyglada.

eta, Limerikowo, Karola:), evas lubią tę wiadomość

syy2cwa1kqnjs0p4.png
‹‹ 1072 1073 1074 1075 1076 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ